dissabte, 4 d’abril del 2009

Ara si que podem començar a tremolar, rajoy també parla en Catala en la intimitat

La llengua Catalana està tocant fons, perquè si resulta que qualsevol que sàpiga dir bona nit ja domina el nostre idioma anem arreglats, dons aquesta es la situació dels pperos catalans. Com el senyor Rajoy va dir Bona nit al programa aquell de una pregunta per vostè, dons be la senyora Camacho enten que això es parlar be la nostra llengua. Osti tu amb aquesta amplitud de idees anem arreglats. Pobre llengua ara veig que te data de caducitat, millor que no la parli la nostre llengua, perquè el seu antecessor també parlava en català en la intimitat, i així ens va anar. [noticia]

divendres, 3 d’abril del 2009

TU TRIAS, VENTILEM BARCELONA O VENTILAR-NOS BARCELONA

Potser el eslògan del senyor tries hauria de ser aquest Tu tries , Ventilem Barcelona o ens ventilem Barcelona, hi ha campanyes que donen molt de joc però aquesta campanya publicitària del senyor Trias es divertida [noticia].
Potser el higiene polític es bo,i sempre va bé un canvi sobretot en política però Clar que els convenients demanin un canvi d'aires es com a mínim curiós ells que van estar mes de vint anys governant a la generalitat.Però sempre es mes del mateix tothom ho fa malament menys la ma acusadora.
Clar que amb la crisis que hi ha fer campanyes a dos anys vista es irònic, potser si envers de tirar els calerons en campanyes publicitàries ho féssim en subvencionar aquesta gent que no te res per menjar segur que d'aquí dos anys disposarien d'algun vot.
Perquè l'alcalde i els seus tampoc s'han quedat curt, perquè amb la campanya Visca Barcelona.
està fent una publicitat política que la paguen tots els resident de la ciutat comtal . Sort tenim que estem en època de crisis sinó ves tu a saber com ens gastaríem els calarons.
I lo més cínic de tot plegat es que encara tenen la cara dura de dir que ells ho fant per el seu poble. Ja es un mal endèmic això de confondre els seus interesos particulars amb els interessos del seu poble.dijous, 2 d’abril del 2009

Puigcerdà i els minusvàlids.Quan la humanitat se l'emporta la rufaca

Puigcerdà Capital de la Cerdanya te un petit problema, es troba damunt d'un turó i allí bufa molt el vent del nord , aquesta vent s'ha emportat la poca humanitat que hi ha en l'equip de govern de la capital ceretana.Potser es que amb tanta rufaca aquest any s'han perduts els mínims detalls de decència d'algun polític.
Potser es perquè les places d'aparcament són cares i les necessiten per amics i compromisos. Potser perquè la gent que no disposa de la totalitat de la seva vàlua a la capital ceretana s'ha de marginar. A més amb la sort de que com a Puigcerdà disposem de uns transports públics tant potent que no cal utilitzar el cotxe per anar enlloc, sempre pots trobar l'autobús corresponent o pots agafar el metro , perquè llavors senten tot plegat.

Perquè clar negar la plaça de minusvàlid a una persona que ha tingut la desgràcia d'un accident del qual li va sortir afectat la mobilitat total d'un braç i aquest li ha quedat totalment inservible, ho trobo un pel inhumà .
Perquè clar segons l'escrit signat per la Srta. Pilar Arasanz Carilla com a secretària de la Casa Gran de la Vil·la de Puigcerdà aquest noi no te dret a la plaça perquè com a minusvàlid no arriba al grau de minusvalidesa que la que la batllia te assignada per poder disposar de la plaça d'aparcament.
Potser hauríem de demanar a molta gent que aparca a veure quin grau de minusvalidesa tenen ells, i llavors veuríem si això es una qüestió equitativa o com quasi tot a la vida es una cosa d'amiguisme.
També em diran que com clar el problema del noi no afecta la mobilitat dels peus, pot caminar com els demés, potser si però jo em trec el Barret davant aquest xicot que li he vist fer coses amb un braç que ja voldrien alguns que disposen els dos. Però aquesta no es excusa , ja que aquesta situació no deixa de ser una mica barroera, provin vostès de intentar aparcar un cotxe amb una sola ma sabent que l'altre esta inservible i ja em diran si es tant fàcil.
Bé Puigcerdà porta un bon camí tractant a la gent així, potser si envers de coses faraòniques es dediquessin a cuidar una mica mes al poble del carrer llavors la gent potser si que apreciaria mes el seu Ajuntament. Mentre continuem així aquests personatges son distants, i distants continuaran .


