dissabte, 18 de juliol del 2009

El socialistes Catalans aniran d'excursió

El partit filial de la matriu del regne dels hereus de Felip V han mobilitzat aquest cap de setmana a totes les seves forces per vendre fum al poble català, ara ens volem dir que aquest finançament que tant malament hem negociat es el mes millor del mon.

Aquest cap de setmana seran mes de 200 municipis els afectats que els hi escalfaran el cap en que es una gran actuació seva i que han aconseguit el millor finançament del mon, així podrem disposar de mes assessor i mes ambaixades per tot el mon.
.
Farem tríptics explicant la gran actuació dels filials i gràcies a tota la premsa mediateca que tenen a les seves ordres anar venent fum. Mentre no se els hi ocurreixi treure al Puigcercós vestit de superman i anar aixecant el vol.

Jo només em demano que quan s'ha de fer tant soroll per una negociació vol dir que no l¡hem fet el millor que calia, que hem de vendre la moto a la gent perquè aquesta no aixequi la veu. senyors socialistes jo només un diré una màxima de Grouxo Max, mes val callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte. [noticia]

18 de juliol, el poble que oblida la seva història està condemnat a repetir.la

avui fa 73 anys d'aquell 18 de juliol fatídic, on els feixistes es van aixecar amb armes per acabar amb la república.[noticia].

han passat quasi bé trenta anys de la mort d'aquest feixista que es va aixecar en contra de la república i encara queden reductes de gent que es manifesta demanat que torni, ell no clar perquè ja seria un miracle sinó que torni algú dels seus hereus.

Jo només puc demanar al poble que n'hagi après dels errors de llavors i que no torni a produir-se una altre "Alçament Nacional" i un altre cant de la cara al sol, perquè això va ésser quaranta anys de penúria, i la veritat prefereixo el temps actual , amb aquests mal politics que tenim i que nomès van a salvar el seu culet, però com a minim els podem anar canviant cada quatre anys, encara que sigui molt dificil triar, perque es anar de Guatemala a guatepitjor.

divendres, 17 de juliol del 2009

un dos tres, ja en tenim prou, Cornut i pagar el beure es el nostre lema, però tant va el canti a la font que al final es trenca

No hi ha prou en ésser català, Cal reaccionar

UNa cançó dels Pets espectacular, dient les coses per el seu nom la veritat que m'encanta, no hi ha prou en ser català, només ens cau reaccionar

Lletra de la cançó

Quin muermo, quin rotllo,
quina merda de 6 milions.
No es mullen, no es mouen,
no els molestis, no siguis plom.

Mentre tinguin la botigueta
i un bon xec a final de mes,
tant els hi fot si mana Fraga,
Pujolet o el rei.

UOOOOA,
no n'hi ha prou amb ser català!
AAAAAO,
per molt que siguem una nació!
UOOOOA,
no n'hi ha prou amb ser català!
AAAAAO,
cal que ho tinguem molt clar!

Espanya, Burundi,
per Catalunya, tot és igual.
Les dretes,les esquerres,
o be el centre, tan els hi fa.

Et diuen que ets idealista
i que el temps ja t'ho canviarà
encara que sembli mentida
ells ja ho han passat.

Hi ha amors que maten, Esperança si però nomes per aconseguir la llibertat

Avui us parlaré de l'amor que te l'Esperança Aguirre envers els Catalans, segons ella ens estima i clar aquí entra en joc aquesta frase que diu que hi ha amors que maten, millor un desamor que un amor d'aquest personatge.{noticia}.
La veritat que personatges com l'Aguirre son d'aquells que ens fan mes forts, i quan surt ella i els seus súbdits a defendre la mare pàtria, un ha de comptar fins a deu, i començar de zero un altre vegades, perquè no es normal ni les maneres ni els continguts , aquí barregem pomes i peres per fer una macedònia.

Segons l'aguirre som insolidaris, i ens gastem tots els calers en ambaixades, a part de fer xantatge al Govern del regne de Felip V. Però clar intentant justificar que madrid també es bilingüe perquès parla Castellà i Anglès, no se si això es una pressa de pel o la mida cerebral de segons qui es tant curta que fins i tot s'ho creu això que va dir.Però per al·lucinant el senyor Conseller d'Economia de la Capital de Regne, aquest senyor segur que va participar en la creació del Teorema Zapatero de la matemàtica moderna perquè s'han de maquillar molt les xifres perquè el pes específic de un català valgui el mateix que dos madrilenys. Però clar amb això de les estadístiques sempre hi ha forts negres i la nuvolosa madrilenya es de record guinees.

