dissabte, 14 de març del 2009

La Filial Socialista, ara volia ser convidada a Brusel.les

A veure a vegades hi ha gent que esta millor calladets que anar xerrant a tor i a dret, perquè cada cop que obren la boca la cagant, ara li ha tocat el torn aquell senyor que encapçalada les llistes electorals del Partit filial del Govern del regne de Felip V i que sempre quedava segon. Dons aquell perdedor de llavors ara ha sentit ofès perquè ningú l'ha convidat a cap diputat socialista a aquest acte.{noticia}
A veure senyor Obiols vostè potser no ho ha entès però aquest acte era una sol·licitud per la independència de la nostra nació i el seu partit es mes nacionalista que la matriu per tant com vol que se'l convidi a qualsevol activitat d'aquestes.Perquè clar entre tant neofeixista amagat amb la capa de sociata no sabrien a qui convidar.
Es que abans d'obrir la boca senyor Obiols el que hauria de fer vostè es llegir els diaris i mirar les tonteries que diuen els seus companys de partit i llavors sabrà perquè ningú no vol compartir ni taula amb vostès, casos com el prepotent del Senyor Saragossa ect..
Sap quan guanyarà credibilitat la nostre nació a Europa el dia que diputats com vostè, el senyor Guardians, i tot la troupe de Ciutadanos agafin la jubilació, llavors potser si que dispossarem de suficient credibilitat per anar a tot arreu. Però mentre els representants de la nostra nació siguin personatges com vostè anem arreglats.


divendres, 13 de març del 2009

princep de Girona, per imposició no pas per gust

En primer lloc vull dedicar un petit escrit al senyor Ussia, aquest franquista anat a menys que segons ell, troba aberració el topònims en català [noticia].
Però Girona serà sent Girona sigui aberrant per aquest personatge o no ho sigui, fins i tot es creu graciós quan diu que Girona només serveix per a els senyals de transit, deu Meu i aquest personatges es escriptor, osti tu la llengua d'en Sirvent va de capa caiguda , perquè clar si aquest senyor només existeix el "principe de Gerona", per desgracia nostre de moment tenim el princep de Girona, però amb una miqueta de sort només restarà com a princep de casa seva amb permís de la letícia.
Però jo voldria parlar dels colonitzats amb síndrome d'Estocolm i clar com sempre es venem per un plat de llenties, com diu el debat, esclaus que donen les gràcies al amo. Així Alcaldia de Girona , cambra de Comerç , Universitat de Girona o les Caixes de Pensions i la Caixa de Girona, tot aquests entitats com bon fenicis s'han venut per el platet de llenties , i li han volgut fet una rentada de cara als Borbons.[noticia]
S'han ajuntat totes aquestes entitats i han creat una Fundació per concedir Beques a joves per recerques culturals socials ect... Però Clar en el moment de buscar.li el nom es quan s'han lluit del tot, no hi ha Prous herois Catalans que hem d'anar a buscar al Borbó colonitzador, els seus ascendents son els que ens van treure tots els drets i nosaltres com a premi, per la crema de quatre fotografies li posem el seu nom a una Fundació de entitats catalanes.

dijous, 12 de març del 2009

Farsa i Farsants

Mireu el dia que no tinc clar sobre que escriure ho tinc fàcil entro a la pagina de Ciutadanos , aquests grans defensors de la seva democràcia una carca i hereva del franquisme més radical i ja tinc de que parlar, [noticia]
Segons el paladí de la creuada hispànica els participants que van anar a brusel.les van fer el ridícul i aquest tres mil integrants no representen a Catalunya. Els meus herois van congregar a Brusel·les mes de tres mil persones segons Ciutadans i això es fer el ridícul, o clar i jo em demano la darrera concentració feta a Can Fanga per la defensa de les tonteries de sempre dels senyors de Ciutadans no van ni arribar a 200 persones. Això si que es poder de concentració. Aquests senyor si que en saben de moure les masses. Sempre igual aquests han de posar en practica la Màxima de Grouxe Max, Millor Callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar el dubte.
En quan a fer el ridícul un senyor que s'ha de despullar al parlament de Catalunya per fer-se veure te moltes qualitats per saber que vol dir fer el ridícul, per tant abans de parlar aquest personatges potser s'hauria de mirar el melic.

