dissabte, 10 d’abril de 2010

Ciu es com la Vaca Bruna


Segons el senyor Mas que ara desprès de la darreres enquestes el tenim de gira per vendre el seu producte diu, que Ciu es com la vaca bruna, es a dir un animal resistent i amb adaptació a condicions difícils, dòcil i que pastura per tot arreu.

Bé senyor mas la Vaca Bruna es un animal banyut, porta banyes com porta el seu partit desprès de baixar-se tant els pantalons, desprès de mal negociar a la baixa un estatut d'autonomia els seus teòrics amics li donen per el sac sempre que poden, i encara tenen la barra de parlar de treballar per la nació.
Banyut i pagar el beure aquesta es la millor definició dels convenients. Això es un vaixell sense Capità i que va a la deriva, el que passa es que els seus contrincants son tant dolents que com sempre en el país dels cecs el borni es el rei.
Potser el mes assenyat haguès estat comparar els convenients amb un cargol bober, porten banyes igualmentment pero a part d'ésser llafiscosos i uns arrossegats.

divendres, 9 d’abril de 2010

Quan sobren les paraules

El Dni dels Paisos Catalans


jo ja el tinc, ha tardat una miqueta però a la fi ha arribat, la veritat que es diferent, aquí us deixo l'adreça i com fer la comanda del mateix

sol·licitar Dni Catala

potser no serveix per res, potser només serveix perquès els hereus del Franquisme treguin foc per els queixals, però la veritat que a mi m'agrada

dijous, 8 d’abril de 2010

Orego Televisió, quan no tot val per tenir audiència

la veritat es que ratllar l'insult per tenir audiència, diu molt de la professionalitat dels actors i dels programes, dons bé tinc que felicitar als senyors de oregon Television (aragó). dons bé aquests personatges com atacar a la gent de Catalunya es molt barat es dedica a fer programes com els que us adjunto. La veritat es que gent així ens fa mes forts i ens diu que no podem anar per el mateix camí que aquesta gent. Potser si tot ens ataquen així el poble es despertarà i dirà adéu Espanya.


dilluns, 5 d’abril de 2010

Els bandàlics de la Molina

a l'entrada de la Molina a ma dreta l'ajuntament del meu Municipi va arreglar la font de la Reina i al parc de la mateixa font hi va posar uns dinosaures, la veritat que no deien massa i jo he estat molt critic per el començament amb aquesta decisió, però la costum ha fet que agafis afecta a aquesta decisió i a mesura que vas veiem com la gent parava i es feia fotos anaves canviant d'opinió fins i tot jo vaig disposar d'aquests dinosaures per fotografiar els mes nebots, va resultar que la idea no era tant dolenta.
Dons bé aquesta setmana santa el vandàlics ha decidit que aquest dinosaures els hi feien nosa i els decapitar i escuat a tots dos, una acció vandàlica la qual no treuen cap profit i han fet malbé uns dinosaures que donaven un toc especial a la Molina.
He de felicitar aquests personatges perquè un ha de ser molt valent per destrossar una escultura municipal a les fosques i d'amagatotis, accions vandàliques i covardes com aquestes son les que fan diferents a les persones dels animals.

diumenge, 4 d’abril de 2010

Trispartit, nunca mais

Avui llegia les declaracions del senyor Puigcercós a la Vanguardia,i clar escoltar que ells amb els darrers vuit anys han fet mes que el Pujol amb dotze ho trobo una barbaritat, però bé si ho analitzen fredament potser si que te tota la raó aquest senyor.
En primer lloc avui diu el contrari que deia ahir, ara resulta que s'ha de salvar el tristpartit i la millor manera es arribar fins el final de la legislatura, la veritat que no em estranya gens que digui això perquè la menjadora es la menjadora i tenim una panda de amics amb molta fam i que veuen el final de la llum i que això s'acaba.
Després parla d'Esquerra una esquerda de partit el qual ha passat d'Erc a només Esquerra i amb uns dirigents de extremadreta. I que seran decisius, com el poble català sigui una mica llest decisius si que seran , fent cua a l'atur allí marcaran el camí a seguir
I desprès el punt final l'estatut i les retallades que venen, aquí es quan treu pit i parla de revolució i de fer un front comú per lluitar contra això. I jo em demano potser ell que es troba al govern hauria de lluitar per l'atur, la crisi, ect.. i deixar de fer volar coloms que ja els tenim massa vistos. [noticia].
A veure si les Cup s'animen i disposem de un partit nacionalista de veritat al parlament de Catalunya perquè tot le resta es ciencia ficció.