dimecres, 7 de gener de 2009

Quan un Politic està sense idees , lo millor es tirar de la veu del poble
Quan els polítics s'han quedat sense idees, quan ja veuen el final de túnel, quan han vist que els seus antics amos fan amistat amb els enemics com el cas de la Rosa Diez, quan tot plegat està en una etapa sense sortida, llavors i només llavors hem de anar a buscar el poble i tirar de les seves idees, i aquest cas es lo que ha fet aquests Nadals el partit popular, demanar als seus simpatitzants que facin vídeos en critica als socialistes, però que volen aquests pperos només que facin una mica bé la seva funció de oposició ja en tenien prou, perquè el partit sociata ell solet es fica en merders dia si i altre també.


A veure si la idea no prospera i els polítics catalans fan lo mateix, aquí com la feina mes apreciada dels nostres polítics es la de caganer integral de vídeos còmics en tenim per donar i per vendre. millor vendre en aquesta època de crisis no estem ni per donar les gràcies.

Però clar senyor Rajoy tenir que fer un vídeo per agafar idees ho trobo una mica patètic, potser si envers de dir tonteries i estar tant pendent de veure que fem els catalans es dediqués a treballar per el seu País, llavors potser si que no hauria de recorre a les idees dels demés i en tindria de pròpies. O això es degut des de que va desaparèixer aquell feixista descendent hitlerià que les idees es van acabar i aquest partit només disposa de les de l'avi.aquell que cada cop que obre la boca els emmerda mes, això passa quan un ha estat dictador i ara va disfressat de demòcrata.