dimecres, 4 de setembre de 2019

El dialeg d'en Sanchez

Avui tinc ganes de parlar d'aquest aprenent d'en Pinotxo que diu que vol governar el país d'en Felip V,
En el seu darrer discurs, quan va parlar de Catalunya, va dir que del Referendum ni parlar-ne , que ell el que vol es diàleg, però ostres si en primer lloc ja esta condicionant aquest diàleg per tant no val la pena obrir el cartipàs per perdre el temps.
En segon lloc i encara mes important, com es pot dialogar amb un personatge com aquest que no ha sabut parlar amb els seus afins per formar un govern, amb aquest personatges hem de dialogar, per favor les coses clares i amb aquest aspirant a politic poques coses es poden dir.
 
i desprès continua parlant de Catalunya i d' Encarar el conflicte de convivència que viu un determinat territori d’Espanya com és Catalunya…”
i desprès de dir això es queda tant ampla , o encara te la barra de parlar de reformar l'estatut d'autonomia,
REFORMAR L'ESTATUT D'AUTONOMIA, potser us sonarà d'alguna cosa, aquesta com aquelles famoses paraules de un president de Govern que volia aprobar l'Estatut que sortiria del parlament i un cop aprovat van passar el ribot per tot arreu deixant-lo en un estatutet. Aquest es el diàleg espanyol una presa de pel i quin dia passa any empeny i tot arreglat .
Avui llegint l'escrit d'Antoni Bassas ho he vist clar  { escrit }. Dialoguem amb una paret que obtindrem  millor resultat.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Si ells no volen dialogar, amb qui parlem? Amb les parets?
Tenim que marxar d'un dia per un altre, sense avís previ.

ALP2500 ha dit...

Bé Jordi,la demogogia es comuna amb aquest personatge, però el problema a l'hora de marxar es fer el primer pas, i amb el tarannà dels catalans que confonem la por amb el seny, i la dels partits politics que s'estan transformant els esquerdats son els aprenents de l'antiga Unio Democratica de Catalunya i juguen a la puta i la ramoneta com feien els seus antics Mestres.
Tots plegats anem arreglats.

Jordi ha dit...

La "deriva" independentista massiva a Catalunya va sortir del poble, els partits es van afegir.
La independència te que sortir del poble i els partits ens seguiran, les coses han canviat.

ALP2500 ha dit...

si Jordi però aquesta deriva massiva independentista està en una muntanya russa, estem pujats al dragonkan i no sabem el perquè de tot plegat, jo diria que manca informació, jo encara estic esperant que surti algú a explicar-me que va passar desprès de l'1 d'octubre, qui va mentir i perquè , qui va jugar a ésser el judas de la funció, tot plegant masses preguntes i masses poques respostes.