dissabte, 21 de març del 2009

Quan ens quedem sense Arguments, sempre tenim la violència

Això ja semblen actuacions del passat que les teníem oblidades i que de sobte han aparegut de nou, potser es per la manca d'arguments dels polítics catalans de negociar les coses, i clar quan un no disposa d'arguments per defendre les seves teories sempre te una solució i sobre tot si és el més fort tirar de la força i aquesta s'anomena escamots de mossos d'esquadra.
Entre la repressió policial as estudiants i als periodistes s'han cobert de glòria, però anem a pams la culpa no és pas dels mossos d'esquadra sinó dels trist-govern aquest que quan no te arguments vol imposar les seves teories, i això no és massa democràtic.
I el màxim culpable de tot plegat es el senyor Saura i tot el seu grupet d'amics perquè la càrrega a premsa i estudiants de la manifestació , totes aquestes agressions primer s'ha de tenir en compte que aquesta gent no eren criminals sinó uns eren uns veïns de la nostra nació que manifestaven la seva llibertat d'expressió contra un llei contranatural i els altres eren una persones que estaven treballant. Per tant no calia tanta violència.
Ara potser ja va sent hora que fem un canvi en la Conselleria d'Interior, perquè mantenir aquest personatge cada cop es mes greu, Perquè cada Actuació seva representa una cagada major.
Les hemeroteques a vegades son molt interessants si anem al 1999 el senyor Saura demanava dimissió a tor i a dret de tothom per una carga policial i ara potser hauria de prendre exemple i dimitir ell directament.

divendres, 20 de març del 2009

un nou diccionari, per parlar bé la nostra llèngua


Era necessari, era imprescindible i ja el tenim aqui gràcies al grup flaix ja disposem de un diccionari catala de parla col·quial.[noticia]
Tot el que serveixi per engrandir i fer que la nostra llèngua sigui millor és un petit pas, i aquest a mí personalment m'encanta perquè moltes vegades utilitzen paraules de altres idiomes perquè no coneixem el sentit de les nostres i ara aquest problema el podem subsanar, ja disposem de un diciconari col·loquial.
El diccionari esta format per unes 2.400 paraules i expressions col·loquals està editat per l'enciclopedia Catalana i el Grup Flaix.


Air Berlin, i el Director al regne de Felip V, moltes gràcies , ara ja creiem en la reencarnació

En primer lloc voldria donar les gràcies al personatge aquest d'en Middelmann, que diu que no invertiran diners en el català perquè es un idioma més dels que hi ha a Espanya, un país que té una llengua comuna, anomenada espanyol, potser aquest personatge si no hagués faltat tant a classe quan estudiava i el dia que es van repartir els cervells no hagués fet campana, sabria que els idiomes al Regne de Felip V i colònies adjacents esta formada per quatre llengües mes els seus diferents dialectes. Hauria de saber que fins i tot el seu amic ansar parla aquest idioma en la intimitat i amb el gos però el parla.
També ha carregat contra les intencions del govern de Catalunya de gestionar l'aeroport del Prat, aquest hereu de Nazisme mes radical ha dit que Aena funciona mig bé i no vol disset Aenites que no sap com sortiran. Dons ho te molt fàcil que marxi nosaltres no necessitem a la nostra nació un personatge com aquest, encara resultara que li haurem de donar les gràcies per ser un feixista de mena.[noticia].

El Sexe en el País Basc, o Això serà com el joc de Botifarra que quan no tens una bona parella millor disposar de una bona ma


El Dirigent Pepista del País Basc, aquell que va perdre un 30 % dels vots a les darreres eleccions, ha definit el pacte amb els sociates com que aquesta relació que tenen ells no es d'amor sinó només es Sexe.
El sexe polític aquest es contra-natura potser haurien de demanar a la senyora del expresident del govern de l'estat dels hereus de Felip V si una poma no es pot casar amb una pera que sortirà de la relació de una surera i un meló.
Això es una intervenció política, amb ajuda descarada de el poder judicial i el policial ,per tant de repressor dels moviments independentistes. si ho mireu fredament això també passa a Catalunya aquí estem soferts a una intervenció econòmica i allí es política perquè els bascos van ésser mes espavilats que nosaltres i ja més de trenta anys que tenen el concert econòmic.
A veure si aquesta relació no acabarà sadomasoquisme del dur, perquè qui juga a la cor sempre acaba emmerdat.[noticia]

dimecres, 18 de març del 2009

I jo em demano, on són ara aquells defensors del bilinguisme, o només fan com els cargols que treuen la banya quan plou

