dilluns, 9 de juny del 2014

FER LA PUTA I LA RAMONETA

Aquesta es l'actuació del senyor Duran i Lleida ell porta trenta anys amb aquest joc, això de fer la puta i la ramoneta es la seva manera de fer política de tota la vida, i ara ha donat una volta més i ens ha sortit a l'escenari dient que marxa però no marxa, que dimiteix però que no dimiteix, Senyor Duran i lleida porten mes de trenta anys de la seves sortides i tornades de test, que ens coneixem massa per saber que  vostè sense la seva habitació de l'hotel Ritz de Madrid no es ningú. [joc de la puta i la ramoneta ]
Vostè sense el seu escó es com aquell polític sense comptes a suïssa es a dir un zero Zapatero.[noticia].
entre la dimissó d'aquest botifller i les del seu guarda-espatlles d'en Guardans que voleu que us digui. Aquest disident convergent que ha vist la llum en el partit de vox ha tingut els nassos de piular per twitter que els castells estan subvencionats, el que fa l'enveja, pobre infeliç, ell que ha viscut del partit tota la seva vida, només ha sabut marxar amb rancunia i la darrer blamada ha estat la seguent [noticia].
d'Aquesta manera ha faltat al respecte a molta gent que s'ha pagat el billet per poder assistir a aquest esdeveniment. Senyor Guardans els minuts de glòria es donen quan es donen mentre que quan es busquen aquests minuts amb tanta insistència l'úni que s'aconsegueix es trobar els minuts de merda, i vostè darrerament està abonament  a ells.