dissabte, 10 de gener del 2009

Magdalena Àlvarez, quan les cagades les podem tapar accentuades

Criticar la Ministra Magadalena Àlvarez, es molt fàcil, ella soleta la caga cada cop que obre la boca, però criticar-la per el seu accent andalús, no trobo que sigui massa coherent, per que la veritat sortir al escenari a dir les tonteries que ha dit per el caos del aeroport de Barajas, millor un es queda a casa calladet i no passa res, però clar gràcies a critiques com les de la Nebreda [Critica].
hem deixat de banda les explicacions sobre la gestió de les nevades i per culpa de una accent que ha anomenat com un acudit, ja han saltat tots, con tal de desviar el tema ara resulta que s'han ofès tot els andalusos, potser també s'han sentit ofesos tots les madrilenys per el caos que ha provocat la falta de previsió i el desconcert del govern actual.
En quan a classificar la Ministra com acudit dolent que voleu jo li dono tota la raó però aquesta afirmació es políticament incorrecte, a veure senyor Nebreda perda les eleccions del seu partit no li ha de fer perdre el Nord tampoc. i en política com en la vida es molt millor el que et calles que lo que publiques als quatre vents.
La veritat que ara haurem de suportar una altre creuada dels andalusos que s'han ofès perquè una catalana encara que sigui ppera, ha dit que tenen un accent d'acudit. Com si el nostre accent de la llengua estrangera fos tant perfecte .
La veritat que aquests personatges del govern del Regne de Felip V son de pel·licula però de pel·licula de terror, entre la ministra dels esboranys, el desatinos, el ministre de l'atur, la Xaquetona, ect.. la veritat que si fem un pessebre de Betlen disposariem de masses caganers.

HI ha gent que està millor calladeta, perquè cada cop que obren la boca s'apuja el pa


Avui us parlaré de la darrera bajanada que ha dit el Conseller Huguet, segons ell , els joves no estan preparats per la crisi [noticia]. El problema senyor Huguet és que si els joves gaudissin del seu sou segur que la crisi tant els hi faria , però clar molts d'aquests joves son mileuristes per no dir siscenteuristes per tant la crisi els hi afecta i molt.
I clar només has de veure lo que han fet el trist-partit amb tots els serveis bàsics, s'apuja el pa, el transport, la llum , l'aigua i totes aquestes puges entre un 4-6 % mentre que els sous, molts d'ells van a la paritat amb la puja del Ipc per tant apujaran com a molt un 1,5 % . Amb aquestes actuacions si que no estem preparats, perquè en temps de crisi potser congelar els preus dels bens de primera necessitat i els serveis públics seria una bona manera de contribuir a que els habitants de la teva nació puguin sobreviure, però no, aquí lo que impera es exprimir el poble i així poder mantenir a tota la camarilla de xarrupadors que tenim deixar anar per totes les contrades del mon.

Jo estic amb el senyor Pàmies que si hem de pre-jubilar algun conseller el senyor Huguet podria ser un factor de crear treball perquè com a mínim podríem col·locar una altre persona en el seu lloc [noticia].Però jo crec que aquest haurà de ser el segon en la pre-jubilació ja que el primer lloc el tinc reservat per un Conseller que per les seves actuacions ha tret matrícula de honor en el lloc de Caganer Nacional aquest es el Ecopijo senyor Saura , que amb els seus vermutets i la seva guàrdia pretoriana, s'ha convertit en el bufó de la cort

El senyor Huguet historiador, crec que els estudis li han servit per poca cosa, potser si hagués analitzat la màxima aquella que diu que El Poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la, parlar de crisi i dir que la culpa es la poca preparació per la mateixa, estàs dient entre línies que la culpa es del departament de ensenyament per no tenir uns mestres preparats per ensenyar aquestes coses.

Potser aquesta vida lo millor es aplicar-se la màxima de Grouxo Max, millor callar i passar per idiota que obrir la boca i treure tots els dubtes.

