dissabte, 27 de juny del 2009

el perquè de la política, quan des de dintre el túnel es veu el llum

Avui us parlaré el perquè el partit independentista reagrupament no serà un altre PI, encara que els camins que porta siguin els mateixos que va realitzar el PI es a dir, formar-se amb gent que va abandonar el partit dels esquerdats, però això a part de ser una llosa per els integrants de reagrupament no deixa de ser una anècdota, i ara us explicaré els meus motius
1- el punt més importat es que el partit ERC que ara mal anomenant esquerra i no deixa de ser una esquerda a la paret en busca de una mamella on agafar-se ha perdut el seu significat Independentista, per tant ha deixat de representar al independentisme català i passar a fer una política de seguidisme total
2.- Per les noticies que vaig llegint la composició de reagrupament mes del 70% dels seus participants son gent independents que no procedeixen de esquerra, això es bona senyal perquè quan els pocs militants que li queden a les esquerdes obrin els ulls i vegin on es troben ja tardaran en fotre el camp.
3.- Les paraules de reagrupament, aquestes paraules senzilles, planeres calen fons , entren molt endintre la veritat que un marxaria amb els ulls tancats amb gent que dit tot això, perquè t'està dient el que tu vols escoltar.
4.-NO hi ha cap partit independentista en el parlament català i aquests que han aprofitat això per fer-se passar per independentistes el temps els ha posat al lloc on es mereixen, es a dir a la picota.

Jo perquè des de la muntanya no puc palpar el seguiment de reagrupament per les comarques veïnes, però els pocs independentistes de la Cerdanya que conec quasi bé tots els hi encanta les paraules de reagrupament.La veritat que son per anar-hi agafadets de la ma, i ara es qüestió del poble català que això prosperi, i no es quedi com va ésser el partit de la rahola i colom amb una presa de pel.

Mireu en Joan Carretero us pot caure millor o pitjor, per a mi no es sant de la meva vocació, però entre ell i qualsevol politics d'aquestos que diuen que lluiten per la nostre causa, jo ho tinc claríssim, Carretero a mort.

dijous, 25 de juny del 2009

Camperol abans que Espanyol

ENS PODEN DIR PAGESOS
ENS PODEN DIR CAMPEROLS
FINS I TOT GAMBERROS
PERÒ MAI ESPANYOLS

Els catalans ens està passant el mateix que els hi passa als pagesos, que estem em vies d'extinció ,que els personatges que tenen la vareta del poder ens tenen collats i ens fan fer el que volen, en el cas del poble català amb inri perquè son els mateixos polítics que ens representen els primers de vendre'ns al millor postor, en quan als pagesos ens passa el mateix, tenim l'enemic a casa ,dimarts, 23 de juny del 2009

Cadascú recull el que sembla

Aquest cap de setmana darrer un vandàlics varen cremar una pantalla gegant de Telecinco que tenia instal.lada a Terrassa per seguir el partit del regne dels hereus de Felip V. Això es un error quan la victòria ja l'havien guanyada quan l'ostentació espanyola només havia aplegat a 200 seguidors, aquesta propaganda gratuita sobrava.[noticia]
Això ha donat peu als corbs en busca de carnassa, pperos, ciudadanos i ex-ciudadanos han sotit del cau cridant com a defensors del patriotisme caduc i carca que representen

l'Incendi podia haber provocat grans mals no calia fer res mes desprès de la manifestació promuguda per el grup indepedentista Endavant, tots cap a casa i ja estava, no calia aquesta violència gratuita que sempre beneficia als mateixos, i aixi tota la premsa mediàtica defensora de la corona ha sortit al carrer cridant i dient mireu aquest violents.

Per cert Tele-5 esta recullint al nostre país allò que ha anat semblant, ara li toca recollir tempestat així li vagit tota la vida, perquè clar això de signar manifests contra la nostra llengua es pot perdonar però mai el podem oblidar, i a la curta o a la llarga això sempre passa factura. i amb aquests casos amb interesos.


Gent que fan País, Mossen Ballarín

Avui us parlaré de Josep Maria Ballarin, un senyor nascut a Can Fanga el 1920 que va format part de la Lleva del Biberó en la guerra civil dels veïns i que com a colònia que pertany al regne ens va tocar lluitar,Ara fregant la norantena te el cap molt mes clar que molts polítics que diuen defensar la nostra terra.[noticia]

Jo un agnòstic de tota la vida he de dir que aquest senyor m'encanta, el seu diàleg la seva manera de dir les coses es com escoltar un mestre en la classes de catalanisme.

Gran escriptor va escriure obres com Francesco i Mossèn Tronxo, i va publicar també la Flor de l'Esperança la seva darrera obra ,Mòssen Ballarin on descriu el seu pensament i parla de tot plegat.

