divendres, 1 d’abril del 2011

tu i jo i la mar, els manel en una canço molt profunda


i aquesta amb traducció, a vegades amb aquestes coses es perden els sentits de les frases però com a mínim per la gent que no coneix la nostra llengua li serà més fàcil entendre el que diuen.

dimecres, 30 de març del 2011

programes esportius.

Nosaltres si volem veure o escoltar programes esportius a part de tv3 només podem trobar els canals fatxes de intereconomia amb el punto pelota i el esportiu de Veo7 però ostres a Itàlia , es prenen a l'esport de una altre manera
i amb davanteres com aquesta no hi ha defensa que les pari.Que volen aquesta gent, que venen de matinada

Potser ara es el moment de ajuntar-nos tot i dir prou, ja està bé de tanta presa de pel i tantes xorrades, entre uns que els volen suprimir i els nostres que ens volen fer callar com la pastanaga amb el conill, es el moment de dir: Nosaltres volem ésser lliure, lliure de tot, de l'estat nacional feixista del regne dels hereus de felip V, però també lliure de tant català venut i que ens prenen el pel, lliure de corruptes i de esborrejats que només van a veure qui cau per desprès destripar-lo.
prou carronya , i mes lluitar per la nostra llibertat.


dimarts, 29 de març del 2011

El Financial Temps, ens ha d'ensenyar les nostres misèries


Ha hagut d'esser un diari anglès, aquests gran propulsors de la colonització de les Nacions, ha obert portada parlant de Catalunya, en aquesta portada alaba la fortalesa econòmica de la nostra nació envers a les sangoneres dels colonitzadors. En aquest relat expressa la seva preocupació per les retalldes del pinotxo Zapatero i els masnostijeres de torn. Considera retallades inversemblants i sense cap mena d'estudi i això provoca una preocupació en els mercats. 
També ens parla dels deficit fiscal que pateix la nostra nació i que això provoca que els catalans visquin per sota les seves possibilitats donat que es una ONG i que només serveix per exprimir-la [noticia]
El Mapa de la Corruptela

Hab estat els de la Plataforma Noelsvotis.com que han elaborat un Mapa de la Corruptela del Regne dels Hereus de Felip V.
Els partits que encapçalen aquesta llista hi podem trobar las neofeixistes dels pperos, als Sociates i als Convenients. aquests darrers només actuen a la nostra nació però no perden pistonada.
Aquests mateixos de la plataforma Noelsvotis.com demanen no votar a Cap de les llistes anteriors per haver donat suport a la Llei Sinde. Segons la plataforma ja porten registrats 177 situacions de corruptela a tot el Regne.
“No et demanen el teu vot per a cap partit concret ni que votis en blanc, ni que t'abstinguis, sinó que t'informis per comprovar que hi ha alternatives contràries a la Llei Sinde en tot l'espectre ideològic”, afirma, tot afegint que aquestes partits es mereixen “un vot de càstig”. [noticia]
Sortu , il·legalitzada

Situació Curiosa, el partit del País Basc Sortu ha estat il.legalitzada per nou vots a set per el tribunal suprem. No és res nou, es veia venir, amb els vots dels Neofeixistes, Els sociates i Els convenients ens va legalitzar una llei imoral i poc democràtica la qual es prohibien certs partits politics que fessin ombra , i vet aquí que seguin la mateixa estel.la i amb l'excusa que els que abans eren dolent ara ho continuen sent s'ha il·legalitzat un partit politic que comdemna la violència. Perquè abans eran partidaris d'ella. La veritat que alguns d'aquests polítics han oblidat d'on venen i el passat que han tingut.El fundador d'Aliança Popular ara anomenat Partit Popular , partit neofeixiste per mes senyes era ministre d'en Ciscu, ell sabrà les barbaritats en que va concorre per tant comdemnar algú per el seu passat quan a Casa Teva tens mes que amagar fa pudor, molta pudor això es disposar del femer sencer a casa teva.
Desprès ens emplenem la boca de democràcia i de llibertats, però resulta que som com som , i que els tics d'abans sempre surten a la llum. això si ara anem a defensar Libia, bé mes aviat a seguir la corrent que ens marquen els altres anem a salvar els pous de petroli que disposa en Gadafi, perquè clar si fos Rhuanda el pais el qual estès sotmés no mouriem ni un dit. Els Genocidis els marca la quantitat de petroli que disposa el país en questió.
Companys de Sortu, jo estic amb vosaltres, esteu en un país colonitzador que el que no ha sabut guanyar a les urnes ho ha de fer amb la força i les lleis pactidistes . Si això es democràcia com serà la dictadura.

dilluns, 28 de març del 2011

Duran, el penós

De totes les corones que ha sofert la nostra nació, ara ha sortit un regnat molt perillós, un rei que per desgràcia nostra i segons paraules seves es mes apreciat a Antena3 que a la nostra televisió, i encara es pregunta perquè?, La veritat que els fets li donen tota la raó , una cadena feixista d'extrema dreta en primer lloc destacarà i promocionarà els seus, i aquest es el cas d'aquesta cadena de la capital del Regne.

