dissabte, 12 de novembre de 2011

la Clau de la nostra Llibertat

si aquesta frase es certa l'hem de guardar a clau i pany tot plegat

fins i tot la E, pot ésser útil

En Aquesta vida hi ha gent que te molta imaginació, però clar trobar-li una utilitat a la E aquesta dels conqueridors en hi ha per treure's el barret.
Veieu com fins i tot això que ens volen inposar té una utilitat.
I de pas reafirmem una de les nostres qualitats la de estalviadors, perquè com a minim ens estalviem una part del adhesiu.
Gràcies Hereus de la Corona de Felip V per facilitar-los les coses.

dijous, 10 de novembre de 2011

Les Despeses de les Campanyes electorals, aquestes no estan en crisi?

En només quinze dies els anomenats partits politics, es gastaran en la seva propaganda electoral uns 40 milions d'euros, tot i la reducció del 5 % de la despesa respecte al 2008. Com es pot veure aquesta gent no està en crisi, perquè podriem suspendre aquesta despesa i tot arreglat total per escoltar a aquests mentiders prendre el pel a la gent amb una cara de ciment i quedar-se tant amples, ja en hi ha prou de tanta mentida. Si hi ha crisi i s'ha d'estalviar potser que comencem per subvencionar a aquesta gent perquè tots aquests paios cobren per vot tret.[noticia]
El despilfarro arriba als extrems que si aquesta gent envers de enviar separadament la propaganda electoral ho fecin junts estalviarien 3 milions d'euros, i no seria aquest un primer pas per començar a no malbaratar els recursos de tots.

dimecres, 9 de novembre de 2011

Sra. Xacó no tot val en politica

La veritat que hi ha vegades que trobo que els senyors aquests venedors de fum ratllen la indecència i aquest espot de propaganda dels senyors de la filial de la matriu del regne es una vergonya, no per el que diu sinó per el que pots interpretar, no tot val en política, potser abans de criticar als demés de indecents els que haurien de fer aquesta gent es mirar-se el melic.

Albert Solé i Soler, l'acomiat d'una Gran Persona

Hi ha noticies que a vegades les has d'escoltar dues vegades per que t'entrin en el cap, hi ha situacions que mai creus que es puguin donar, dons bé aquest dilluns el primer bon dia que vaig rebre va ésser aquesta impactant noticia, ens ha abadonat l'Albert de Camp Base, nassos si fa quatre dies el vaig saludar per la fira de la neu de LLivia, de pas li vaig recordar que aquest any l'esquiada que hem de fer per la primavera i que anem retrassant any a any no li perdonava, dons bé la mala sort ha vulguit que aquesta l'haguem de retrassar per un altre moment i un altre lloc. El pobre Albert ens ha abandonat , l'infart ha dictaminat que ens quedem sense aquest company entrenyable,
Ahir vàren fer la celebració religiosa d'acomiat de l'Albert, la veritat que va ser un acomiat molt emotiu, amb moltissima gent, gent que va venir de tot arreu, i això que aquest acomiat es va fer a Figueres, al costat del Museu Galí (Esglèsia Sant Pere) , allò semblaça la invasió de la Cerdanya perquè mitja comarca estava allí per poder dir el darrer adéu a l'amic Albert.
l'Albert ens ha deixat amb 52 anys, amb una  vitalitat increïble, però ja es veu que aquesta vida es injusta i primer sempre s'emporta  les bones persones, la Veritat que trobaré a faltar a Aquest vaquer de la neu, amb el seu barret de cauboi i el seu sonriure.
Potser ens ha quedat pendent la famosa esquiada que habiem de fer cada primavera i que deixaven per l'any seguent i que aquest no arribava mai, però tranquil Albert que estiguis on estiguis aquesta la farem.
El meu Condol per Tota la Familia i només recodar-lis que l'albert deixarà d'existir en el mateix moment que ells l'oblidin perquè mentre el mantiguin en el seu cor, ell restarà amb ells.diumenge, 6 de novembre de 2011

La Llibertat de la nostra nació, Somnis estre boires

Aprofito aquesta ca´nçó de Sangtrait per expressar com son les nostres desitjos de llibertat, son somnis entre boires i foscor, perquè la veritat estem tant collats i lligats al a colònia, i sobre tot tant venuts per aquests politics que ens tenen lligats per tot arreu, que només podem aspirar a somniar que volem ser lliures.

Mirar-nos als ulls, la bet i en Jofre

Crisi, no home tot per el bé de la nació

Amb la época de la retallada, en despeses en sanitat, educació , tercera edad, ara resulta però que el Cara a Cara entre els senyors Rajoy i Perez costarà la broma mig milió d'euros, la veritat per veure aquests dos pallassos explicar-nos sopars de duro es una presa de pel el cost de l'actuació teatral que ens espera. [el debat de un parell de mentiders].