dissabte, 9 de novembre de 2013

Que faríem sense el photoshop


allò que una imatge val mes que mil paraules, deixa de tenir sentit en el momento que apareix el photoshop, i que pots manipular les imatges com vulguis, com pasar d'aneguet a  sirena sense fer cap mena d'esforç.

divendres, 8 de novembre de 2013

Mascherano, les lliçons de un nouvingut


La veritat que sempre m'ha maravillat aquest noi, diu les coses com les sent, la veritat que diu el que pensa sense pensar les consequencies, la veritat que molt interessant, moltes gràcies Javier.

dimarts, 5 de novembre de 2013

Aplicació de les Normes de Transit,

dijous 30 d'octubre de 2013, vaig anar a l'Area del Tunel del Cadií a esmorzar i quan marxava em vaig trobar amb aquesta situació
Va arribar una parella dels benemerits i mira per on van aparcar d'aquesta manera, no van tenir cap mania de deixar el cotxe en el lloc destinars a la gent minusvàlida.
m'he de treure el barret davant tanta barra, perque al costat hi havia dos llocs normals per aparcar i a 50 metres mes de vint llocs per aparcar . però clar no estaven davant del bar.
Desprès resulta que són aquesta gent la que ha de dir que esta bé i que està malament, te molta barra tot plegat potser, envers d'anar de defensor de la patria el que hauria de fer aquesta gent es aprendre una mica de conducta social i desprès donar lliçons.perquè clar la cara de burro que et queda davant aquesta situació es de campionat, tu compleix tot el que nosaltres et diem i no facis el que nosaltres fem, Això em recorda massa la religió católica.