Per cert senyor Huguet un Conseller envers de buscar culpable potser hauria de perdre el temps buscant solucions perquè la crisi per si sola no s'arreglarà, ja estaria bé que per un moment perdés el temps en trobar que hem de fer amb aquesta taxa de l'atur que creix de forma exponencial i amb aquest nivell que pobresa que cada cop es mes grossa.

divendres, 9 de gener del 2009

La Injustícia Espanyola, el problema de que la romana estigui descompensada

Avui us parlaré d'en David Sànchez, un independentista de Vilafranca que la Injustícia del Regne de Felip V intenta fer tancar dos anys després que el ministeri de Justícia li hagi denegat l'indult, i basant-se en els seus antecedents, però clar lo mes vergonyós es quan diuen els antecedents, aquests son haver rebutjat fer el servei militar, un delicte abolit amb més de 10 anys de abolició, la condemna pendent, de un any i mig de presó li va ser imposada per aldarulls en una manifestació antifeixista el 12 d'octubre del 98 .[noticia]
Es a dir la Injustícia Espanyola, defensora a ultrança de la llibertat, igualtat i tot plegat, es capaç de fer tancar a un patriota Català a la presó, per una llei que porta més de 10 anys abolida, i un delicte fet aquell moment de no voler anar a defendre la nació del colonitzador qua un es un colonitzat, vaja que aquest noi l'hem de portar a galeres per no voler saltar al Circ a distreure a l'emperador i la seva comparsa.
Un any i mig de presó per un fet de desordre públic, mentre hi ha estafes, robatoris, assassinats que el preu que paguen els infractors és molt millor, aquesta es la Justícia dels que tenen que dictaminar si l'Estatut de la meva Nació es vàlid o no? Dons millor que comencem a trobar una altre data per un referèndum que aquest estatut el tenim perdut abans de començar el retall.

dijous, 8 de gener del 2009

Catalans Orgullosos de ser espanyols, on hi ha el problema?

Avui al e-noticies surt un llistat de personatges públics nascuts a Catalunya que senten orgullosos de ser espanyols, i el diari digital treu la notícia com si això fos un pecat.*Noticia*
La Veritat que estem en un país democràtic on els hereus de Felip V poden dir lo que vulguin i la gent de Catalunya que els hi segueix la corrent encara més i on els que no ens sentim orgullosos de ser espanyols som considerats uns Nacionalistes radicals i provocadors, amb ganes de provocar un separatisme i trencar la pell de brau, que tantes guerres va costar i tantes morts de herois del nacionalisme espanyol van sofrir.
Jo que aquesta gent que treballa en empreses espanyoles, que molts els hi va en joc la feina , del seu patriotisme i mes sent catalans, dons la veritat jo els entenc, perquè com som uns fenicis i ens venen per un plat de llenties, imagineu-vos per un sou cada més, diríem i faríem lo que sigui.
Bé dons jo Soc Català, en sento orgullós de ser Català, ho soc de vocació i l'únic que tinc de espanyol es per imposició.
La llàstima de tot plegat es que aquest sentiment catalanista no el tinguin els polítics que ens representen aquests només son catalans de boqueta.


dimecres, 7 de gener del 2009

Quan un Politic està sense idees , lo millor es tirar de la veu del poble
Quan els polítics s'han quedat sense idees, quan ja veuen el final de túnel, quan han vist que els seus antics amos fan amistat amb els enemics com el cas de la Rosa Diez, quan tot plegat està en una etapa sense sortida, llavors i només llavors hem de anar a buscar el poble i tirar de les seves idees, i aquest cas es lo que ha fet aquests Nadals el partit popular, demanar als seus simpatitzants que facin vídeos en critica als socialistes, però que volen aquests pperos només que facin una mica bé la seva funció de oposició ja en tenien prou, perquè el partit sociata ell solet es fica en merders dia si i altre també.


A veure si la idea no prospera i els polítics catalans fan lo mateix, aquí com la feina mes apreciada dels nostres polítics es la de caganer integral de vídeos còmics en tenim per donar i per vendre. millor vendre en aquesta època de crisis no estem ni per donar les gràcies.

Però clar senyor Rajoy tenir que fer un vídeo per agafar idees ho trobo una mica patètic, potser si envers de dir tonteries i estar tant pendent de veure que fem els catalans es dediqués a treballar per el seu País, llavors potser si que no hauria de recorre a les idees dels demés i en tindria de pròpies. O això es degut des de que va desaparèixer aquell feixista descendent hitlerià que les idees es van acabar i aquest partit només disposa de les de l'avi.aquell que cada cop que obre la boca els emmerda mes, això passa quan un ha estat dictador i ara va disfressat de demòcrata.dilluns, 5 de gener del 2009

