dissabte, 11 d’abril del 2009

La Quinta Estacion, y yo te queria- recuerdame


abans de demanar, dóna exemple

Avui us vull parlar de la nova campanya de la Generalitat de Catalunya, aquella que obliga a tots els restauradors a que parlin en català. [noticia].
El departament d'Innovació, Universistat i empresa ha realitzar durant el març unes 500 inspeccions als restauradors, per garantir el compliment de la llei del català.
Si troben que no es compleix la llei les sancions podrien anar dels 300 als 600 euros.

I jo em demano, Aquests paios perquè no fan lo mateix a la seva empresa, treballadors de la generalitat que no parlen en català en podem trobar fins i tot sota les pedres, a aquesta gent també se els hi hauria d'aplicar la mateixa mesura

mossos d'esquadra que parlen en castellà, Administratius/ves de la generalitat que només utilitzen la llengua dels hereus de Felip V, tots aquests son intocables, això si el poble restaurador que no parli en Català castanya i calers a la saca. Es a dir tota una demostració de democràcia.

El dia de la marmota a la Catalana


Això de la política catalana i el finançament , juntament amb l'aprovació de l'estatut cada cop més s'assembla a aquella pel·lícula anomenada el dia de la marmota on el protagonista queda atrapat en el temps i una i altra vegada es va repetint la mateixa història sense acar de sortir-se'n, la història en si acaba bé . en qual a la política catalana jo tinc els mes dubtes que el final sigui el desitjat

Portem marejant la perdiu masses dies perquè tot plegat tingui un final feliç, i aquí tots plegats els components d'aquest desgovern tristament anomenat tripartit, i no és més que unes panda, que només tenen com a finalitat salvar la seva cadireta, i quan menys coses tinguem que decidir molt millor.
Amb la nominació com a bicepresident al senyor de les peonades, es un insult a la intel·ligència, que passa que ara que ja tenim prou enriquida la seva autonomia ara anem a fer que les demés no busquin la seva prosperitat. Te nassos tot plegat, però encara es molt pitjor que els nostres representants aplaudeixin els acudits del pinotxo Zapatero com si res, senyors que ens estan robant aquesta gent, però que més volen aquestes sangoneres, ens han exprimit com una llimona i ara ens diuen que callen i a veure si ens castigaran de cara a la paret.
I desprès surt la bicepresidenta primera dient que s'han d'acabar les reivindicacions , a veure senyora , però que no vivim en una democràcia, que no podem expresar les nostres idees lliurement o només serveix a l'hora de munyir-nos el de la democràcia en quan als nostres drets això encara es una dictadura, això sí amb totes les obligacions possibles i alguna de propina perquè no sigui dit que ens tenen mimats.divendres, 10 d’abril del 2009

Al Català qualsevol es veu capaç de prendre-li el pel

Qualsevol es veu valent ara, deu ésser l'efecte Chaves, per tothom es veu amb la capacitat de prendre'ns els pel a tots plegats. Ara ha sortit en Daniel Fernandez i aquest ha tingut la gosadia de dir que els convenients són sucursalistes, osti tu la filial de la matriu del regne de Felip V acusa als demés de sucursals, i a més ha tingut la cara de dir que la sobirania de Catalunya resideix al Parlament de la nostra nació.[noticia]
Be senyor Fernandez, això era abans quan manaven els Convenients, ara el que mana es el pinotxo Zapatero i els seus mosqueters i el partit filial segueix les ordres de l'amo, per tant menys treure pit i acusar als demés i de tant en tant mirar-se una mica més el melic, així veurem el que som. I la veritat que el seu pobre partit no es res, només un miratge del que era tens abans, una llàstima de tot plegat que el partit Socialista Català així arribat a aquests extrems , per no tenir no tenen ni personalitat.
En quan la pacte Pinotxo Zapatero- Mas potser si que van pactar qualsevol cosa, aquest president dels hereus de Felip V con tal de mantenir la cadira pactaria fins i tot amb el diable, sinó mireu el que ha passat al País Basc. Per tant tot es possible.
I ara per acabar-lo d'arreglar ens posa al Chaves com escut de les seves mentides, i així tot arreglat fa poc el mateix Chaves plorava que volia mes finançament i ara que ja el te perquè ell si que tenen aprovats el seu Estatut i la deute històrica de pas, ara diu que els demés demanen massa, anem arreglats entre uns i els altres


