dissabte, 21 de març de 2009

Quan ens quedem sense Arguments, sempre tenim la violència

Això ja semblen actuacions del passat que les teníem oblidades i que de sobte han aparegut de nou, potser es per la manca d'arguments dels polítics catalans de negociar les coses, i clar quan un no disposa d'arguments per defendre les seves teories sempre te una solució i sobre tot si és el més fort tirar de la força i aquesta s'anomena escamots de mossos d'esquadra.
Entre la repressió policial as estudiants i als periodistes s'han cobert de glòria, però anem a pams la culpa no és pas dels mossos d'esquadra sinó dels trist-govern aquest que quan no te arguments vol imposar les seves teories, i això no és massa democràtic.
I el màxim culpable de tot plegat es el senyor Saura i tot el seu grupet d'amics perquè la càrrega a premsa i estudiants de la manifestació , totes aquestes agressions primer s'ha de tenir en compte que aquesta gent no eren criminals sinó uns eren uns veïns de la nostra nació que manifestaven la seva llibertat d'expressió contra un llei contranatural i els altres eren una persones que estaven treballant. Per tant no calia tanta violència.
Ara potser ja va sent hora que fem un canvi en la Conselleria d'Interior, perquè mantenir aquest personatge cada cop es mes greu, Perquè cada Actuació seva representa una cagada major.
Les hemeroteques a vegades son molt interessants si anem al 1999 el senyor Saura demanava dimissió a tor i a dret de tothom per una carga policial i ara potser hauria de prendre exemple i dimitir ell directament.