dissabte, 28 de març de 2015

ei que arriben les municipals.

m'agrada aquesta situació on tothom parla de politica municipal, on tothom sap alguna cosa i sinó ho sap sempre hi ha la imaginació per treure conclusions, si veuen a un parlant amb un altre ja estan preparant una llista clandestina.
Si veuen un cotxe aparcat en algun lloc ja estant preparant una llista, la veritat que a mi m'agrada aquesta situació perquè vol dir que el meu poble es viu
Es de les poques situacions les quals veus als veïns del municipi actiu, tots tenen alguna cosa a dir, llàstima que només siguin aquest mes abans d'apareixar les llistes, perquè si aquesta activitat i aquestes ganes de voler saber de tot fos cada dia de tots els any un altre gall ens cantaria.
Jo també tinc ganes de veure que passarà, primer en el meu municipi i desprès en la meva comarca. Perquè si hi ha moviment vol dir que encara estem vius, ja va sent hora que aparegui savia nova i gent jove que dispongui de ganes per liderar la revolució de la nostra comarca. perquè això darrerament sembla aquella pel.licula del dia de la marmota, sempre igual i mai hi ha canvis.
 

I un tarat ha provocat mes de 150 morts


Ara tot serà com solucionar el problema,ja disposen de un culpable, però jo sempre vull anar mes enllà i demanar-me es podia haber evitar aquesta situació.La realitat es que un tarat ha provocat la mort de 150 persones. Persones del mon  es diguin com es diguin i siguin don siguin, res a veure. Però si un paio amb depressió tingui els nassos de matar-se i matar a una troupe de viatges d'un avió es d'estudi. Perquè si el paio es volia suïcidar hi ha moltes  maneres i no cal portar viatges d'acompanyants.
El problema de tot plegat es que tot són i seran suposicions perquè en realitat només ell ens podria comptar la veritat. i com es impossible demanar-li el perquè, sempre disposerem del dubte.Per molt que ens diguin i puguin assegurar que va ésser així la vida es tant complicada per saber la verdadera realitat.
 
El protocol dels avions han de canviar, desprès de cent anys de volar ara han descobert que  no es pot deixar la cabina sola amb una persona mai, perquè un petit contratemps pot provocar un accident. Jo només em demano que aquest descuit no hagi set causa de les retallades de baix cost per ésser productius, perquè les vides humanes valen molt mes que quatre benefici per una companyia aèria.