dimecres, 4 de setembre del 2019

El dialeg d'en Sanchez

Avui tinc ganes de parlar d'aquest aprenent d'en Pinotxo que diu que vol governar el país d'en Felip V,
En el seu darrer discurs, quan va parlar de Catalunya, va dir que del Referendum ni parlar-ne , que ell el que vol es diàleg, però ostres si en primer lloc ja esta condicionant aquest diàleg per tant no val la pena obrir el cartipàs per perdre el temps.
En segon lloc i encara mes important, com es pot dialogar amb un personatge com aquest que no ha sabut parlar amb els seus afins per formar un govern, amb aquest personatges hem de dialogar, per favor les coses clares i amb aquest aspirant a politic poques coses es poden dir.
 
i desprès continua parlant de Catalunya i d' Encarar el conflicte de convivència que viu un determinat territori d’Espanya com és Catalunya…”
i desprès de dir això es queda tant ampla , o encara te la barra de parlar de reformar l'estatut d'autonomia,
REFORMAR L'ESTATUT D'AUTONOMIA, potser us sonarà d'alguna cosa, aquesta com aquelles famoses paraules de un president de Govern que volia aprobar l'Estatut que sortiria del parlament i un cop aprovat van passar el ribot per tot arreu deixant-lo en un estatutet. Aquest es el diàleg espanyol una presa de pel i quin dia passa any empeny i tot arreglat .
Avui llegint l'escrit d'Antoni Bassas ho he vist clar  { escrit }. Dialoguem amb una paret que obtindrem  millor resultat.