On són ara, que passa amb aquesta gent, que no són d'aquest món o son com els fantasmes que apareixen quan es fa foscor, i actuen de nocturnitat.
En casos com aquests, es quan es veu si un partit es democràtic o només fa servir la democràcia per els seus interessos. [noticia].
Però clar ésser discriminat per parlar la teva llengua en un curs subvencionat per la pròpia generalitat ratlla la provocació.
Si aquesta situació hagués estat amb la llengua dels descendents del Ciscu, segur que ja hauríem hagut de suportar la premsa mediàtica, amb tots els corbs aquells en busca de carnassa però si es a la inversa silenci total, això es la llibertat d'expressió i la objectivitat de la premsa aquesta .
I jo em pregunto on son ara els Ciutadans aquells , o això no es el seu problema, els només buscant excuses per impulsar el seu idioma, aquell idioma que durant 40 anys hem hagut de suportar per imposició i aquests impresentables volen que tot continuï igual.
Per tant jo em pregunto a casa meva aviat no em podré expressar ni amb la meva llengua hauré de demanar permís per poder utilitzar la meva llengua.
De pas voldria fer un petit incís amb el viatges del Carod amb terres Equatorianes per dir-li que potser envers de invertir calers en defensar les llengües minotàries de sud-america hauria de defensar la seva, perquè veiem com va tot aquesta te data de caducitat i aquesta esta aprop. I perdre la nostre llengua es perdre una part de la nostra història i perdre una part de nosaltres mateixos.


El multilinguisme de la politica, o dir sempre el que la gent vol escoltar.

Darrerament la política Catalana sembla un sudoku dels que no tenen solució, com a cada lloc dient el que la gent vol escoltar aquell moment i el cervells dels polítics es limitat darrerament cada cop que obrim la boca la fem més grossa.
A mi dels actors de la política Catalana m'encanten dos, que tenen aspiracions al Oscar dels actors mes còmics. Aquest son els Filials del Equip Gran i els Esquerdats.
Tant un com els altres han remenat tant la perdiu, que aquesta ha acabat marejada, i ja no sabem on tenim el nord, Ara resulta que els Socialistes Catalans voten en contra el Català al senat [noticia], proposta feta per els seus companys de viatge del trist-partit. Però mentre anem parlam de tot això van passant els dies i cada dia que passa el nostre deute es més gran, i jo en demano que passa amb el finançament, que resulta que ara no toca això o tocarà quan el Pinotxo zapatero li doni la gana. Bé potser mancarà un altre vermout d'aquell que els ecopijos saben fer tant be a veure si tornem a donar uns altres tres mesos de termini.
La veritat que tot plegat si aquests personatges dels esquerdats, ecopìjos i filial tinguessin una mica de dignitat ja haurien fet les maletes i haurien deixar la política per a la gent que estima aquest país.
I con tal d'agafar-se a la cadireta que els hi resten dos anys i s'acabarà tot plegat fins i tot es foten castanyes dintre el seu propi partit perque no tremoli res [noticia]. això si que es anar agafadets de la ma i tots a una.
Si al final vist el que estem veient potser seria millor tornar als tens històrics, on erem reprimits i sabien quins eren els nostres enemics actualment no ho tinc tant clar jo, els que han de defensar la nostra nació només van a defensar el seu cul, i els altres sempre estan allí com el trencaossos en busca de carnassa.


dilluns, 16 de març del 2009

A casa dels veïns , jo faria moltes coses


Avui voldria parlar del senyor Duran i les seves darreres declaracions, en primer lloc que en foten gràcia que surtin de la boca d'aquest senyor , que faria el cargol con tal d'aconseguir un ministeri, però clar a casa dels demés tothom faria moltes coses, potser hauríem de començar per arreglar la nostra casa abans de dir que faríem en lloc del demés.[noticia].
Te total la raó quan diu que la negociació del nou sistema de finançament de Catalunya es un espectacle lamentable, però clar li tinc que recordar al senyor Duran que la primera actuació lamentable la van propiciar el seu partit de coalició amb un pacte de nocturnitat i amb la llum apagada.
En quan a deixar estar el govern per part dels dirigents d'Erc jo també estic d'acord, però el que haurien de deixar aquests personatges d'Erc es la política, I deixar que defensin Catalunya la gent que de veritat estimen la seva terra i no pas la cadireta que tantes llepades de cul els hi ha costat.
En quan al trist-partit que es un guirigall també es veritat, però que vols de una unió tant dispar un partit que depèn de la matriu de la capital de regne, on el sector nacionalista català l'hem anat arraconant i harem disposem de un nacionalisme espanyol de primera línia, un partit anomenat comunista, que practica la màxima de col·locar els seus i anar a fer vermutets amb ministres estrangeres per distreure el personal, i un partit mal anomenat d'Esquerra Republicana de Catalunya que es un partit amb polítiques de dretes que te poc de republicà i a mes que confon Catalunya amb la secta dels seus dirigents.
Aquest es el futur de la nostra nació i ara surt el senyor Duran que es vendria per un plat de llenties con tal de aconseguir un ministeri i ens dona lliçons , te nassos tot plegat. La veritat es que la jubilació anticipada a la política seria un tresor per la nostra nació.