Per cert no em ficaré amb el tema sanitari perquè aquest es massa gros per la meva curta ment.

l'acomiat de l'Abert Om ha estat un acomiat al mestre Pepe Rubianes

l'Abert Om avui s'ha acomiadat en el darrer programa de el Club a Tv3 hi ha fat de la millor manera possible recordant al mestre Pepe Rubianes, en el comiat amb una imatge en una gran pantalla de l'actor mort fa poc, que per una vegada faria servir unes paraules d'en pepe rubianes i aquestes han estat
"quina gran putada que haguessin d'anar a jutjats per la denuncia d'aquella colla de fatxes".

Segons ha explicat desprès l'Albert una vegada mort en pepe rubianes Denaes va retirar la denúncia, quin gran detall, ja em perdonaran aquests personatges ells poden insultar a qui sigui però quan son atacats ells, no entenen d'alló que es denomina llibertat d'expressió, aquest es el problema que es derivar de heretar els tics de l'antic règim.

La veritat que en Pepe Rubianes era un gran còmic a part d'ésser una persona de dir les coses segons li queien sense pensar en les consequencies, en una vida com l'actual en que es molt mes important aparentar que ser en pepe rubianes era una persona que menjava a part.[noticia]


dijous, 16 de juliol del 2009

POUM D'ALP, un sudoki amb dificil solució

El Molina s'ha revelat no volen canviar arbres per rajoles i pertot això han creat en el facebook una plataforma per salvar la molina. [plataforma].

Amb data 12 juny 09 s’aprova en plè de sessió ordinària el plà d’ordenació urbanística municipal d’Alp (POUM)
Es tracta d’un projecte que afecta urbanísticament als nuclis urbans d’Alp, La Molina i Masella.
El POUM ha estat promogut, redactat i acceptat per l’equip de govern actual fora del marc del POUM general de la Cerdanya.
El temps d’exposició pública, presentació d’al·legacions i esmenes acaba la primera quinzena de setembre
Missió:
Fer saber que residents d’aquest municipi no hi estem d’acord.
Protegir un espai verd amb valor turístic i ambiental de l’explotació urbanística interessada.
Donar consciència als afectats directes i indirectes del que suposa aquest plà.
Mostrar els canvis urbanístics que l’afecten.
Mostrar interessos del POUM.
Demostrar que NO és necessari un nou POUM amb aquestes característiques.
Presentar al·legacions particulars i col·lectives.
Fer esmenes dels canvis aplicats en normativa i ordenança .
Evitar que es presenti a governació territorial tal com está ara.
Productes:
Recollida de firmes de persones afectades o interessades per La Molina i informar dels passos que s’estàn realitzant.
Contractar un gabinet d’advocats per a presentar al·legacions col·lectives al pla en nom dels interessats.
Fer notes informatives en mitjans de comunicació locals o estatals.
La veritat que trobo molt correcte que la Molina es reveli amb una cosa que no troben correcta, a veure si a Masella passa el mateix i es paren les construccions, perquè l'excusa aquesta que van dient l'equip de govern que si no es fan cases no es pot invertir, estan demostrant que dels numeros de les estacions d'esqui no s'enteren ni papa, i això que dintre del equip de govern hi ha un llicenciat en economia, Perquè per tractar un tema d'aquestos un si no hi entent s'ha de informar i veig que l'equip de govern escoltant només una part va mal informada, i la veritat que de gent que sap de tot això es ciència ficció.


Digues que m'estimes, encara que no sigui veritat

amb aquesta frase podem analitzar la conducta del poble català, ens encanta ésser enganyats, volem que ens prenguin el pel per desprès dir que els altres son molt dolents, potser per poder justificar coses impossibles de justificar, però no te massa sentit tot plegat

El finançament es una altre presa de pel, una cosa es que els numero s'han fet en una economia creixent i ara estem en una recessió de cavall,per tant tots els números i valors calculats seran ciència ficció amb la realitat, i desprès que ? haurem de crear una altre deute històrica perquè torni a cobrar nomes Andalusia com ha passat temps antany .

Ara tot son flors i violes tots estant contents, superman-Puigcercòs va marcant paquet per tot arreu, a part d'escombrar en el darrer consell nacional dels esquerdats els auto-anomenat sector crític[noticia].

