dilluns, 16 de març de 2009

A casa dels veïns , jo faria moltes coses


Avui voldria parlar del senyor Duran i les seves darreres declaracions, en primer lloc que en foten gràcia que surtin de la boca d'aquest senyor , que faria el cargol con tal d'aconseguir un ministeri, però clar a casa dels demés tothom faria moltes coses, potser hauríem de començar per arreglar la nostra casa abans de dir que faríem en lloc del demés.[noticia].
Te total la raó quan diu que la negociació del nou sistema de finançament de Catalunya es un espectacle lamentable, però clar li tinc que recordar al senyor Duran que la primera actuació lamentable la van propiciar el seu partit de coalició amb un pacte de nocturnitat i amb la llum apagada.
En quan a deixar estar el govern per part dels dirigents d'Erc jo també estic d'acord, però el que haurien de deixar aquests personatges d'Erc es la política, I deixar que defensin Catalunya la gent que de veritat estimen la seva terra i no pas la cadireta que tantes llepades de cul els hi ha costat.
En quan al trist-partit que es un guirigall també es veritat, però que vols de una unió tant dispar un partit que depèn de la matriu de la capital de regne, on el sector nacionalista català l'hem anat arraconant i harem disposem de un nacionalisme espanyol de primera línia, un partit anomenat comunista, que practica la màxima de col·locar els seus i anar a fer vermutets amb ministres estrangeres per distreure el personal, i un partit mal anomenat d'Esquerra Republicana de Catalunya que es un partit amb polítiques de dretes que te poc de republicà i a mes que confon Catalunya amb la secta dels seus dirigents.
Aquest es el futur de la nostra nació i ara surt el senyor Duran que es vendria per un plat de llenties con tal de aconseguir un ministeri i ens dona lliçons , te nassos tot plegat. La veritat es que la jubilació anticipada a la política seria un tresor per la nostra nació.
2 comentaris:

Anònim ha dit...

NO CAL PASSARSE HOME¡ QUE NO SON DE DRETES, SI SON UNS POBRETS POLITICS, QUE SEMBLAR QUE ESTAN AGRAITS, I FAN BONDAT, NO SIGUI QUE EL GRAN "JEFE" S' EMPRENYI.....
PER CERT, AMB EL PACTE DEL MAJESTIC CATALUNYA ANAVA MILLOR QUE ARA, DESPRES VA SER DIFERENT, LES MAJORIES ABSOLUTES, QUINA DESGRACIA¡
JUGANT AMB BC

ALP2500 ha dit...

Bé anònim però el problema d'aquest partit es el cadirisme , només volen estar agafats a la cadira i que els terratrèmols no els facin caure , els resta no te importància. Tot son bones paraules i vendre fum i un cop han agafat la mamella poder de lo que van prometre no s'en recorden de res, aquest es la finalitat dels politics, per tant seria molt millor que tots agafessin la jubilació i entrés jovent amb savia nova i ganes de tirar endavant la seva nació.