dimarts, 23 de març de 2010

la Tranquilitat de la Cerdanya truncada per uns lladres

La veritat que to plegat es veia venir, masses segones residències i masses efectius de seguretat per vigilar tota la comarca, quasi bé tota la comarca esta formada per pobles fantasmes , on hi ha molt de rajol i poca gent, i la poca que hi ha aquesta es concentra al centre del municipi, dons bé aquesta es una oportunitat per la gent que es dedica al mangoneo i altres espècies.
La veritat que l'ensurt que va tenir la senyora Flors va ésser monumental, va tenir visita a la matinada (com la cançó aquella, que es demanava que volien aquesta gent) dons bé aquesta gent que es dediquen al saqueig de cases abandonades, van equivocar.se d'edifici i van anar a parar a una cosa que hi havia en aquell moment una mare amb tres fills, bonic ensurt per tots plegat. Sort que la senyora Flor bat en ma va pensar que era molt mes important la seguretat dels seus nens que no pas la seva i va defendre's de tot plegat, li ha costat dos ganivetades però segur que ella estarà contenta perquè paga la pena per defendre un fill fer el que va fer ella, per sort ja li han donat l'alta. [noticia].
Aquest es un primer pas, tot plegat acabarà amb la formació de brigades nocturnes com fan en altres llocs, hi ha massa espai i el cos de mossos es tant limitat que quan arriben al lloc aquests els senyors que es dediquen a agafar el que no es seu ja es troben al país veí,(un altre problema d'ésser transfronterers.)