dilluns, 8 de setembre de 2014

Victus, un llibre prohibit

el llibre Victus escrit per Sànchez Pinyol  ha estat vetat la seva presentacio en holanda  per el Institut Cervantes (Sirvent)
bé els súbdits de la Corona de Felip VI a la seva, a prohibir tot el que no sigui del seu grat, es maco veure com aquesta gent tira de la llei mordassa creat per el ministeri d'interior per frenar i amagar qualsevol manifestació que vagi en contra seva, aquestes manifestacions de democràcia van molt be per demostrar quin país ens està oprimint.
Desprès ha sortit a l'escenari el senyor Jorge Moragas titllant de manipular aquest llibre. Es clar que diran ells els conqueridors, abans els llibres només els poden escriure els guanyadors i posaven el que ell volien escoltar, des del moment que qualsevol pot escriure guanyador i perdedor aquesta manipulació de la realitat canvia. per tant "ajo i Agua" com diuen ells, aquest cop els perdedors també tenim paraula i podem relatar la nostra història.
I clar que uns hereus del Franquisme acusin de manipulador algú, es un insult a la inteligència, quí son ells hereus del franquisme mes carca per titllar a ningú de manipulador.