Puigcerdà, estudia premiar els bons conductors o els amics

Ahir va sortir una notícia al periòdic d'Andorra com a mínim curiosa, curiosa per el fet que ho proposi Puigcerdà, lloc on el caos circulatori es increïble, Puigcerdà i el seus caos circulatori es el mes semblant a un reina de Taifes, on Cadascú va a la seva, on hi podem trobar gent que te dret a fer el que calgui i altres que tenen la mala sort d'ésser minusvàlids i aquests no tenen dret ni a un tros de pàrquing i ara surten amb aquesta
En Premiar els bons Conductors, i qui dirà si una persona es bona o dolenta conducta, els mateixos que posen l'amiguisme davant de tot el resta. això es com manar-li a la Guilla que us vigili els pollets. [noticia].
El Batlle de Puigcerdà va manifestar que a part de ser una iniciativa pionera, que la intenció final es rentar la imatge i la sensació que es persegueix als conductors amb només unes finalitats recaptatòries, la veritat es que no es persegueix a tots per igual, però segur que trobem algú que s'ha sentit marginat.


dimecres, 8 d’abril del 2009

Upd-pp així es la politica dels veïns
i desprès aquests polítics parlen de democràcia , de banderes, i de tot plegat, la hemeroteca te aquestes coses, un sempre serà amo dels seus silencis i esclaus de les seves paraules.

Gràcies Pintoxo Zapatero, ara si que vas per el bon camí

he d' agrair al senyor Pinotxo Zapatero els canvis que ha realitzat al govern dels hereus de Felip V, ha estat prodigiós, només li ha mancat un ministeri per col·locar al descol·locat d'en Saura i ja teníem el cercle tancat.
Perquè posar com a Ministre d'Incultura a la senyora Gonzalez Sinde, aquest personatge defensora d'aplicar el canon digital i les descargues i d'aquell famós manifesta de la llengua comuna propulsat per el partit tant demòcrata com Upyd, partit que va tenir la gosadia de dir que el català era un dialecte . [noticia]
Personatge que ha tingut la barra de dir que el castellà està marginat, potser si que està marginat en algunes cap escalfats per el sol de primavera ,ex presidenta de l'Acadèmia del cinema espanyol aquesta es la ministre d'incultura.
Desprès en trobem amb l'il·luminat d'en Pepito Blanco , el senyor de l'àtic.
La senyor Salgado al ministeri de Economia es un insult a l'inteligencia, a part de ser un admirador del Pinotxo Zapatero es necessiten uns mínims coneixements per desenvolupar un ministeri com aquest.
I clar per acabar de donar per cul als catalans posen al Chavez com a coordinadors de les autonòmies , quina sort que només es el d'Andalus i no ha anat a buscar el de Veneçuela.
Bé per tot plegat tinc que donar les gràcies al Pinotxo Zapatero perquè amb personatges així amb quatre dies ensorrarem el país i així serà molt mes fàcil trencar les cadenes que ens tenen lligats a aquesta nau sense rumb, i amb una banda de pirates de tripulants.


Cada Poble recull el que sembla, però Italia no es mereix un càstic així

Cada Poble recull el que sembla, però Italia no es mereix un càstic així, Ningú pot tenir un president tant malament com el d'Itàlia. Una persona amb un mínim coeficient intelectual no pot sortir al carrer i dir-li al seu poble que ha sofert un terretremol, que ho han perdut tot , que no es preocupi que això s'ho han de prendre com unes vacances, com un càmping [noticia].
El primer ministre italià fa aquestes declaracions després que s'hagi actualitzat el número de morts, que ja puja als 250, i els damnificats, 17.000
el senyor Berlusconi deu dormir molt bé a casa seva, però dir això a persones que han perdut els seus familiars, o persones que ho han perdut tot no deixa de ser una mica vergonyós. Felicitats senyor Berlusconi aquí ha deixat marca de la seva humanitat.

Estalviar, una assignatura pendent


Avui parlar-vos de un acudit (austeritat) de que ni pintat, m'ha fet pensar amb Alp i la seva política municipal dels darrers sis anys, això ja comença a semblar un forat negre.
Primer es van justificar que era una herència del Sr Tajà i la Piràmide del Poliesportiu, però això s'ha acabat i les despeses han seguit creixent exponencialment, mentre que els ingressos s'han reduït per culpa de la baixada de la construcció. No portar una bon control de la despesa fa que això es vagi disparant cada cop més, i jo em pregunto? a les properes votacions el poble podrà triar però l'equip de govern que entri haurà de carregar amb les destrosses de l'antic equip de govern. i així successivament i anem fent la pilota mes grossa. això de posar el cascavell al gat es molt maco però a veure qui es el valent que s'atreveix.

