diumenge, 30 d’octubre de 2011

Anem a Explicar Mentides, Quan semblava que erem rics

Magnific programa de Jordi Evole que ens ha rentat una mica la cara, ja sabeu que a vegades despertar de aquests sons son durs, però en algun moment s'havia de fer i de dir, Dons un gran programa de la Sexta, ara el principal es buscar solucions però sense oblidar els culpables , perquè en el fons ho hem estat tots.
Sabem que es el mes vergonyós de tot plegat, que tots estant d'acord que això es malbaratar fons però si no es malgasta aquí es farà en un altre lloc per tant cap problema , que es malgasti tot aquí. I que no serveixi per a res cap problema vull destacar la resposta de una persona que diu que clar que es llançar calers això igual que les calces de la reina. Chapeau senyor d'Aragó vostè te tota la raó del mon, però cullons que a nosaltres ens sangren els sangoneres perquè vostès puguin disposar de un Ave que no hi viatgen ni les rates.


el més comic de tot plegat es que hi ha gent que encara ho troba correcte, com es nota que no s'han de rascar la butxaca per arreglar tot aixó, perquè si fos aixi no crec que estiguessin tant contents.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Es van donar crèdits i hipoteques tan alegrement!

ALP2500 ha dit...

bé Joana però tanta culpa tenen la gent que dona els credits com la que els sol·licita saben que no els podrà retornar mai. Perquè jo he de suposar (ilús de mi) que tot aquests ministres d'economia que tenim a cada municipi han fet un estudi previ a les inversions veient la seva taxa de retorn i la seva rendibilitat economica.Però clar això no era important la gran importància aqui era gastar per gastar (gran projecte el Plan-E del pinotxo zapatero) i ara que hem malbaratat tots els nostres fons, ara que hem hipotecat fins els nostres nets, ara que hem de mantenir una obres faraòniques que enterraran al poble i no pas al faraó, ara no poden ni demanar responsabilitats econòmiques a tota aquesta púrria, ara tot s'ha de tapar com el mort que porten al cementiri perquè aixì no fa pudor.
Mai la feina de ATRACADOR POLITIC havia sortit tant barata.

Joana ha dit...

Si, la responsabilitat és de tots. Jo no tinc cap crèdit ni cap hipoteca, sóc una cagada, per sort! Però, si la població no té criteri, algú l'ha de tenir. El que deies no fa gaire, hi ha pobles que tenen uns poliesportius i teatres fora de mida i que no els poden mantenir.