dissabte, 16 de maig de 2009

La Cruïlla de Corcs, demà et pot tocar a tú.

l'Associacio multiempresarial de la baixa cerdanya (AMBAC) , s'han manifestat en contra de la Cruïlla de Corcs i que facin quan abans millor la rotonda talment promesa i que no arriba mai, la veritat que els cartells no deixen de ésser impactants, comencen en un Ja en tenim prou, i continuen demanant-se quantes morts calen per arranjar aquestes Cruïlles, i acaben amb el lema demà et pot tocar a tu. La veritat es que el lema es impactant sembre un anunci de loteria on el premi es un mica catastròfic perquè es la vida de una persona.
Fa temps que els veïns de Bellver i rodalies que es manifesten en contra d'aquestes cruïlles el diumenge 3 de maig mes de 500 persones es van manifestar ,exigint la construcció d'una rotonda a la zona de Corcs lloc on es troben la nacional N-260 i acaba la carretera procedent del túnel del Cadí, carretera molt transitada per la seva proximitat amb Andorra i la seu d'Urgell.
Amb el suport de l'Unió de pagesos, tots plegats han dit prou, després de la darrera mort soferta en aquesta Cruïlla potser s'ha de fer alguna cosa, jo em demano si això només es cosa de Bellver o potser aquest famós Consell Comarcal que tinc clar perquè serveix, potser hauria de ésser capdavanter d'aquesta reclamació i anar tota la comarca agafadets de la ma per reclamar millores per la nostra comarca. I si fins ara el president era un veí de Bellver per tant hauria de conèixer els problemes d'aquestes cruïlles de primera ma.