dissabte, 16 de maig del 2009

La Cruïlla de Corcs, demà et pot tocar a tú.

l'Associacio multiempresarial de la baixa cerdanya (AMBAC) , s'han manifestat en contra de la Cruïlla de Corcs i que facin quan abans millor la rotonda talment promesa i que no arriba mai, la veritat que els cartells no deixen de ésser impactants, comencen en un Ja en tenim prou, i continuen demanant-se quantes morts calen per arranjar aquestes Cruïlles, i acaben amb el lema demà et pot tocar a tu. La veritat es que el lema es impactant sembre un anunci de loteria on el premi es un mica catastròfic perquè es la vida de una persona.
Fa temps que els veïns de Bellver i rodalies que es manifesten en contra d'aquestes cruïlles el diumenge 3 de maig mes de 500 persones es van manifestar ,exigint la construcció d'una rotonda a la zona de Corcs lloc on es troben la nacional N-260 i acaba la carretera procedent del túnel del Cadí, carretera molt transitada per la seva proximitat amb Andorra i la seu d'Urgell.
Amb el suport de l'Unió de pagesos, tots plegats han dit prou, després de la darrera mort soferta en aquesta Cruïlla potser s'ha de fer alguna cosa, jo em demano si això només es cosa de Bellver o potser aquest famós Consell Comarcal que tinc clar perquè serveix, potser hauria de ésser capdavanter d'aquesta reclamació i anar tota la comarca agafadets de la ma per reclamar millores per la nostra comarca. I si fins ara el president era un veí de Bellver per tant hauria de conèixer els problemes d'aquestes cruïlles de primera ma.

divendres, 15 de maig del 2009

l'Estelada, Quan una senyera va massa grossa a qui la porta

Hi ha senyeres que passa com els vestits que van massa grossos a la gent que els porta, això mateix els hi està passant al partit dels esquerdats, des de el moment que han deixat el independentisme de costat, han perdut tota força per portar aquesta senyera , per tant l'haurien de treure del seu anagrama, donat que aquest partit ha deixat de ésser un partit independentistes per passar a ser un partit seguidor de la filial del regne de Felip V.
l'Estelada es una senyera independentista, per tant només la poden portar gent que tingui ganes de lluitar per la independencia de la seva nació i no pas el que estant fent aquests personantges.
Per tant la meva proposat es que els esquerdats deixin de utilitzar aquesta senyera i només utilitzen la seva aquella que porta un pollastre encrustat al mig

dimarts, 12 de maig del 2009

No et quedis al regne dels hereus de Felip v, Evoluciona

Reagrupament, i l'embrió va creixent

Mira tu que ho diria que d'aquella entrevista feta a la vanguardia, sobre el patriotisme i de la criatura dels dirigents dels esquerdats sortiria un embrió que aniria creixent a mesura que van passant els dies.
ahir la Rut Carandell ja va deixar la panda aquesta dels esquerdats per sumar-se a la iniciativa del reagrupament [noticia],
Avui ha estat el Partit Republicà de Catalunya qui ha fet el mateix pas [noticia]. Es el primer cop que veig que uns polítics posen per davant la Independència de Catalunya envers del seu partit, i això es per treure's el barret.
I així el nen es van fent gran, ara només manca a veure que farà l'Uriel Bertran, quins interesos te envers tot plegat i si es mes important la independència de la nostra nació que fer una mica de trepa en un partit que ha perdut el nord.

Nomès ha mancat la sortida d'en Rigau dient que la marxa de Rut Carandell farà mes fort la unitat dintre del partit, te tota la raó del mon com només restaran dintre d'aquest partit la panda d'amics aniran tots a una per beneficiar-se del càrrec i poca cosa més, aquests juntament amb els sense iniciativa i per posar-los verds tenen data de caducitat. [noticia].
dilluns, 11 de maig del 2009

entretint als porc , però de quatre potes


Aquesta societat que ens ha tocat viure, es prou curiosa, segons ha denunciat el Jarc la Conselleria d'Agricultura sancionarà als pagesos que no disposin de joguines pels porcs, i com no poden disposar d'aquestes joguines això pot provocar estrès, les multes per no disposar de joguines consisteixen en una retenció de part de les ajudes que ofereix la Unió Europea.
Començarem així i acabarem que cada porc (de quatre potes) haurà de disposar de un ordinador portàtil amb connexió a Internet.
Mentre mig mon s'està morint de fam i l'atur cada cop va pujant com l'espuma aquí l' estrès dels porc es el tema principal, bonica societat ens ha tocat viure.

I jo em demano els porcs de dues potes també han de disposar de joguines o aquestes son figues de un altre paner.

diumenge, 10 de maig del 2009

l'Estatut de Catalunya, una història sense final


Bé com sempre una fuita endavant , això es el de sempre, tant marejar la perdiu i aquesta ja la tenim a la cassola , la veritat que aquests personatges son uns bons cuiners de fum, molt remenar les coses però sense cap fruit,
A veure com acabarà tot, però vist em qui ens juguem els calers, això no acabaràs pas bé.