dissabte, 14 de març de 2009

La Filial Socialista, ara volia ser convidada a Brusel.les

A veure a vegades hi ha gent que esta millor calladets que anar xerrant a tor i a dret, perquè cada cop que obren la boca la cagant, ara li ha tocat el torn aquell senyor que encapçalada les llistes electorals del Partit filial del Govern del regne de Felip V i que sempre quedava segon. Dons aquell perdedor de llavors ara ha sentit ofès perquè ningú l'ha convidat a cap diputat socialista a aquest acte.{noticia}
A veure senyor Obiols vostè potser no ho ha entès però aquest acte era una sol·licitud per la independència de la nostra nació i el seu partit es mes nacionalista que la matriu per tant com vol que se'l convidi a qualsevol activitat d'aquestes.Perquè clar entre tant neofeixista amagat amb la capa de sociata no sabrien a qui convidar.
Es que abans d'obrir la boca senyor Obiols el que hauria de fer vostè es llegir els diaris i mirar les tonteries que diuen els seus companys de partit i llavors sabrà perquè ningú no vol compartir ni taula amb vostès, casos com el prepotent del Senyor Saragossa ect..
Sap quan guanyarà credibilitat la nostre nació a Europa el dia que diputats com vostè, el senyor Guardians, i tot la troupe de Ciutadanos agafin la jubilació, llavors potser si que dispossarem de suficient credibilitat per anar a tot arreu. Però mentre els representants de la nostra nació siguin personatges com vostè anem arreglats.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

EL SRO. OBIOLS, ES UNA BONA PERSONA QUE DE DEBO ESTIMA CATALUNYA. PERO TE TAN POCA INTUIÇIO¡SE LI FA DIFICIL ANAR PER LLIURE, I ANALITZAR EL SEU PARTIT,QUE JA NO ES AQUELL "SEU PARTIT".
JUGANT AMB BCN.

ALP2500 ha dit...

bé anònim moltes gràcies per participar, però anar per lliure amb un partit filial del regne de Felip V es molt difícil perquè sempre tenim el gos d'atura a punt de bordar si algú no segueix el camí marcat. I si dius el que penses et pot passar com al Pasqual Maragall que faràs nosa.