dilluns, 31 d’octubre de 2011

La Festa dels Avis d'Alp arriba a les noces d'argent

La Festa dels Avis, una de les poques coses que el meu municipi ha arrelat, es d'aquelles festes entranyables, amb solera, aquest any el 30/10/2011 ha arribat a les noces d'argent, han passat 25 anys des de que aquell alcalde que malogradament ja no es troba amb nosaltres ha tenir aquesta brillant idea de portar a terme aquesta festa , la veritat que en Josep Tajà tenia idees brillants amb la promoció turística del nostre municipi, va ésser juntament amb els restauradors del Municipi els creadors de la Mostra Gastronòmica d'Alp i amb les seves idees va ésser el propulsor del forfet conjunt de les dos estacions del Municipi, l'Alp2500 va ésser el seu creador, encara que darrerament alguns personatges li volen canviar el nom.
Dons bé per celebrar aquest aniversari l'Equip de Govern ha remodelat aquesta festa, i a part de fer el que es feia sempre, ha aprofitat la celebració per commemorar als senyors que aporten seny al nostre muncipi, s'han exposat els cartells de les vint-i-cinc trobades d'Avis, fotogràfies de molts que ens han anat abandonant per el camí, i un video amb els records de molts avis i avies que ja no podem gaudir de la seva companyia.
Un dia perfecte, amb plats com deu mana, amb un equip de servei perfecte, on destacava la dedicació de tots els integrants perquè els avis i avies estiguessin millor que a casa si això era possible.
vaig trobar a faltar algun avi, i sobretot a l'oposició, bé en Ramon hi era, però els demés han de recordar que això de les Festes del Municipi i sobretot aquesta no es un lloc per anar a lluir tratje sinó que es per commemorar la memòria de una gent que ha intentat aixecar el nostre municipi i que es mereix un respecte, mani qui mani i estigui al poder qui estigui, no te res a veure amb governar o no governar nomès te a veure amb la gent i la seva condició humana. Ara ho fant aquests abans ho feien els altres, tot això no es una manera de fer poble, es una manera mes aviat de dividir al mateix, potser haurien de deixar l'orgull a Casa i intentar entre tots fer una mica de poble.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be pere crec que l´has clavat amb aquest escrit,crec que tothom ,i ja saps qui bui dir ,auria de fer com el Ramon ,que es deixar-se de tonteries, i fer mes poble. Cosa que alguns personatges que no hi van assistir,quan manaven,deien que s´havia de fer poble.

ALP2500 ha dit...

Bé anònim en primer lloc moltes gràcies per participar, en segon hem d'entendre que cadascú fa poble com creu que ha de fer, jo no estic d'acord amb aquestes actuacions però com sempre qui soc jo per jutjar a ningú, la veritat es que em fa pena que un poble tant petit estigui tant dividit però això es un problema d'egos i cadascú es pensa que es el rei del mambo, la veritat que desprès passa el que passa. Un poble dividit no podrà progressar mai, i sempre anirem a remolc, potser ja va sent hora de canviar el rumb del nostre destí i intentar ésser els primer en tot.