Aquest reinet es justifica dient que el Suprem va prendre la decissió com a conseqüencia de la llei de partits i que aquesta llei te el suport del covenients, però clar no es pas el mateix quan es va aprovar aquesta llei que ara però aquesta petit futesa se li passa per alt,. Gran manipulador aquest personatge. Però jo no entenc com aquest paio por estar d'acord amb tot això quan la finalitat de tot plegat es anar a repatir-se el pastís dels ajuntafems i les disputacions.[noticia]

Besà el cul de la LLeona

Una de les tradicions de Girona , es que diu la dita que qui fa un petó a la fera tornarà a trepitjar els carrers de la localitat, però clar el que no saben la gent es que aquesta lleona que hi ha exposada no deixa de ser un réplica de l'original, això amb una plaqueta informant a la gent en hi hauria prou. Però bé aixó seria tirar-se pedres sobre el seu propi taulat, millor deixar que la gent es crequi el que no és abans de dir la veritat, molt típic del poble català aquesta actuació. [noticia].
Això de besar un cul equivocat , per manca d'informació no deixa de ser una curiositat però sembla com si a la gent el que li agrada es que els enganyin, no costaria massa informar al poble, però un poble amb informació es un poble perillós (això ho tenia molt clar Aquell senyor petit i en bigoti que ens va estar massacrant durant quaranta anys). [el cul de la Lleona]

Quan el fems colapsa el femer

Ja ho diu la dita que a tot porc li arriba el seu Sant Martí, dons bé aquest cop els hi ha tocat als pperos sortir al escenari i donar imatge d'on arriba el seu nivell polític i la seva implicació, que consti que aquesta manera d'actuar no es pas només de l'extremadreta sinó que tots plegats a un nivell o al altre arriben al mateix destí.
Com sempre aquesta gran sentit patriòtic i sobre tot étic va de conya per els esceptics de tot plegat, perque volen una comunitat europea, perquè els nostres polítics tinguin el seu minutet de glòria, la veritat que estic desitjant a veure com actuaran ara els caps neofexistes de madrid, potser encara li posaran un carrer al seu nom.Carrer del venut d'en Pablo Zalba
 [noticia]

Fabra-Camps el duo Sacapuntes valencià

El regne dels Hereus de la Corona de Felip V són especialistes en treure a la llum parelles de còmics , Sempre amb gran èxit però aquest sortit de les files dels neofeixistes es una passada, per mi són els millors que hi ha. El duo Fabra - Camps i l'acudit aquest de la inauguració del Aeroport de Castelló es un acudit per que els hi donin un Oscar.
Perquè clar inaugurar un aeroport sense tenir avions, ni permisos de vol ratlla l'absurd , però clar vinguent del personatge dels vestits d'Armani i del seu vasall tot plegat no deixa de ser "Mas de lo mismo".
Dons bé el senyor Fabra President de la Diputació de Castelló ha sortit a l'escenari dient que es molt bo que es presenti ara aquest aeroport (dos mesos abans de les eleccions es clar) perquè així la gent podrà passejar, caminar i veure totes les instalacions sense risc a ésser atropellar per un avió, ja que aquestos tardaran dos mesos en apareixa , això sient molt optimistes. El que arriben a fer les eleccions.
Pobre Poble Valencià em quines mans han caigut, però bé que  cada vaixell aguanti la seva vela que nosaltres ja en tenim prou amb tot plegat.
150 milions d'euros perquè la gent pugui passejar, la veritat que no està pas malament però segur que aquests calerons els haguessin pogut destinar a alguna altre cosa mes productiva. Però clar llavors no podriem sortir a fer la nostra actuació.diumenge, 27 de març del 2011

La pitjor cançó de la història. O tothom es savi en el que no enten

La veritat que es una cançó que sincerament a mi no em treu la son, però clar d'aqui a declarar-la la pitjor cançó de la història hi ha una diferència, és veu que la gent que han gosat a classificar-la tant malament no s'han passat per les terres profundes dels Hereus de Felip V, perquè si haguessin fet la visita haguessin trobar una colecció de cançons presentades a eurovisió que cada una es pitjor que la anterior, i que aquesta seria magnifica perquè com diu la dita en el país dels cecs el borni es el rei.
Jo només vull animar a la Rebecca Black a seguir cantant perquè encara que la lletra sigui dolenta, el video nefast i la canço molt dolenta aquesta segur que tindra un exit aclaparador, no hi ha com dir que una cosa es dolenta perquè la gent ho miri això es una publicitat negativa però en el fons el que es buscar es difondra la cançó, dons be jo soc el primer en fer-lo.