dilluns, 6 d’abril del 2009

Upd, quan el peix mora per la boca


Osti tu amb en Toni Soler ha fet enfadar als personatges aquests que s'autonoanomenat defensor de la Democràcia, quina mala sort que aquests paios en temps del franquisme no haguessis tret el cap de sota l'ala o llavors portaven l'esfinge de l'àliga i ara ens volen donar lliçons. Updc (unitats podem destrossar Catalunya) aquest es la seva finalitat, a veure si tenim sort i el poble català es més espavilat que el poble basc i no ens passa el que han tingut els pobles bascs, ara tenen un país dividit i amb un final no massa clar.^[noticia].
Però clar quan la informació no els hi agrada llavors ataquen a tot quisqui , això se'n diu llibertat d'expressió tothom es pot expressar mentre no es fiquin amb ells, i quan es aquest cas llavors com llops comencen a cridar,
malament ho tenim quan un partit ha de parlar de democràcia a les seves inicials, això es com aquella dita dels país veí que diu " dime de que presumes y te dire de que careces" ,

Monitlla si-us-plau, passa l'escombra

Carta dirigida al senyor Montilla
Sr Montilla potser ja va sent hora de que comencem a fer neteja, de que aquest ecopijo que es capaç d'acusar a la premsa per tant de no sortir escaldat, AIXÒ ES LA POLíTICA DELS SENSE INICIATIVA I PER POSAR-LOS VERDS sempre buscar algú a qui tirar el fems, però qui treballa amb fems tota la vida sempre surt esquitxat.
El preu polític del trist partit no pot ser tant elevat d'haber de mantenir a un personatge com en Saura a tor i a dret, no pot ésser que algú que estimi el seu país segui tant nesquí per mantindre a personatges asi al capdavant de una conselleria com tal de no perdre la cadira.[noticia].
Les Cortines de Fum son molt habituals darrerament però clar sempre acusar al missatger ja fa pudor, potser ja va ser hora de dir les coses per el seu nom, els mossos la van cagar i el darrer culpable es en Saura i punto pelota. Però això de culpar als demés es una politica que darrerament s'estila molt es la màxima de treballar en grup sempre buscar algú perque es carregui les culpes.

diumenge, 5 d’abril del 2009

Quan la Cadira perilla, hem de buscar sol·lucions

els Socalistes Catalans veuen perillar la seva cadira, i clar han de mirar la manera de com fer que aquesta fita no arribi a bon port, vist el que hem vist al país basc aquests sociates Catalans son capaços de pactar amb els peperos del pais veí per mantenir-se en el poder, i com enRajoy ja ha fet el primper pas i es saber dir bon dia amb la nostre llengua tot arreglat.
Però el mes greu de tot plegat, es que mantenir-se en el poder faran que les resta de comarques de la nostra nació es quedin quasibé sense representants. moltes gràcies senyors politics apart de que ens hem venut a la Capital del Regne de Felip V , ara tocar per donar pel cul als Catalans.

I jo em demano els Esquerdats no faran res, o com sempre amagaran el cap sota l'ala i a demanar almoïnes. Osti tu anem arreglats, ara veuen si aquesta llei tira endavant o no , i si es el cas i s'aprova , jo ja tinc les maletes apunt per emmigrar a Andorra, com a mínim estarè envoltat de estranger però de llengua oficial tenen la que jo parlo. Una persona un vot, això si però amb igualtat de integrants a cada comarca. [noticia]

Encomana en Català, però sense faltes d'ortografia


Encomana en Català, la campanya esta molt bé però clar quan et mires l'agenda i veus que hi ha el que hi ha et demanes potser ha estat en Rajoy en la intimitat qui ha editat aquesta Agenda de la web , perquè una pagina web que hagi de difondre la nostre llengua no pot estar plena de cagades com les que hi ha a l'Agenda digital aquesta ja que aquesta pagina s'ha fet perquè la gent parli amb català, per tant com a mínim que no tingui cap falta d'ortografia perquè ja em direu quin exemple donem a les hores.[noticia]
A part que es veu que ha estat una pagina feta com a es fa tot darrerament a la nostre nació de nit i amb la llum apagada, perquè fer les coses a corre-cuita porta a molts errors, potser abans de fer el pas hauríem de mirar que estigui tot correcte i després començar a caminar
Bé com a mínim han sabut rectificar i ara ja ho tenen correcta, mes val tard que mai aquí teniu el enllaç peque ho comproveu [encomana en català]