Aquests esquerdats des de que en Joan Carretero va abandonar aquest vaixell que va a la deriva es una bassa d'oli , tots van a una, a llepar la ma que els hi don de menjar. No hi ha crítiques, ni veus contraries, tots segueixens les ordres del Puigcercós.

I avui vull acabar parlant del pamflet aquest de el Mundo, aquell senyor que han fet una enquesta als seus lector i en la qual ha sortit que els seus lectors odien als catalans en un 57 %, la veritat es que no deixa de ser una estadística, però diu molt dels lectors del pamflet aquest, ara han sortit el diari que ell no son catalofobics sino montillofobics i esquerdatfobics, [noticia].
Però que podem esperar de un diari que va apostar per un cavall perdedor i no s'ha empesat la derrota i porta mes de cinc anys buscant motxilles, bombes i els etarres de l'atemptat del 11 de març, quina pena de temps perdut si el haguessin dedicat a que el diari hagués progessat ara no tindrien els numeros comptables que tenen.


dimecres, 15 de juliol del 2009

I tu qué vols, aquesta es la questióI tu que vols, es el nom de una canço d'en titot que canta amb el grup Ara mateix, i aquesta potser es la questió de tot plegat, demanar al poble català si està content amb el finançament que tant malament han negociats aquests polítics del tristpartit.

envers de medallar-se tant potser ja va sent hora de deixar que sigui el poble de Catalunya que digui el que pensa de tot plegat, però que voleu aquests politics catalans tenen la mateixa por que els politics veïns aquells de la pell de brau, que només sentant parlar de autodeterminació i ja veuen que se els hi escapa la mamella que els està mantenint, i això no ho poden permetre.

Aquí segons el trist-partit el millor finançament del mon mondial i mira que deu ser dolent que fins i tot el partit aquest de pandareta hi està d'acord, això vol dir alguna cosa , ara que no es fiquen amb la llengua del meu país ara resulta que troben aquest finançament correctissim, ai quina por tot plegat, això vol dir que ens han tornat a prendre el pel com sempre i sinó el temps i una canya esn possarà a lloc.


Nomes desitjo que aquest lloc no ens passi com en temps del pujol amb el peix al cova que desprès de trenta anys hem vist que allò va ésser una presa de pel, i si haguessim fet com el pais basc ara disposariem de unes infraestructures al nostre nivell i no aquests trens de la renfe que passat mes de cent anys i encara van amb la mateixa velocitat.

/

dimarts, 14 de juliol del 2009

Al Màgic Andreu li surt competència


El magnific Màgic Andreu és un cas divertit que desprès de una actuació digna es Posa una medalla, aquest cop a la nostra nació ha passat que el pobre Andreu li ha sortit una competència, una competència barroera, donat que aquests personatges son trilers professionals.[noticia]


Entre els integrants de la filial del partit del pinotxo Zapatero , els ecoembolicats d'estana amb el senyor Saura al capdavant i els Esquerdats, tots intentant posar-se la medalla de una mala negociació, te pebrot to plegat.


Si això es el futur de la meva nació que torni en Ciscu, amb les seves persecucions, donat que llavors si coneixem els nostre enemics actualment amb els amics polítics que tenim no ens cal enemics.[noticia].

De pas avui el senyor Saura en Tve ja treia pit i deia que s'esta preparant el tercer tristpartit, ai quina por aquests pallasos ja estant programant la caiguda de l'imperi romà a veure si tenim sort i els votants de la nostra nació li dona una lliçó de democràcia i li diu que això de dir blat sense estar al sac i ven lligat es un mal negoci.Finançament, una cagada històrica,

Mireu quan una cosa s'ha de vendre tant, fer creua al poble de que això es el millor per la nostra nació, això es com aquella pel·licula de agafa la pasta i surt corrent. Jo trobo que aquest nou finançament està massa basat amb la millora de l'economia i si no es així i si la crisi dura dos anys mes que passarà llavors, dons llavors com hauran passat dos anys i unes eleccions del que hem dit abans res de res.
Mireu si ha d'ésser dolent aquest acord de finançament que fins i tot els neofeixistes de Ciudadanos el troben bo.[noticia].

cifres de 2100 2500 3000 3500-4000 aquestes son les cifres, i jo em demano on son els 3855 milions que tant facilment treu pit els esquerdats, la veritat que tots aquests personatges ens volen vendre una escombre i s'han abocats tots plegats a prendre el pel al poble català

Per tant aquest no es un bon acord, només deixa d'ésser el acord que el govern del regne dels hereus de Felip V ha volgut, ha estat l'acord de Solbes res mes, els polítics que tant malmetrem la nostre nació només han seguit el corrent del riu.

