dijous, 7 de febrer de 2013

Ramon Cotarelo, em trec el barret davant aquest senyor

Cimera Anticorrupció. O escapar-se per la porta del darrera amb tant de fum

La veritat que trobo molt digne la idea de fer una Cimera Anticorrupció, el que jo trobo una mica barruer son els actos de la mateixa.
Que el propulsor de la Cimera sigui un partit anomenat Conveniencia i Desunió. Amb el Cas Palau al darrera fons, amb el Cas de les Itv, cas pallarols, amb declaracions de dimissió per sense efecta perquè les paraules se les emporta el vent. que voleu que us digui, això es una pantalla de fum per amagar el bulto.
El que no tindria que tenir una Cimera Anticorrupció són polítics, perquè aquests son la lacra i el mal de la societat, aquests són amb les seves decisions els que han acabat podrin totalment la poma. per tant això es com demanarli a la guilla (guineu) que us guardi els pollets o les ovelles segur que acabaràs sense ramat.

Bé la veritat que ho trobo tot molt cómic, com trobo cómic que surti en Rajoy dient que ell d'això dels sobres enfosquits no en sap res, que espereu que digui, que si que es un corrupte. Siusplau jo no he vist mai a cap corrupte reconeixer el seu delicte sinó és perquè la situació el porta a dir la veritat o sortir emmascarat.

Dons bé increible que es faci una Cimera Anticorrupció el que hem de procurar que els corruptes no siguin al capdavant de la mateixa, perquè sinó tot plegat serà una fugida endavant. i tapar-se les vergonyes entre ells. En un país on el Lazarillo era el rei del mambo que poden esperar, aquí el que marca la diferència es el grau de frau fiscal que ets capaç de aconseguir, i encara els tius treuen pit de tot plegat.

dilluns, 4 de febrer de 2013

Montserrat Carulla, Clar i català

Els premis Gaudi, han gaudit de una gran sorpresa, el discurs de la senyora Montserrat Carulla, l'actiu catalana i independentista, ha defensat les seves idees sense insultar a ningú dient les coses clares i amb català, no cal insultar per defensar les teves idees, i 'daquesta manera fant mes mal perquè els contraris es queden sense arguments. L'actriu Montserrat Carulla ha defensat la independència de Catalunya durant el seu discurs després de rebre el guardó d'honor en reconeixement de tota la seva carrera a la gala dels premis Gaudí. Ha començat la seva intervenció ha dient que "sóc Montserrat Carulla, actriu, catalana i independentista". "El meu independentisme no va contra ningú. Admiro la llengua i la cultura del poble espanyol. La vull al costat, com a amiga, en llibertat", ha afegit. En aquest sentit, Carulla ha dit que "el millor futur pot arribar quan menys t'ho penses. I jo, com aquell americà -al·ludint Martin Luther King-, també he tingut un somni que voldria que fos aviat una realitat, veure la meva terra justa