En quan a mostrar-se antieuropistes els manifestants de Brusel·les, que voleu que us digui jo vaig veure un cartell que posava 27 estats més Catalunya però clar un quan esta acostumat a manipular tota la informació ara no podia ser objectiu. això es aplicar velles conductes a situacions noves.

dimarts, 10 de març del 2009

I qui som nosaltres per criticar

ha sortit al e-noticies un reportatge en el qual deia que el grup musical U2 ha gravat un vídeo en terres del Berguedà i ha fet sortir un cartell que posava Salamanca [noticia]
I jo em pregunto, nosaltres mestres de la manipulació , potser ens ha d'ofendre aquestes coses, mireu el Patronat de Turisme de Girona Costa brava, que ho ha fet en tres vegades, les costes d'Austràlia, les muntanyes del Canada i les Costes de les Bahames, i tot venent que això es Catalunya , la Costa Brava i el Pirineu. Per tant qui som nosaltres per dir quelcom quan hem tirat de beta tota la vida

Valoracions de la filial, sort que aquests no puntuen en l'ensenyança


les valoracions de la filial, del partit que va a remolc de la matriu de la capital de regne, sobre la seva matriu no se si son ciència ficció i o aquesta paios estan sota els efectes d'algun bolet alucinogen perquè sinó no s'explica que després de la pressa de pel total sobre l'Estatut i el Finançament tinguin la gosadia de valorar com a notable la tasca del President del Govern.
Si que es la ma que els hi dona de menjar i que no es revelaran en contra l'amo però clar tant de vassallatge es una mica penós , potser si els polítics de la filial que representen al poble Català, fessin la seva tasca la valoració seria la de suspens, però clar primer es quedar bé amb l'amo i després el poble que representen
Jo em plantejo que si en l'ensenyament les notes les posessin aquests personatges llavors no hi hauria fracàs escolar perquè uns paios que desprès del ridícul calamitós que ens ha portat les decisions del pinotxo zapatero son capaços de valorar aquesta acció com un notable, llavors no es produiria cap suspens.
Per Acabar son capaços de retreure que gràcies a ells aquest impresentable de President dels hereus de Felip V campa a les seves i segueix enganyant al poble català i aquests representants li riuen les gracietes, això si que es seguidisme i no pas les sectes aquestes escampades per la nostra nació.
El que han de fer els quatres pallassos aquests per resguardar la seva cadireta, a veure si es produeix un terratrèmol i els fa caure a tot, menys boques per alimentar , perquè les mamelles son les que són i les boques cada cop son més. [noticia].
I tot això en només un any, jo ja estic posant espelmes a la verge dels Desemparats perquè restant tres anys mes de penúries.


dilluns, 9 de març del 2009

Enfortim catalunya i buidem les seves arques

El Govern Català s'ha llançat per el forro de la corbata la quantitat de 127mil euros en la publicació de un pamflet fent balanç de la primera meitat de legislatura,
Això que els continguts han estat assumits pel departament de presidència, [noticia]
En una època com l'actual això si que és gestionar bé els recursos i prioritzar les necessitats, perquè el que necessiten els components del trispartit es propaganda , perquè amb les seves decisions millor no dir ni piu, perquè cada cosa que han fet l'han cagat.Però un país com Catalunya amb mes de 600.000 parats no deixa de ser una mica cínic gastar-se mes de 20 quilets de les antigues pessetes per publicar un pamflet de propaganda política.Jo estúpid català abans que un seguidor d'aquests impresentables.

Els senyors aquests del partit de la seva ciutadania, es a dir ells i quatre gats, han tingut la gosadia de qualificar com a fracàs la manifestació d'aquest darrer cap de setmana. Te pebrots tot plegats aquests paios que la darrera manifestació que van fer van tenir que sumar els guàrdies urbans per fer volum i s'atreveixen a qualificar com a fracàs la manifestació per la llibertat de la meva nació, ja es allò que deia la iaia sempre emmascarat per la paella mes bruta.
Segons en Cañas, portaveu d'aquesta paiassada ha manifestat que realment els hi preocupa la imatge de país bananer que s'ha donat a la resta d'Europa, una estupidesa que deixa en ridícul al regne dels hereus de Felip V , bé aquests paios no tenen memòria porten mes de quatre anys fent el ridícul i donant imatges bananeres a tot arreu i ara es volen autoproclamar defensor de la imatge de la seva nació.
No deixa de ser una mica Vergonyós que aquests paios tinguin els nassos de sortir al carrer a criticar els demés ,el que haurien de fer es mirar-se el melic i desprès criticar. [noticia]

diumenge, 8 de març del 2009

Mitjans de informació on es molt mes important les ordres de partit que la noticia

La vanguardia i el periodico, dos diaris que han deixat clar qui son els seus capos, aquests mitjans de comunicació han negat en portada la gran concentració a Brussel·les per la independència de la nostra nació, es normal que el pamflet del socialisme no digui res d'aquesta concentració però clar que el pamflet de dretes tampoc, i això que Coveniencia i desunió va ser part participi d'aquesta manifestació deixa molt que desitjar.[noticia]
Això si , si la manifestació ves estat per qualsevol cosa que no fos la independència de la nostra nació ves estat portada dels dos diaris, però de la crosta nacionalista ni tocar-la , millor silenciar la evidència que admetre que el poble català vols ser lliure, i això s'anomenen mitjans de comunicació objectius que es dediquen a narrar lo que esta passant a la nostra nació o no deixen de ser un pamflets teledirigits des de la capital de regne de Felip V , i controlats per les sucursals existents en la nostra nació