dissabte, 28 de març de 2015

I un tarat ha provocat mes de 150 morts


Ara tot serà com solucionar el problema,ja disposen de un culpable, però jo sempre vull anar mes enllà i demanar-me es podia haber evitar aquesta situació.La realitat es que un tarat ha provocat la mort de 150 persones. Persones del mon  es diguin com es diguin i siguin don siguin, res a veure. Però si un paio amb depressió tingui els nassos de matar-se i matar a una troupe de viatges d'un avió es d'estudi. Perquè si el paio es volia suïcidar hi ha moltes  maneres i no cal portar viatges d'acompanyants.
El problema de tot plegat es que tot són i seran suposicions perquè en realitat només ell ens podria comptar la veritat. i com es impossible demanar-li el perquè, sempre disposerem del dubte.Per molt que ens diguin i puguin assegurar que va ésser així la vida es tant complicada per saber la verdadera realitat.
 
El protocol dels avions han de canviar, desprès de cent anys de volar ara han descobert que  no es pot deixar la cabina sola amb una persona mai, perquè un petit contratemps pot provocar un accident. Jo només em demano que aquest descuit no hagi set causa de les retallades de baix cost per ésser productius, perquè les vides humanes valen molt mes que quatre benefici per una companyia aèria.