Gran defensor de la llengua Catalana i de Catalunya, jo des d'aquest blog només li puc donar les gràcies, moltes gràcies mestre.

dilluns, 22 de juny del 2009

Pactes, trobades d'amics i altres variants

A vegades el silenci es molt més important que obrir la boca, o com deia Grouxo Max, prefereixo callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar tots els dubtes. Avui us parlaré de la darrera declaració de la successora de l 'Acebes. [noticia].
Dons bé la senyora Cospedal el seu partit ha sofert els efectes de un pacte públic per apartar-los de la vida publica catalana, i que segons aquesta senyora això es una actitud feixista.
De pas diu que l'aliança filials-sense inciativa i esquerdats es un model caduco i artificial, que la gent de Catalunya se ha donat compte de tot plegat i per això han sofert aquesta abstenció.
Cada paraula no te rebuig, perquè uns paios que han agafat una poma l'han ajuntat amb una mandarina per poder manar al país basc i que digui que hi aliances que son caduques i passats de moda, d'entrada es una mica cínic, aquests personatges que s'han venut l'anima per governar al país Basc i ara tinguin les galtes de dir que es una aliança caduca i que es una aliança ferme, jo ho trobo una mica pretensiós. Potser com es creuen el centre de l'univers el que mes mal els hi ha fet es que la Pajin anomenés al Pinotxo Zapatero com el salvador galàctic.
En quan a que el pacte es el que ha provocat que la gent no anés a votar, jo li recordaré a la senyora Cospedal que si el pp no ha guanyat les darreres eleccions del seu país (les generals amb 10.400.000 vots) es per culpa del poble Català i els seus 23 escons, si trèiem aquests i els quatre que van treure el pp el partit guanyador ves estat el pp però clar fins i tot la colònia per aquestes coses ha d'ésser diferent.


diumenge, 21 de juny del 2009

S'acosta el Canvi, el Canvi de Presidència al Consell Comarcal de la Cerdanya

Resten poc dies perquè es compleixi aquell famós pacte esquerdats-socialistes-convenients perquè el senyor Carretero i els seus seguidors tinguessin cap mena de poder a la Cerdanya. I així la presidencia del Consell Comarcal se la van repatri Convenients i Socialistes.

Tot plegat no deixa de ser una mica còmic, un consell comarcal que ha de lluitar per la comarca i que vingui imposat per la gent de Can Fanga i els partits Polítics, amb quina llibertat ens poden governar aquesta gent, quan el seu càrrec es obra del seus partits polítics i ells decideixin qui ha de manar i qui ha d'entrar. la veritat que fot ràbia que això funcioni així.

Desprès de dos anys Convenients ara toca els dos anys Socialistes, i aquests com les guerres internes eran de campionat , van buscar l'únic personatge que els hi quedava i apa aquest a governar. I jo em demano això es sa per la nostra comarca, que qualsevol il·luminat que ha tingut la sort de guanyar les eleccions de un petit poble hagi de portar les regnes de la meva comarca.
Bé no em serveix ni l'excusa que això es la democràcia, per la sencilla raó que aquí només s'aconseguixen amb vots les unitats i es el partit qui decideix a l'ultima hora.

potser ja va sent hora que la comarca digui prou, i que vol estar governada per gent que estimi, conegui i desitgi prosperitat per la seva comarca i no un lloc per retirar a quatre polítics que sembla que vagin a un casal d'avis.

Qui serveixi per l'estudi que faci carrera, Qui no que es dediqui a la política

Be avui us parlaré de una declaracions d'en Joan Carretero, per a mi molt interessant i que posa al seu lloc a molts d'aquestes sangoneres que hi ha voltant com a corbs per sobre la carnassa. Mireu a mi m'encanta el diàleg d'en Joan Carretero, signaria les seves paraules una a una,però tinc les meves reserves com a capdavanter de l'independentisme català.

– Com a metge, què li recomana, al pacient?
– «El diagnòstic és complex. Catalunya està en un carreró sense sortida i Espanya ja ens ha dit que només podem ser una comunitat autònoma de règim comú. Amb aquest panorama, els catalans no poden continuar rebent els missatges de sempre dels partits. Els polítics han de decidir quin és el camí de sortida: deixar de molestar i ser només una autonomia, o apostar per la independència. Les opcions intermèdies només serveixen per enganyar la gent.»

Aquesta frase treta de unes declaracions al punt m'encanten son la viva imatge del pensament de molta gent, o faixa o Caixa. Això de peix al cova, i d'agafar les engrunes que et caiguin ho varem viure durant una vintena d'anys amb els convenients d'en Pujol i així ens va anar que totes les autonomies es van enriquir a costa de arrasar Catalunya.

– També diu que la independència és més senzilla del que sembla.
– «És senzilla perquè és l'únic que podem aconseguir els catalans per nosaltres mateixos. Per reformar l'Estatut d'Autonomia és necessari pactar amb l'Estat i aprovar-ho al Congrés; per millorar el finançament de la Generalitat cal un acord amb el govern espanyol, però assolir la independència només depèn dels catalans. Si nosaltres ho volem, ho farem.»

Aqui només ens està dient que el poble Català serà lliure quan ell vulgui ésser lliure, mentre ajupi el cap i giri l'esquina poca llibertat aconseguirem, però si aixequem el cap i diem prou. la nostra llibertat serà mes propera.
[noticia]

I per acabar vull parlar de les taupes dels esquerdats, dintre del partit hi ha una corrent autonanomenadna critica (EI) que crident de tot però les cadires com sempre les tenen agafadetes que ara tornen a parlar de independència, Home Sr Bertran potser això de marejar tant la perdiu li provocarà que aquesta acabi vomitant . [noticia].

Ara han sortit amb l'exigència de que els esquerdata abandonin el tri-partit, però com diuen a casa això es fer volar coloms ni els seguirdors volen ni en Bertran s'ho pot permetre per tant ,potser ja va sent hora d'obrir els ulls al poble i veure el joc que es porten entre mans aquests associats dels esquerdats.