dissabte, 10 de gener de 2009

Magdalena Àlvarez, quan les cagades les podem tapar accentuades

Criticar la Ministra Magadalena Àlvarez, es molt fàcil, ella soleta la caga cada cop que obre la boca, però criticar-la per el seu accent andalús, no trobo que sigui massa coherent, per que la veritat sortir al escenari a dir les tonteries que ha dit per el caos del aeroport de Barajas, millor un es queda a casa calladet i no passa res, però clar gràcies a critiques com les de la Nebreda [Critica].
hem deixat de banda les explicacions sobre la gestió de les nevades i per culpa de una accent que ha anomenat com un acudit, ja han saltat tots, con tal de desviar el tema ara resulta que s'han ofès tot els andalusos, potser també s'han sentit ofesos tots les madrilenys per el caos que ha provocat la falta de previsió i el desconcert del govern actual.
En quan a classificar la Ministra com acudit dolent que voleu jo li dono tota la raó però aquesta afirmació es políticament incorrecte, a veure senyor Nebreda perda les eleccions del seu partit no li ha de fer perdre el Nord tampoc. i en política com en la vida es molt millor el que et calles que lo que publiques als quatre vents.
La veritat que ara haurem de suportar una altre creuada dels andalusos que s'han ofès perquè una catalana encara que sigui ppera, ha dit que tenen un accent d'acudit. Com si el nostre accent de la llengua estrangera fos tant perfecte .
La veritat que aquests personatges del govern del Regne de Felip V son de pel·licula però de pel·licula de terror, entre la ministra dels esboranys, el desatinos, el ministre de l'atur, la Xaquetona, ect.. la veritat que si fem un pessebre de Betlen disposariem de masses caganers.