dilluns, 9 de març de 2009

Jo estúpid català abans que un seguidor d'aquests impresentables.

Els senyors aquests del partit de la seva ciutadania, es a dir ells i quatre gats, han tingut la gosadia de qualificar com a fracàs la manifestació d'aquest darrer cap de setmana. Te pebrots tot plegats aquests paios que la darrera manifestació que van fer van tenir que sumar els guàrdies urbans per fer volum i s'atreveixen a qualificar com a fracàs la manifestació per la llibertat de la meva nació, ja es allò que deia la iaia sempre emmascarat per la paella mes bruta.
Segons en Cañas, portaveu d'aquesta paiassada ha manifestat que realment els hi preocupa la imatge de país bananer que s'ha donat a la resta d'Europa, una estupidesa que deixa en ridícul al regne dels hereus de Felip V , bé aquests paios no tenen memòria porten mes de quatre anys fent el ridícul i donant imatges bananeres a tot arreu i ara es volen autoproclamar defensor de la imatge de la seva nació.
No deixa de ser una mica Vergonyós que aquests paios tinguin els nassos de sortir al carrer a criticar els demés ,el que haurien de fer es mirar-se el melic i desprès criticar. [noticia]