divendres, 12 de setembre de 2014

Sr. Mas torna a tenir la pilota al seu teulat, a veure si no la caguem ara

Desprès de la manifestació del dijous 11 de setembre el poble de Catalunya ha parlat, a veure que faran ara els polítics de la nostra nació, 
Nosaltres els votants ja hem dit el que volem a veure si ara disposem de uns polítics d'alçada i no de boqueta.
De pas vull parlar de les xifres del millio vuit-cents mil assistents  al cinc-cents mil del govern de la corona, i de pas vull parlar dels assistents a Tarragona segons la guardia urbana uns 7 mil les comparacions són odioses però resulta que hi havia quatre gats més a Barcelona. Ahir jo escoltava les televisions afins a la corona a veure si donaven quantitats però les directrius de la dictadura devien ser no donar dades, perquè parlaven de milers de persones però no de una quantitat, 
Sr Camatx aquesta es la Catalunya silenciosa , dons si aquest es la gent que dona suport al unionisme van arreglats poble gent. Potser ja va sent hora de deixar de manipular-lo tot per les seus interessos i de dir les coses per el seu nom. Fracàs total del unionisme.

dilluns, 8 de setembre de 2014

Victus, un llibre prohibit

el llibre Victus escrit per Sànchez Pinyol  ha estat vetat la seva presentacio en holanda  per el Institut Cervantes (Sirvent)
bé els súbdits de la Corona de Felip VI a la seva, a prohibir tot el que no sigui del seu grat, es maco veure com aquesta gent tira de la llei mordassa creat per el ministeri d'interior per frenar i amagar qualsevol manifestació que vagi en contra seva, aquestes manifestacions de democràcia van molt be per demostrar quin país ens està oprimint.
Desprès ha sortit a l'escenari el senyor Jorge Moragas titllant de manipular aquest llibre. Es clar que diran ells els conqueridors, abans els llibres només els poden escriure els guanyadors i posaven el que ell volien escoltar, des del moment que qualsevol pot escriure guanyador i perdedor aquesta manipulació de la realitat canvia. per tant "ajo i Agua" com diuen ells, aquest cop els perdedors també tenim paraula i podem relatar la nostra història.
I clar que uns hereus del Franquisme acusin de manipulador algú, es un insult a la inteligència, quí son ells hereus del franquisme mes carca per titllar a ningú de manipulador.