dissabte, 5 de novembre de 2011

La Pancarta Ppera a les nostres terres

Com a poble estem fotuts, mireu aquests no volen que votem i els altres colonitzadors esperen guanyar a les nostres contrades per dir que guanyaran en algun lloc, tot plegat una gran merda. Bé jo segueixo opinant que si que votaré, però serà amb la meva estelada i demanant llibertat.


divendres, 4 de novembre de 2011

wi-fi als trens, potser arreglar les vies seria prioritari

Mentre el director de Tecnologia i sistemes de Renfe En Lucas Calçat, vol oferir connexió a internet a través de wifi de forma gratuita a tots els combois, mentre això està passat a les grans trajectes i els viatgers d'aquests combois poden gaudir d'aquestes avantatges [noticia].
Mentre està passant això als trens de rodalies continuem amb una esclop i una barretina, el tren que va de Can Fanga a Puigcerda a l'alçada de Campdevanol, portava trenta minuts aturat fins que el revisor amb la llengua d'en Sirvent va cridar als passatgers perquè els joves forts que anaven per el tren tenien que baixar del mateix per retirar una gran pedra del centre de la via, en la época en que ens trobem a ple segle XXI que els viatges hagin de fer aquesta feina ho trobo vergonyós, però molt més que després es parli de posar wifi als trens mentre no arreglin aquestes barbaritats . [noticia]

Els Mossos de Camprodon ja han trobat la manera de sufragar la crisi

Els Mossos del Ripollès especificament a Camprodon han trobat la manera de sufragar la cris, ha estat fer proves d'alcoholèmia als pagesos que van montats a cavall, dons bé un veí que tornava de la Tria dels Mulats, es va endur una multeta de 500 euros per donar possitiu en un control quan segons els mossos conduia la seva euga. Els Senyors Mossos van considerar que la LLuna (nom de la Euga) era un vehicle i per tant s'havia de multar.
En la mateixa multa van posar que el vehicle era un cavall, la marca el nom de l'euga Lluna i el color van posar negre quan l'euga es marró. Els agents fins i tot volien immobilitzar-li el vehicle, i ves a saber veien com anava tot plegat potser li volien posar el Cepo i tot, la Gràcia que li haguès fet a la pobre Euga.
Bé la veritat que la situació no deixa de ser còmica si no fos perquè al pobre Cristian li van cascar 500 euricos per conduir begut el seu cavall. [noticia]
.

dimecres, 2 de novembre de 2011

dilluns, 31 d’octubre de 2011

La Vanguardia i el Català

La vanguardia ha rebatejat al davanter del Barça Leo Messi com a LLegeixo Messi, aquest es el problema de utilitzar un traductor automàtic . Aquest es el problema de no utilitzar la llengua Catalana com a vehicular, com fem servir aquest traductor que desprès no ens mirem passen aquestes coses.
Aquest tipus de cagades amb els noms propis es molt comú fa un dies al Javi Chica li van anomenar Javi Noia.
Potser si volem que la nostra llengua visqui i que podem gaudir de subvencions (per això fan la vanguardia en català) hem de perfeccionar les traduccions sinó quedem amb els pantalons baixats fins els turmells.La Festa dels Avis d'Alp arriba a les noces d'argent

