dilluns, 22 de març de 2010

Air Berlin, no gràcies, on no em volen no cal anar-hi

un ha de tenir clar que on no et volen no cal anar-hi i això es el que passa amb aquesta companyia hereva del nazisme que s'ha d'agermanar amb els seus germans per això van agafadets de la ma dels hereus de Franquisme, ja es allò que els testos s'assemblen a les olles, tots dos a defendre l'idioma de Quixot de la Taca i altres.[noticia].
Que els senyors d'Air Berlin, volen esborrar l'idioma català dels seus vols cap problema, això si a veure si algun cop quan aterrin a un país revolucionari com Catalunya com desconeixen la seva llengua es troben amb un maldecap, llavors veurem que passa. Potser ja va sent hora de dir prou a tanta imposició i tanta rucada d'aquests personatges que a l'hora de demanar subvencions parlaven tots el català a la intimitat i ara que no en reben llavors hem d'esborrar aquesta llengua de qualsevol vol.
Quina gràcia tot plegat empreses privades que per una subvenció es venen al diable i quan aquesta no la reben llavors ataquen per darrera i de nit. Bé així coneixes el tarannà de tot plegat una banda de filisteus que es venen al millor postor.