Catalunya som la cua i a mes quedem malament, la veritat que tota la secta mediàtica de la capital del regne dels hereus de Felip V han saltat a la bena , es normal viuen tant be a costa nostre que ara no volen perdre el tren.

Ara podem cridar, podem enganyar al poble, podem treure pit com han fet els Esquerdats com si ells fossin els salvadors del mon, però aquesta gent envers d'això el que han de fer es treballar per el poble català no pas per guanyar quatre vots a costa del que sigui.


dilluns, 13 de juliol del 2009

Això ara no toca, cada cosa s'ha de fer en el seu moment


La veritat que la dita aquella que el poble que oblida la seva història està condemnada a repetir-la en aquest cas desitjo que no es produeixi, però clar pujar-se al tren del vencedors es molt fàcil, massa moltes vegades, per sort nostre, hi ha hemeroteques i aquestes deixen retratat a molts personatges.
En Francisco Franco Bahamontes va ésser un dictador, va intentar esborrar del mapa la nostra llengua i la nostre cultura, però ell ens va fer mes forts, gràcies al seus intents els nostres avantpassats van sobreviure i es van revelà, ara esta passant el mateix però sense imposicions i aqui tothom ajupa el cap i l'amaga sota l'ala
Perquè ara que som tots tant liberals i tant democràtics, perquè ara hem de treure les estatues, carrers i coses que es van fer en nom d'aquest dictador, això vol dir que els nostres ancestres eran uns llepaculs, i que es van equivocar, o hem d'asumir el seu error i aprendre i ensenyar a que els nostres descendents n'aprenguin d'aquestes coses.
Jo entenc que no perquè treguis l'estatua del dictador franco ets mes democràtic, perquè en aquesta vida tots som uns dictadors, a la nostre manera però tots ens moguem per el nostre ego, i es aquest el que fa que fem moltes coses, per tant tampoc li hem de donar al gran Dictador el merit de que la nostra nació sigui una colònia, aquest mérit ens el hem guanyat nosaltres solets, som nosaltres amb el nostre taranná de fer un passet de ocell i dos enrera de llebre el que ens ha portat a on som ara, un camí sense sortida.
I per acabar voldria parlar del finançament, si que els esquerdats han arribat als 3800 milions però clar s'han descuidat de dir que serà d'aquí tres anys, amb això de les mitges veritats hi ha masses mentides. perquè tambe puc dir que demano 10.000 milions i en lletra petita posar per el 2090 , però clar si la verge dels desemperats ens acompanya en aquest any ja serem lliures.
Cada´cosa s'ha de fer en el seu moment si en aquella época per la raó que fos nosaltres vàrem abaixar el cap no treguem pit ara, llavors vàrem ésser uns cobards, i com diu aquella dita el cementeri està ple de valents. però no volguem fer ara el que no varem tenir pebrots de fer llavors,

diumenge, 12 de juliol del 2009

Vall fosca , una vall enfosquida per el rajol


Aquest matí he estat a la vall fosca , la veritat que es un vall que m'encantava però després del macro projecte dels senyors de Martinsa Fadesa i la fallida conseqüent m feia temps que no hi treia el cap, aquest cop hi he tornat i la veritat que a part de veure Espuí arrasat , amb edificis buits i una gran nau de fadesa que posava estació d'esquí i golf tot abandonat, poca cosa més , han passat a tenir un paradís natural a tenir un paradís de rajoles , l'únic que ha quedat en peu es el pont d'entrada i això que te més de mil anys.

Aquest es el problema de donar duros a quatre pessetes que l'economia no es una ciència com aquella de la multiplicació del pans i els peixos o fins i tot el teorema zapatero, la economia per sort i per desgràcia es basa en les matemàtiques i aquestes diuen que dos i dos fan quatre i mai cinc.

La veritat que Sallent estava magnífic desprès pujar per el passeig del piccolo i tot el recorregut de les vagonetes amb el seus túnels dona gust arribar al llac Gento, després pot arribar-te al llarg llong al del mar i si tens molt de temps i ganes fer la collada i arribar al llac negre.

La veritat si voleu veure on pot arrbiar un crim de la natura no us podeu perdre una visita a la vall fosca i passar el túnel de Cabdella es com tornar cinquanta anys enrera.