divendres, 26 de març del 2010

Quan les paraules i els fets porten sentits oposats

La veritat es que si la gent no conegués el tarannà del senyor Laporta fins i tot es pot creure el seu diàleg però quan un ha vist la seva manera d'actuar sobre tot quan esta sota pressió. un ja sap que perd els papers mes ràpid que la cartera de un turista a les rambles de Barcelona
Llavors quan aquest senyor li diu a Reagrupament que s'ajuntin amb ell per fer un partit nou sense que hi hagi protagonismes de ningú i ell es el cap de llista, el protagonista principal de la pel·lícula aquí hi ha alguna cosa que no quadra. [noticia].
Aquest Laporta m'ha sortit capellà (perquè predica el que no creu) , un no pot tenir la barra de dir que farà un partit sense cap mena de protagonisme i que defendrà la nostra nació, quan ja s'ha vist que els seus enemics només son aquells que li porten la contraria, per tant per dedicar-se a la política ho te molt malament perquè en trobarà a qualsevol cantonada d'enemics.

dijous, 25 de març del 2010

soc de un pais del mon que es diu Catalunya

la veritat que aquesta cançó la vaig escoltar en un disc dels brams, un dels grups independentistes de la nostra nació que ara han tornat que duri aquest reencontre i que treguin moltes mes cançons com aquesta.

l'estrofa que diu que de la por em diem seny es una demostració del caracter català,

Si ho diu Europa, per alguna cosa serà

Avui toca parlar del cinema Català,em refereixo del cinema doblat al català, que fins i tot ha estat avalat per la comunitat europea.
Que diran ara tota aquesta gent que ha perdut dies i dies tractar-nos de neonazis i ara resulta que els seus superiors, es a dir la Comunitat Europea avala el comportant de la nostra nació amb l'esforç de fer que la nostra llengua no es perdi per el camí.
Ara que diran tota aquesta púrria de la caverna mediàtica, de que parlaran aquests dies, de que els europeus no entenen res, no deien pas el mateix quan gràcies a la comunitat europea es va declarar Eta com a comando terrorista i es va actuar contra ells. i contra Batasuna. Llavors eren molt bons que seran ara ?.
Dons bé la comissió Europea no només dona suport a la llei del cinema sinó que deixa que el govern del Tristpartit subvencioni part de les traduccions al català, amb un montant de 12 milions de euricos fins el 2015 es a dir a dos milions per any. [noticia].

dimecres, 24 de març del 2010

Avui us deixaré una troballa del 1994, definició de realesa

Hi ha situacions que encara que passi el temps no varien i aquesta definició de realesa es una de elles, moltes gràcies mestre Monzó per aquest gran relat.

Catalàheart,


jo il·lús de mi, em pensava que aquest personatge que hauria d'ésser en Carreter, per sort el temps m'ha tret de dubtes i m'ha demostrat que no hem de buscar cap messies que ens vulgui salvar, ha d'ésser el poble de catalunya el que ha de procurar lluitar per la seva llibertat.

obrin pas, Sempre lliures

Si la Independència es així, ja tardem

I perquè no ? 2011 l'any que puguem dir prou

La Coordinadora de les Consultes independentistes, vol interpretar que la llei es un instrument polític , per això volen forçar que siguin els grups del parlament especialment els esquerdats i els convenients i si entren els reagrupaments , han d'ésser aquests els que mostrin el seu vot la seva voluntat de que sigui el poble de catalunya el que decideixi el seu futur polític , I si no es possible dons posar en evidència als hereus de Felip V a nivell internacional.[noticia]

Però tot plegat serà més del mateix, resulta que portem marejant la perdiu amb això de l'estatut quasi bé quatre anys, això ja semble el joc del conill i la pastanaga, que mai es pot atrapar, i qui dia passa any empeny, el que hauríem de fotre es una bona empenta a tota la classe política i buscar un recanvi per tots plegats.

