diumenge, 21 de juny de 2009

S'acosta el Canvi, el Canvi de Presidència al Consell Comarcal de la Cerdanya

Resten poc dies perquè es compleixi aquell famós pacte esquerdats-socialistes-convenients perquè el senyor Carretero i els seus seguidors tinguessin cap mena de poder a la Cerdanya. I així la presidencia del Consell Comarcal se la van repatri Convenients i Socialistes.

Tot plegat no deixa de ser una mica còmic, un consell comarcal que ha de lluitar per la comarca i que vingui imposat per la gent de Can Fanga i els partits Polítics, amb quina llibertat ens poden governar aquesta gent, quan el seu càrrec es obra del seus partits polítics i ells decideixin qui ha de manar i qui ha d'entrar. la veritat que fot ràbia que això funcioni així.

Desprès de dos anys Convenients ara toca els dos anys Socialistes, i aquests com les guerres internes eran de campionat , van buscar l'únic personatge que els hi quedava i apa aquest a governar. I jo em demano això es sa per la nostra comarca, que qualsevol il·luminat que ha tingut la sort de guanyar les eleccions de un petit poble hagi de portar les regnes de la meva comarca.
Bé no em serveix ni l'excusa que això es la democràcia, per la sencilla raó que aquí només s'aconseguixen amb vots les unitats i es el partit qui decideix a l'ultima hora.

potser ja va sent hora que la comarca digui prou, i que vol estar governada per gent que estimi, conegui i desitgi prosperitat per la seva comarca i no un lloc per retirar a quatre polítics que sembla que vagin a un casal d'avis.

3 comentaris:

PACO MER ha dit...

Si be això que comentes es cert (anticarreterisme), et tinc que recordar que el partit mes votat a Cerdanya va ser CiU, tot i que Xavi Porta intentes fer creure el contrari. Que m'hauria agradat un pacte CiU amb ERC segur que si. Peró nomes faltaria que a mes de puta els de CiU tinguessin que pagar el llit.

ALP2500 ha dit...

Paco mer en primer lloc moltes gràcies per participar, però jo ho veig des de un altre punt de vista, la gent que formi el consell comarcal ha d'anar allí a treballar i si van tots a una segur que treballaran més per la comarca que no pas de la manera que ho estant fent ara. Jo només em queixo que aquests càrrecs venen imposats per la capital que no en tenen ni puta idea de com funcionem aquí dalt. La veritat que pebrots independència la Cerdanya com diu l'Agusti Fabra ens hem de ajuntar amb la cerdanya francesa i fer una annexió amb Andorra

PACO MER ha dit...

amb Andorra, Alt Urgell, els Pallars i la Vall d'Aran. No estaria malament, seriem una potencia agricola, turistica i comercial.