dissabte, 17 de gener de 2009

Tremosa, company, portes un bon rumb, fins i tot l'escurçó negre dels sociates t'ha insultat

Quan uns personatges que estan en la política perquè no han pogut destacar en res, i la seva única manera de defensar els seus arguments es l'insult i el menyspreu, t'està donant a entendre quins escurçons tenim al voltant, i aquest cas es el que li està passant al senyor Tremosa, un nacionalista català que el març estarà a Brusseles com els 10.000 nacionalistes que hi participarem, per tant que t'insulti un paio així, perquè es la única manera de fer politica que coneix , es bona senyal. Això vol dir que tenen por, que aquesta filial del partit del Pinotxo Zapatero te canguelis, i veu que aquest pot ésser un primer pas per perdre el poder que tantes agenollades els hi ha costat.[noticia].
Però clar comparar al senyor Tremola amb la Sarah Palin, ves mira si puc triar em quedo amb el físic de la Sarah i les idees d'en Tremosa, però ostres com deia la iaia sempre emmascarats per la padella mes bruta, I que tingui que sortir en Zaragossa al pedestal a disparar sense mirar en atacs directes al senyor Tremosa, vol dir alguna cosa, a mes que se auto defineixi al seu partit com un partit centre moderat d'esquerres, això ja es de pel·lícula còmica, un partit que no es pot definir de cap manera perquè sempre va a remolc del que li mana la matriu.
Aquesta actuació per això m'agrada, que surti el escurço negre tirant verí vol dir que fa por, que en Tremosa porti a Europa les reclamacions catalanes, els t'he acollonits, i això està bé, potser ja va sent hora de deixar el seny acovardit del poble català i proclamar als quatre vents qui som , que volem i que desitgem per el nostre país.

Patriotisme, i Cadiresme aquesta es la Questió

El Senyor Puigcercós veu de poc patriòtic que els Convenients parlin per a Catalunya que hagi d'aspirar al concert econòmic, a més de recordar-li que va pactar un Estatut que fixa un altre sistema, Estatut senyor Puigcercós aprovat per el poble Català. [noticia].
En Puigcercós ha qualificat de poc seriós, irresponsable i poc patriòtic que els convenients parlin del concert econòmic durant les negoacions del nou model de finançament, però a veure senyor Puigcercós tot sabem que quan s'acabi aquesta pantomima del nou finançament els catalans acabarem pagant els plats bruts, dons mal per mal espatlla ampla per tant millor demanar una cosa que com a minim satisfaga els interessos del poble català.
Després com sempre ha dit que “Algú ens vol distreure”, ha dit Puigercós en un acte del grup parlamentari a Amposta. Així mateix, ha indicat que ERC és l’únic partit que sempre ha defensat el concert econòmic.
L'unica cosa que defensa darrerament els esquerdats es les seves cadiretes, vist el joc que es porta el pinotxo zapatero amb els seus socis de govern, es una vergonya que tant els esquerdats com els ecopijos encara estiguin al govern, però la mamella de poder es una droga que no es deixa ni a cop de garrotades.
Per acabar em vull treure el barret davant la actuació de la Sra. Monica Sabata al dir no a representar als Esquerdats a les europees, ella que era portaveu de la plataforma al dret de decidir segur que ha vist clar que anava en un partit que no volen decidir sinó mes aviat mantenir la cadireta aconseguida. [ noticia ]


dijous, 15 de gener de 2009

Rahola, blanc del fanatisme Islàmic

Avui voldria parlar-vos de la Pilar Rahola, no es una persona que em faci perdre el són, però trobo vergonyós que m'amenacin de mort només per opinar diferent als fanàtics islàmics.[noticies].
El problema de tot plegat el tenim nosaltres, perquè amb el famós seny català els hi permeten masses coses a aquesta gent, els trenta anys de democràcia ens dona una perspectiva que aquests fanatics islàmics vinguts de paisos dictatorials no entenen , potser a lo primer que haurien de fer es aprendre les costums i les manera de ser de la gent d'aquí i un cop apreses desprès integrar-se no poden esperar que nosaltres entenguem les seves manies, coses i tonteries estan a casa nostra.
Potser han d'aprendre que això d'aquí es una democràcia consolidada , en la qual sense insultar es pot opinar de lo que sigui , per tant la senyora rahola l'únic que ha fet es donar la seva impressió de una guerra que com totes les guerres no es objectiva tot depèn des de el lloc on es miri,
Per tant si la senyora Rahora te una opinió es pot compartir o rebatre , però d'aquí a amenaçar, insultar ectt... hi ha una diferència perquè en el moment en que els teus arguments son l'insult i l'amenaça vol dir que no son massa sòlids.
De pas voldria parlar del Senyor Saura, aquest senyor es un representant del Govern Català, per tant anar a la manifestació es prendre part del fet, i jo crec que aquesta funció no correspon al Govern Català, i ara intentar justificar aquesta cagada, es com sempre injustificable, un quan esta a l'oposició pot fer moltes coses, però quan representa al Poble Català potser envers de sortir a la foto, s'ha de quedar a Casa.

dimarts, 13 de gener de 2009

Tremosa, que els enemigs del meu poble tremolin es bona senyal.