La Festa dels Avis, una de les poques coses que el meu municipi ha arrelat, es d'aquelles festes entranyables, amb solera, aquest any el 30/10/2011 ha arribat a les noces d'argent, han passat 25 anys des de que aquell alcalde que malogradament ja no es troba amb nosaltres ha tenir aquesta brillant idea de portar a terme aquesta festa , la veritat que en Josep Tajà tenia idees brillants amb la promoció turística del nostre municipi, va ésser juntament amb els restauradors del Municipi els creadors de la Mostra Gastronòmica d'Alp i amb les seves idees va ésser el propulsor del forfet conjunt de les dos estacions del Municipi, l'Alp2500 va ésser el seu creador, encara que darrerament alguns personatges li volen canviar el nom.
Dons bé per celebrar aquest aniversari l'Equip de Govern ha remodelat aquesta festa, i a part de fer el que es feia sempre, ha aprofitat la celebració per commemorar als senyors que aporten seny al nostre muncipi, s'han exposat els cartells de les vint-i-cinc trobades d'Avis, fotogràfies de molts que ens han anat abandonant per el camí, i un video amb els records de molts avis i avies que ja no podem gaudir de la seva companyia.
Un dia perfecte, amb plats com deu mana, amb un equip de servei perfecte, on destacava la dedicació de tots els integrants perquè els avis i avies estiguessin millor que a casa si això era possible.
vaig trobar a faltar algun avi, i sobretot a l'oposició, bé en Ramon hi era, però els demés han de recordar que això de les Festes del Municipi i sobretot aquesta no es un lloc per anar a lluir tratje sinó que es per commemorar la memòria de una gent que ha intentat aixecar el nostre municipi i que es mereix un respecte, mani qui mani i estigui al poder qui estigui, no te res a veure amb governar o no governar nomès te a veure amb la gent i la seva condició humana. Ara ho fant aquests abans ho feien els altres, tot això no es una manera de fer poble, es una manera mes aviat de dividir al mateix, potser haurien de deixar l'orgull a Casa i intentar entre tots fer una mica de poble.


diumenge, 30 d’octubre de 2011

Anem a Explicar Mentides, Quan semblava que erem rics

Magnific programa de Jordi Evole que ens ha rentat una mica la cara, ja sabeu que a vegades despertar de aquests sons son durs, però en algun moment s'havia de fer i de dir, Dons un gran programa de la Sexta, ara el principal es buscar solucions però sense oblidar els culpables , perquè en el fons ho hem estat tots.
Sabem que es el mes vergonyós de tot plegat, que tots estant d'acord que això es malbaratar fons però si no es malgasta aquí es farà en un altre lloc per tant cap problema , que es malgasti tot aquí. I que no serveixi per a res cap problema vull destacar la resposta de una persona que diu que clar que es llançar calers això igual que les calces de la reina. Chapeau senyor d'Aragó vostè te tota la raó del mon, però cullons que a nosaltres ens sangren els sangoneres perquè vostès puguin disposar de un Ave que no hi viatgen ni les rates.


el més comic de tot plegat es que hi ha gent que encara ho troba correcte, com es nota que no s'han de rascar la butxaca per arreglar tot aixó, perquè si fos aixi no crec que estiguessin tant contents.

Jauregui, o lliçons d'un sociata defensant la seva terra

En Ramon Jauregui, ministre del govern del Pintoxo Zapatero i candidat dels Hereus de Marx a Àlaba a les eleccions espanyoles en una entrevista al diari Ara diu que Catalunya no pot aspirar al concert econòmic perquè te un pes massa gran en l'economia espanyola. Segos ell Catalunya no es el país Basc aquest representa un 6 % del total mentre que catalunya un 20 % i que per això el seu impacte en termes economics es molt important.[noticia]
Es a dir com la nostra nació es important l'hem de sanglar si fossim estremadura ja disposariem de un concert economic com el Basc, però com som la gallines d'ous d'or no podem aspirar a res mes que afavorir els requeriments dels conqueridors i fer mes gran la Capital del Imperi dels Hereus de Felip V.
Desprès surt amb les bajanades de sempre, que no cap en la Constitució , no encaixa baja. però si aquests mal anomenats politics perquè en el fons son una panda de trileros, van ésser capaços de canviar-la en quinze dies em vindrà explicar ara que es pot canviar i que no es pot canviar, manda huevos com deia un dels seus.
I defensa el concert Basc perquè es una questió de tradició històrica. I per acabar ens dona lliçons de democràcia i ens diu que frivoritzar amb l'independentisme es perillós. i apa a dormir tant tranquil.