divendres, 21 de maig del 2010

El Tribunal Anticonstitucional, el joc de mentiderLa veritat que un cop mes i amb aquest van sis intents d'amagar la perdiu, el tribunal aquest auto anomenat constitucional i que no en te ni el nom , ha tornat a fer de les seves i ha fracassat en l'intent d'emetre una sentència sobre l'Estatutet aquest . Això treu un pes a partits com els convenients i els Trispartit, si aquest fot el ridícul no es veu el ridícul dels demés.


La incapacitat d'aquest Tribunal Anticonstitucional per dictar sentència, per molt que la critiquen els convenients i el partit filial de la matriu del pinotxo Zapatero. els hi dona un marge per cridar molt però per avançar una miqueta i no tenir-se que pronunciar davant una sentència que tots sabem serà un castic per Catalunya. Mentre anem marejant la perdiu no passa res, però en el moment que haguem de dir o Caixa o Faixa llavors ens haurem de treure la disfressa i tothom podrà veure les nostres vergonyes, i això davant unes eleccions no interessa a ningú.dimecres, 19 de maig del 2010

Gràcies Hereu, tu si que has fet un gran favor a la teva nació

El senyor Hereu amb el seu nyap de votació per la Diagonal, sense voler això si, ha fet un gran favor a les votacions per l'autodeterminació . El nyap monumental de la Diagonal ha estat una victòria per el soberanisme.
Perquè clar molts dels arguments que feien servir tots aquests personatges que volen una Catalunya submisa i sotmesa a la tirania, ara resulta que amb la quedat amb el cul al aire
L'arma amb mes de poder que disposaven aquests senyors era la participació, segons ells un 20 % de participacio era un fracàs, dons bé el senyor Hereu ha aconseguit mes o menys un 12 % i cap d'aquests impresentables li ha tret un gram de validesa al resultat.
A part de que anem a comparar els dos processos, la diagonal ha ratllat el fracàs absolut , amb errors informàtics, i un pressupost de 3 milions d'euros. mentre que amb el nyap diagonal tot eren profesionals a les consultes sobiranistes es tracta de voluntaris, .
Dons bé jo només vull felicitar al senyor Hereu , perquè ell si que ha fet un gran favor a la nostra nació, ha donat un punt més a les votacions per l'autodeterminació, i per cert aqui tenien uns quinze dies per votar mentre que les votacions per l'autodeterminació només serveix un dia, fins i tot tenien opcions per internet, la veritat que aquest derrota per del senyor Hereu ha estat una gran victòria per la nostra nació, per fi un sociata ha fet alguna cosa de valor per la nostra nació, a part d'en Maragall tot la resta es paper mullat.
I per acabar mentre a les consultes per l'autodeterminació tu pots triar si no o en blanc resulta que al nyap Diagonal l'opció guanyadora ha estat amagada la que no volien que sortís

Tenir mes respecte a una prostituta que a un polític, quan l'autoestima esta per sota terra


La veritat es que donen un to diferent a la política, a Reus s'ho deuen passar de nassos amb personatges com aquest, però resulta que aquest senyor encara que sigui a nivell municipal es un polític i quan diu que li te mes respecte a una prostituta (amb tots els respectes del mon a la persones que exerceixen la professió mes antiga del mon) que a un polític, la seva auto estima esta per sota terra. Si aquest personatge vol arribar a tenir una cadira al parlament haurà de canviar de discurs.[noticia].


dimarts, 18 de maig del 2010

Els hortets de Llivi, o com fer que un poble cregui en si mateix


La veritat es que la iniciativa es bona, en primer lloc anava destinada als avis del municipi però despres del concurs ha resultat que aquests han estat minoria, molts nouvinguts i molta gent nova s'ha animat a conrear el seu petit hortet, i així enbellir una mica el municipi.

Els Horts es un treball de xinesos, moltes hores mortes perdudes però es maco veure com creix el producte i com aquells petits enciams, aquelles llavors de carbassa tomaquets, mongetes acaben creixent.

A part de que es un treball de familia , uns fanguen els altres reguent així tots plegats fan força i tiren endavant el seu hortet.


Només he de felicitar a l'Ajuntament de Llivia per aquesta iniciativa i a veure si algun poble més treu alguna cosa positiva d'aquesta iniciativa i s'anima a fer-ho.[noticia]

Tots beurem del mateix porro, hi ha bofetades per sortir a la foto

Una altre cop i ja van masses el nostre ego ens ha traït, com sempre l'afan de sortir a les fotos fa que el nostre país continui sent una colònia i així per molts anys, com la pel·licula aquella de l'any de la marmota que el protagonista estaga agafat en el temps nosaltres també hi som, i mentre continuem així quatre impresentables s'aprofitaran de tot plegat per fer-nos veure coloms.

Ara els Desagrupats i per altre el tandem Convenient-esquerdat (lopez tena-bertran) rivalitzen per enregistrar una iniciativa legislativa popular, per celebrar un referèndum nacional sobre la independència a tot el país. La veritat de tot plegat es que trobo la iniciativa molt bona. Molt bona si van tots plegats i deixen el protagonisme a casa.

Ja cansa una mica que per sortir a la foto la fomuda sigui sempre la mateixa, la nostra nació. Si volen fer un bé a la nació que diuen estimar tenen dos opcions anar tots a una i sinó fotre el camp i deixar lloc a gent que vulgui lluitar per la seva nació i sàpiga fer pinya.[noticia].

Això de Cardar el pioc per sortir a tot arreu i fer-se conèixer esta molt be, si desitgen això ho tenen fàcil que sortin als programes aquests de la caverna mediàtica com la fa l'independentista Maria Lapiedra i ja està com a mínim gràcies a ella es parla de Catalunya [Maria].
I si es questió d'ensenyar està molt mes dotada que molts polítics de la nostra nació.dilluns, 17 de maig del 2010

Reduim Despeses, fotem fora als Borbons


El temps i una canya sempre posa la gent al seu lloc, i ara s'ha sabut la veritat, molt treure pit de la sanitat pública i que havien fet una obra d'art amb el tractament del Cap dels Hereus de Felip V i ara resulta que de sanitat publica només en te el local, resulta que el Hospital Clínic està separat en dos un on hi ha la sanitat publica i un hospital privat que s'anomena Barnaclínic , Aquesta es una clínica privada dins de l'hospital . Dons be molts elogis a la sanitat publica Catalana però quan veus la veritat et cau la cara de vergonya, ni sanitat publica ni osties, aquest senyor va estar en un hospital Privat amb tot una planta per els seus interessos i amb un hospital privat, Hospital privat que com a public només te la entrada perquè tot el resta es privat i molt privat. Moltes gracies per tot plegat.


El mateix monarca va fer un comentari d'aquest tipus a l'abandonar el centre el passat dimarts, però la veritat és que el Rei es va passar quatre dies en una habitació de la planta setena, que pertany a Barnaclínic.

Molts metges treballen a la publica i per la tarda van a fer unes horetes a la privada, molt més econòmic que muntar-se consultes privada.

Hi ha casos com denuncia el e-noticies que al matí entren per la porta de la seguretat social, els diuen quants mesos cal esperar per fer-se una ressonància magnètica i, aleshores, allà mateix, els ofereixen la possibilitat de fer-se la prova una tarda de la mateixa setmana. Això sí, a Barnaclínic, i passant per caixa".[noticia]