dimarts, 29 de març de 2011

El Mapa de la Corruptela

Hab estat els de la Plataforma Noelsvotis.com que han elaborat un Mapa de la Corruptela del Regne dels Hereus de Felip V.
Els partits que encapçalen aquesta llista hi podem trobar las neofeixistes dels pperos, als Sociates i als Convenients. aquests darrers només actuen a la nostra nació però no perden pistonada.
Aquests mateixos de la plataforma Noelsvotis.com demanen no votar a Cap de les llistes anteriors per haver donat suport a la Llei Sinde. Segons la plataforma ja porten registrats 177 situacions de corruptela a tot el Regne.
“No et demanen el teu vot per a cap partit concret ni que votis en blanc, ni que t'abstinguis, sinó que t'informis per comprovar que hi ha alternatives contràries a la Llei Sinde en tot l'espectre ideològic”, afirma, tot afegint que aquestes partits es mereixen “un vot de càstig”. [noticia]
2 comentaris:

jordi ha dit...

Falten Planella i Carretero pel tema de les benzineres i supermercats. I últimament pels 14 milions d'euros de l'hospital.
Recordo que el judici dels alcaldes de Puigcerdà encara estan en el tribunal superior de justícia de Catalunya i encara son presumptes.

ALP2500 ha dit...

bé Jordi, dons aquests personatges tot juntents i agafadets de la ma son els grans propulsors de Endevant Cerdanya, com deia en un escrit anterior potser millor dir Ensorrant Cerdanya. Anem arreglats amb tots plegats.