dimarts, 23 de març del 2010

la Tranquilitat de la Cerdanya truncada per uns lladres

La veritat que to plegat es veia venir, masses segones residències i masses efectius de seguretat per vigilar tota la comarca, quasi bé tota la comarca esta formada per pobles fantasmes , on hi ha molt de rajol i poca gent, i la poca que hi ha aquesta es concentra al centre del municipi, dons bé aquesta es una oportunitat per la gent que es dedica al mangoneo i altres espècies.
La veritat que l'ensurt que va tenir la senyora Flors va ésser monumental, va tenir visita a la matinada (com la cançó aquella, que es demanava que volien aquesta gent) dons bé aquesta gent que es dediquen al saqueig de cases abandonades, van equivocar.se d'edifici i van anar a parar a una cosa que hi havia en aquell moment una mare amb tres fills, bonic ensurt per tots plegat. Sort que la senyora Flor bat en ma va pensar que era molt mes important la seguretat dels seus nens que no pas la seva i va defendre's de tot plegat, li ha costat dos ganivetades però segur que ella estarà contenta perquè paga la pena per defendre un fill fer el que va fer ella, per sort ja li han donat l'alta. [noticia].
Aquest es un primer pas, tot plegat acabarà amb la formació de brigades nocturnes com fan en altres llocs, hi ha massa espai i el cos de mossos es tant limitat que quan arriben al lloc aquests els senyors que es dediquen a agafar el que no es seu ja es troben al país veí,(un altre problema d'ésser transfronterers.)

dilluns, 22 de març del 2010

Air Berlin, no gràcies, on no em volen no cal anar-hi

un ha de tenir clar que on no et volen no cal anar-hi i això es el que passa amb aquesta companyia hereva del nazisme que s'ha d'agermanar amb els seus germans per això van agafadets de la ma dels hereus de Franquisme, ja es allò que els testos s'assemblen a les olles, tots dos a defendre l'idioma de Quixot de la Taca i altres.[noticia].
Que els senyors d'Air Berlin, volen esborrar l'idioma català dels seus vols cap problema, això si a veure si algun cop quan aterrin a un país revolucionari com Catalunya com desconeixen la seva llengua es troben amb un maldecap, llavors veurem que passa. Potser ja va sent hora de dir prou a tanta imposició i tanta rucada d'aquests personatges que a l'hora de demanar subvencions parlaven tots el català a la intimitat i ara que no en reben llavors hem d'esborrar aquesta llengua de qualsevol vol.
Quina gràcia tot plegat empreses privades que per una subvenció es venen al diable i quan aquesta no la reben llavors ataquen per darrera i de nit. Bé així coneixes el tarannà de tot plegat una banda de filisteus que es venen al millor postor.

diumenge, 21 de març del 2010

Adéu Espanya

nosaltres no som opresors, nosaltres volem que els espanyols siguin independentsNosaltres no els hi possarem cap pega, nosaltres deixarem que votin i si de veritat son un gra al cul que fotin el camp nosaltres si volen ésser independents nosaltres no els hi possarem cap pega, ja poden prendre la llibertat quan vulguis

OPRIMITSPerò jo em demano que vull per el futur de la meva nació, continuar éssent una nació oprimida o anar de bracet d'aquesta banda de voltors que diuen lluitar per la meva nació i la seva llibertat i l'únic que busquen es canviar la cadira dels que manen per la seva. Jo soc un pagès de muntanya i a mi m'agrada les coses clares i el xocolat espès i clar amb tanta boira i fum em perdo i n'estic fart de tot plegat, no vull messies salvadors, no vull una revolta dels segadors, jo vull que per la via democràtica la meva nació pugui decidir el seu futur.

No tinc clar si Catalunya vol ésser lliure o no, però jo només demano que deixin al poble català decidir el seu futur, i si resulta que el meu poble vol continuar agafadet de la ma dels toreros espanyols cap problema enterrarem l'estelada i continuarem enganxat a les cadenes de la capital del regne dels hereus de Felip V.

POEMA DELS OPRIMITS:

En aquest país ocult,amb les ombres vaig jugant;

intentant ser jo mateix,pintant un endemà…


Tot allò que no puc ser,raja sempre del meu cant;

l’alba és ben a prop,la sento,em va envoltant…
La història ja se sap,no tothom l’explica igual;

es difícil d’empassar,la veritat del del costat…

Ara a prop dels oprimits,un poema vull cantar,

tota l’amargor,que volen amagar…


I canto als llits buits,a la mare, al seu patir;

a tot el temps fugaç,de que ens van desposseint…


Al ferro, al seu crital pare atemorita tothom que ho patim…


Escoltem des de petits,tot allò que hem d’estimar,

tot allò que hem de ser,a la força imposat…

ara, prop dels oprimits,cantaré una cançó,

coberta tenen ja,tota l’amargor…


A la soledat,als íntims i als amics,a cada instant del viure,

que de les mans, ha fugitAls qui van ser ahir,

als qui son ara aquí,als que encara han de venir…


Estimada vull sentir,que aviat tot canviarà:

que també seràs amb mi,el dia de demà…

I que els que vindran després,ja mai més no cantaran,

aquest cant dels oprimits,i tampoc no ploraran…


Diga’m per favor,ara amiga ja,allò que vull escoltar,estimada, amor…


En els accidents,les adversitatsa els que per nosaltres fins la vida han donat..


Als que de camí,mai no han arribat,als que lluitem,i al vent de…llibertat