dimarts, 29 de març de 2011

Sortu , il·legalitzada

Situació Curiosa, el partit del País Basc Sortu ha estat il.legalitzada per nou vots a set per el tribunal suprem. No és res nou, es veia venir, amb els vots dels Neofeixistes, Els sociates i Els convenients ens va legalitzar una llei imoral i poc democràtica la qual es prohibien certs partits politics que fessin ombra , i vet aquí que seguin la mateixa estel.la i amb l'excusa que els que abans eren dolent ara ho continuen sent s'ha il·legalitzat un partit politic que comdemna la violència. Perquè abans eran partidaris d'ella. La veritat que alguns d'aquests polítics han oblidat d'on venen i el passat que han tingut.El fundador d'Aliança Popular ara anomenat Partit Popular , partit neofeixiste per mes senyes era ministre d'en Ciscu, ell sabrà les barbaritats en que va concorre per tant comdemnar algú per el seu passat quan a Casa Teva tens mes que amagar fa pudor, molta pudor això es disposar del femer sencer a casa teva.
Desprès ens emplenem la boca de democràcia i de llibertats, però resulta que som com som , i que els tics d'abans sempre surten a la llum. això si ara anem a defensar Libia, bé mes aviat a seguir la corrent que ens marquen els altres anem a salvar els pous de petroli que disposa en Gadafi, perquè clar si fos Rhuanda el pais el qual estès sotmés no mouriem ni un dit. Els Genocidis els marca la quantitat de petroli que disposa el país en questió.
Companys de Sortu, jo estic amb vosaltres, esteu en un país colonitzador que el que no ha sabut guanyar a les urnes ho ha de fer amb la força i les lleis pactidistes . Si això es democràcia com serà la dictadura.