Desprès de la nominació del Senyor Tremola com a candidat a les europees properes, ja han sortit els de sempre , avui vull assenyalar els comentaris els quals han qualificat al senyor Tremoles de un insult per la intel·ligència .[noticia]
Aquest partit que se anomena Ciutadans partit de la ciutadania es capaç de qualificar al senyor tremoles com un insult per la intel·ligència només perquè les seves idees no son iguals a les d'aquest gran partit neofeixista hereu del Franquisme mes radical.El senyor Cañas ha manifestat que el candidat ha estat escollit perquè es un radical nacionalista, però aquesta gent no es mira el melic i ells que son, els creuats nacionalistes del poder centralista.
Aquest senyor va votar NO al estatut, un estatut defensat per el seu partit , si a la baixa però no va fer com altres que van votar no perquè les bases del seu partit els hi van obligar i això va provocar noves eleccions i de tot lo passat a les escombreries i allí no ha passat res.[noticia]
en Tremosa diu que ell va votar no perquè no trobava que quedés prou garantida la millora del finançament que necessitem. A més ell es una persona exigent i remarca que mes val pecar per excés que per defecte. Ostres para el Carro es el primer cop que veig a un polític de parlar de rauxa i deixar el seny a casa, mecatxis em pensava que no en quedaven d'aquests però veig que si, de tant en tant en surt algun, de tot Cor desitjo que estigui molt de temps a la política i si pot ser que aquesta no me'l transformi

dilluns, 12 de gener de 2009

Herrera, tant de vermut ha fet perdre el Nord als Ecopijos

Avui parlaré de una declaracions fetes per el senyor Herrera [noticia], en les quals ha dit que un dels problemes que tenen a Catalunya es Covenienica i Unió, home jo no soc massa afí al partits dels Convenients, però dir aquesta bajanada i dormir desprès te el seu merit. El senyor Herrera ha de pensar que ara els Convenients estant fent lo que han fet ells durant els mes de vint anys del pujorisme .
A més Herrera ha dit que la proposta presentada per els hereus de Felip V no permet cap acord a part de recordar que l'esborrany es insuficient, ambigu i no te res a veure amb un estatut aprovat per el poble català.
El problema dels Ecopijos es que volen massa aquelles cadires que han aconseguit fent de Sancho Panza dels Socialistes. per tant diran i faran lo que sigui per mantenir aquest poder aconseguit inesperadament. una llàstima tot plegat perquè aquesta gent te una definició de Comunista, però de un comunista modern en el qual lo meu es meu i lo dels demés es de tot.

diumenge, 11 de gener de 2009

Puigcercós una baldufa que gira segons bufa el vent

La darrera posició el senyor Puigcercós ha estat desautoritzar la posició que va assumir divendres passat l'Huguet, el problema d'en Puigcercós es que cada cop que te que anar a buidar la bufeta canvia de opinió. Avui Parlarem de les posicions del President d'Erc
El darrer dia de l'any 2008 tenia una coincidència total amb el senyor Montilla. tots dos van coincidir i¡a constatar que el model fet públic per el govern del regne de Felip V .Tots dos van acordar no acceptar el model proposat per els veïns si no es produïen canvis substancials.
Quatre dies mes tard coincidència amb la tesis del senyor Castells ara volen Xifres i percentatges, a mes de confirmar la posició del senyor Huguet
Dos dies mes tard no accepta el document d'en solbes i vol tornar a la literalitat de l'Estatut i sense presses. A més diu que la proposta de solbes resulta molt confusa i complexa, amb una diversitat excessiva de fons, i compara al Pinotxo Zapatero com un triler de les Rambles.
Anem a Pams, a veure que el finançament vagi bé a les demés comunitats autonòmiques només es pot fer perjudicant a les colònies, es a dir Catalunya haurà de contribuir més a que els hereus de Felip V estiguin mes contents. Cornuts i Pagar el beure en diuen a casa meva, a més tot plegat això es fer volar coloms perquè un petit avanç a casa nostre es una gran passada al país veí.
A més aquests canvi de opinió dels dirigents ERC fan pudor, sembla que l'únic que els hi interessi es salvar la cadireta i poca cosa més.