Joguines en Català o el poble català com a joguina

Avui us vull parlar de un projecte [noticia] d'Empreses de la nostra Nació que tenen el català com a llengua vehicular, es tracta de almenys cinc nines, un follet, un osset coala i una serie d'ordinadors infantils .
Entre les nines hi ha la Dennis, que canta tres cançons en la nostre llengua.També podem trobar el follet Duni que explica contes divertits amb animació musical i efectes de so amb la nostre llengua .
La Plataforma de la Llengua promociona des de fa anys la campanya En Català,jugues que potència la utilització de la nostra llengua en els jocs i aquest any ha editat una guia per els fabricants.
Bé tot plegat es un granet de sorra, ara estic esperant que els llops en busca de carnassa ,com sempre, surtin a l'escenari i diguin que això es discriminació de la llengua d'En Servent,. Tant poden ser aquests que se auto anomenen ciutadans, però no especifiquen d'on, lo més normal que per les seves idees siguin de Mart, i l'altre Upd (que de Unió Progrés i democràcia) ja es allò que deia la iaia presumeix sempre de lo que et manca.o com diuen els parlants de la llengua d'en Servent "dime de que presumes y te dire de lo que careces".
Bé i per acabar vull parlar de les Joguines reals de l'any 2008, les joguines hem estat el poble català , que des de que tenim aquest desgovern del trist partit ens han venut per un platet de llenties de segona ma,semblen una baldufa sense cap rumb i anem a salt de llebre .
I clar l'oposició tampco es salva de tot plegat, perquè això de estudiar de nit i a les fosques els hi ha provocat que tinguin que anar a pactar a la Capital de Regne de Felip V per la porta del darrera. Però ells son l'oposició hi han de fer punts com sigui.
Però clar pitjor es l'actuació dels actors principals del trispartit, entre el seguidisme dels socialistes, el cadirisme dels Esquerdats i la vergonya pactista de uns comunistes transformats en ecopijos, la veritat sigui dita que si recollim sempre lo que hem semblat , millor que deixem els camps com a erms.
Bé com diu en Joan Carretero desprès de un any de desencís, el 2009 es un any de esperança i de noves il·lusions i que ells hi seran. El problema Joan es que també ens trobarem amb tota la colla de vividors que hi tenim fins ara, i aquests com han trobat la mamella del poder no la deixaran ni per error.

diumenge, 4 de gener del 2009

Reagrupament: ara es la vostre companys,hem de tallar de sotarrel les males herbes

Esperant la sentència del Tribunal Anticonstitucional, aquell teledirigit per la política espanyola i el qual ens farà un estatut a la mida dels Colonitzadors hereus de Felip V , i l'estatut que surti de la sala d'operacions portarà mes pedaços que un vestit de l'Agata. I aquest estatut que surti serà el tercer , si partim des de el primer aprovat per el Parlament de Catalunya amb un 90 % dels diputats, el segon ja retallat per culpa dels convergents i les seves ganes de sortir a la foto i aprovat per el Poble Català en referèndum, en resta el tercer que desprès de passar-li les estisores i amb la participació com a artistes principals els polítics pperos i Socialistes. Per tant lo que se assembli aquest Estatut sortit amb el que varen aprovar el Parlament de Catalunya serà igual al que s'assemblen un ou amb una castanya.

En quan al estatut que surti del Anticonstitucional aquest també l'hauria d'aprovar el poble català perquè ells van votar una altre cosa. Per tant com el poble català es Sobirà, ens tenen que tornar a demanar si nosaltres volem el nou Estatut, nosaltres volem participar, volem dir la nostres que n'estem farts que tothom parli per boca nostre, que tothom sàpiga lo que mes en convé i des de la cadireta de Can Fanga o de "los Madriles" tot es color de rosa, potser es l'hora de cridar , de cridar fort i demanar una nova participació del poble Català, I com els companys de Viatge d'en Joan Carretero no estan per la labor potser va sent hora de que Reagrupament digui la seva i pari els peus a aquest mals anomenats polítics catalanistes, que mes aviat fan servir la política per arreglar les seves cosetes i al poble , demà en parlarem .

Per tant potser ara es el moment però no els dirigents dels esquerdats estan per una altre cosa, per salvar la cadireta, perquè saben que si tot va malament perdran moltes cadiretes , que farem dels familiars col·locats en llocs que per els seus mèrits propis no podien aspirar ni en somnis, per tant com es molt mes important la cadira al poble, potser va sent hora de que en Joan Carretero foti un cop de puny i comenci la reconquesta del poble català, que aquests darrer 6 anys han estat una baldufa que va voltant però sense cap rumb concret.