dimecres, 1 d’abril del 2009

Quan Sonrius, un homenatge a una persona apreciada, La Carme una troballa increïble

Hi ha Cançons que t'aboquen a vells records, vells i bells moltes vegades, i aquest es el cas de la cançó quan Somrius, ara que la nostre llengua esta de capa caiguda escoltar aquesta obre d'art m'emociona. A vegades son aquestes coses les que fan que la nostre nació sigui tant gran.


I perquè els del país veí puguin saber el que estem dient i el que estan cantant els hi posarem una subtitulada així per lo menys no podran dir que estan dient aquests gals amb aquesta llengua tant estranya.

el Senyor Milà, anyora el temps que la lletres entraven amb sang

El Partit aquest sense iniciativa i per posar-los verds s'han quedat sense arguments llavors tenen a personatges com en Salvador Milà per dir bajanades, per dir que la seva formació política es tant vàlida com qualsevol altre per mal dirigir la Conselleria d'Interior, clar que son vàlids el que no son vàlids són les peces d'escacs que hi tenen desplegades damunt del tauler, es a dir les persones que no son vàlides son en Saura Boada i companyia, el partit segur que si, però els dirigents no se'n pot aprofitar ni un.

En quan a política dir que que quatre hòsties espavilen, no se si es refereix als mossos d'esquadra repartint a tothom o al seu partit el qual ha rebut per tots els costat i això que els seus aliats del tristpartit s'han encarregat d'escampar la boira. Perquè la veritat sigui dita aquest cop s'han lluit tots plegats.{noticia}


dimarts, 31 de març del 2009

Caixers Automàtics per la venda de llet

unes màquines per vendre llet fresca [noticia] de la mamella de la Vaca a la boca de la gent, sense cap mena de intermediaris ni comissionistes, i amb un preu molt mes apropiat tant per el venedor com per el comprador, i una llet fresca. Els caixers de venda de llet es posaran a la província de Girona.
No son els primers en posar aquestes màquines fa mes de cinc anys en una visita a Insbruck als petits pobles del voltant ja les havia vist, en van encantar i ara veig que cinc anys mes tard a la meva nació han posat en practica aquest sistema, perquè la llet no perdi el seu sabor

El preu serà de un euro per litre de llet, però serà una llet natural , amb data de caducitat i que portarà la nata que es perd per el camí.

El preu de la màquina pot arribar a 30.000 euros, ara de moment només es un projecte a veure si tenen sort i aquest negoci tira endavant, molt sort.

dilluns, 30 de març del 2009

referèndums sense decissió, nosaltres a diferencia del pp tontos i nacionalistes

El regidors del pp prefereixen passar per tontos abans que p er nacionalistes, nosaltres envers d'això passem per les dues coses sinó a veure com podem entendre que aproven un avantprojecte de Llei de consultes populars el qual no te cap valor vinculant i només serveix per marejar la perdiu. [noticia].

Senyor Ausàs la veritat que podríem haver destinat el temps a altres qüestions perquè per presentar un projecte el qual no es vinculant i no deixa de ser paper mullat, ara em sortiran aquells que diran mes val això que res, dons no la veritat que això no serveix per res que es diferent. O tenim poder de decisió o no volem un passatemps perquè ens tornin a prendre el temps.

A quan a preguntes per fer al referèndum jo en tinc unes quantes

a.- Es el Trist-partit una panda d'amics en buscar del Dorado'

1.- SI 2.-SEGUR 3.-SI PERÓ SENSE BRUIXULA

B.- Esta Qualificat el senyor Saura per dirigir els Cossos de Policia

1.- No, no serveix ni per fer de porter de Casa seva, 2.-No perquè un no pot anar a la processó i repicar les campanes 3.- No per decència hauria de dimitir.

c.-Aconseguirem la independència algun cop

a.- Amb polítics com aquest el únic que aconseguirem es promulgar la prepotència

b.- Mai, això es qüestió de Cadirisme i la Cadira ha d'estar sempre calenta

c.- Si la setmana dels tres dijous.

D.- Quin ha de ser el proper president de la Generalitat

a.- Un titellaire, perquè fins ara només teníem la titella


b.- Una Nacionalista Català, i com això es ciència ficció, deixar aquest càrrec vacant


c.- Carmen de MAIRENA

E.- QUE ES CATALUNYA ?

A.- Per els polítics espanyols la vaca a munyir

b.- Per els polítics Catalans la mina que s'ha d'explotar i fon d'ingressos, per tant el càrrec a mantenir


c.- Per el poble Català, una creu mentre estem governats per tota aquesta púrria

d.- totes tres


Potser així ja tindríem el poble distret una mica i no parlaria de altres coses, perquè si el poble demana coses ells haurien de treballar i com que no hi estan acostumats encara els hi podria donar alguna cosa.
diumenge, 29 de març del 2009

Que efímera son els records, la memòria es perds massa ràpid segons perquè

Estava llegint el dia avui una noticia sobre el Puigcercós el qual demana que tots els militants del partit han de pedalar en la mateixa direcció [noticia]. Te gràcia tot plegat ell que porta els darrers anys posant traves a les vies del tren d'en Carod perquè aquest marxi i així ocupar el seu lloc, ara vol que tots tirin del carro com a matxos , sense mirar els costats, tots a una però ell al capdavant no sigui pas que per culpa de una cop d'aire agafi un refredat.
això es un problema de por, por al fracàs por a que el sector crític agafi poder i li prengui la cadireta, a lo millor el senyor Puigcercós es pensa que el partit dels esquerdats es un partit com el pp el qual hi ha militants que prefereixen passar per babaus abans que per nacionalistes.
Però després de les actuacions darreres del Ecopijo Saura i els seus sequaces , els esquerdats han tocat un mica les campanes però no han dit ni piu, no sigui el cas que es trenqui el trist-partit i no podem gaudir de tots els beneficis que estan gaudint ara .

El problema es greu dels Esquerdats es que viuen del passat, d'aquelles eleccions que després de la trobada amorosa del grup terrorista eta amb el zombi Carod, el poble català es va rebelar contra els atacs de la premsa mediatica de la capital de regne i va votar al Partit dels Esquerdats, però això ha estat la creu d'aquest partit perquè aquests paios s'han pensat que els votaven a ells, i no han entés mai que el que va fer el poble català va ésser votar contra la premsa mediàtica i no voleu al zombi dons apa aquí el teniu.
Poble Partit amb dirigents com els actuals aquest passarà a ésser un partit residual com molts altres i amb data de caducitat, una pena tot plegat per el meu poble, però ja es alló que cada poble recull el que sembla, i nosaltres amb tots aquests només hem femat el camp.La Fuga de Kosovo, i les Colonies del Regne de Felip V

Potser si que al final haurem de donar la raó al Pinotxo Zapatero i a la ministre Xacó, que ells son una aposta bona per Catalunya. La Cagada monumental de la fuga de Kosovo encara beneficiarà el nostre país, s'escapen de Kosovo per no reconèixer aquesta nació, perquè dintre de la seva també disposen de tres colònies que haurien de disposar de la mateixa autonomia que el poble kosovar.
La premsa mundial ho classifica així ells s'han fugat de Kosovo de nit i amb la llum apagada, perquè reconèixer la independència de Kosovo es com reconèixer la independència de les colònies que tenen al seu país, i això no ho poden fer de cap manera, que farien el pobles espanyols sense les colònies les quals estan munyint com a vaques. Aquí assaltarien tots aquests calers que els hi calen per fer gran els poble dels hereus de Felip v, que potser haurien de treballar ara que s'han acostumant a no fotre ni el ou. Massa cansat tot plegat, per tant es millor una fuga a temps a perdre la vaca de les mamelles que els estan mantenint.