dissabte, 1 de setembre del 2012

Escolta Sepharad - Els homes no poden ser si no són lliuresVideo dedicat Al coronel Alaman Castro, no el tracto de senyor perquè ell solet ha aconseguit que no li tingui que tenir cap respecte, perquè es el mateix que te ell amb la meva nació. Aquest senyor encara viu en temps d'en Ciscu i companyia, no entenc que es el poble el que ha decidir el seu futur i no pas tres carques militars que només saven jugar a guerres des de la seva oficina i amaneçar amb els tancs, ojalà ens enviin els tancs perquè llavors segur que si serem lliures.

I la veritat ésser lliures per damunt del seu cadàver ni ganes, no el farem pas un martir a un ranquista com aquest, millor ser lliures gràcies al vot de la gent. [noticia]

dimecres, 29 d’agost del 2012

"Todos los independentistas catalanes deben llevar una "marca" que los diferencie del resto, como los judíos

la veritat que jo ja la porto la porto la diferència, aquella marca que em diferència dels espanyols i es aquesta. [twint]
jo estimo aquesta senyera, que ells odien, jo admiro a la gent que va lluitar per aquest drap, començant per el meu camarada l'Andreu Xandri un dels integrants del partit Nosaltres Sols i  integrant a l'hora de les milícies Pirenaiques que va perdre la vida a les muntanyes d'Osca cobrint la retirada dels seus homes davant una ametrelladora.
Per Tant si els Hereus de la Corona de Felip V volen que porten alguna cosa que ens diferencia com passava als jueus tranquils nosaltres porten al cor aquesta senyera. i si l'economia ens deixa també el portarem als dits.

PSY i el ball del Cavall.

es el vídeo de moda a internet, aquest sud-coreà canta i balla fent els moviments de un cavall, la veritat que no entenc res però la música engantxa.

Rescatant Catalunya, quina vergonya tot plegat.

La veritat que ho trobo vergonyós, trobo vergonyós que ens treguin cada anys 16000 milions d'euros i que ara que els hi demanen 5000 milions, els hem de fer reverències, tot plegat es que ens estant tornat una part de tot els que ens roben cada any.
Dons be la premsa mediàtica de la Capital volen posar normes, conductes teledirigir la nostra nació i fins i tot dir el que hem de pensar, potser envers de tenir un govern tant caganer que ha agafat les amoïnes de la capital de la Colònia envers de plantar cara , haguessin estat en un altre nació colonitzada res de tot això hagués passat, però clar aquí estem governants per els millors, els millors barruts venedors de catifes que hi ha sota la capa del sol, quina panda anem a Madrid a demanar amoïna de uns calers que ens munyen com a sangoneres cada any. Moltes Felicitats senyor Mas vosté fins i tot ha superat al Gran Pujol el rei del peix al cove. La veritat que no es pot ser mes nefast, quina vergonya i la gent votant aquesta personatges pensant que ens portarien a l'independència, mes haviat on ens portaran aquests personatges es la ruïna total.[noticia]

Bob Dylan : Duquesne Whistle

dimarts, 28 d’agost del 2012

Abans la Forcades que no els hereus de Fuerza Nueva

bé ja tardaven en sortir a l'escenari, els senyors aquests hereus de Fuerza nueva anomenats ara Plataforma per arruinar Catalunya i els Ciutadans de Casa seva només saven sortir quan veuen carnassa es a dir com els voltors quan troben un animal mig mort, sinó no surten de casa seva. Però miri sr. Hernando entre la monja forcades i la seva llibertat per dir i expressar el que cregui i la seva politica neofeixista , jo ho tinc clar. desitjo de tot cor que la gent que l'ha de votar ( si existeix aquesta gent) s'ho pensi dues vegades a l'hora de llençar el vot, perquè votar al seu partit i a persones que només fan servir l'insult com argument ja deixa al descobert la fotografia del tarannà del seu partit.[noticia].
Mireu els mestres d'aquesta gent de (fuerza Nueva = Plataforma per ensorrar Catalunya) desprès de la guerra civil i durant mes de 40 anys van fer servir l'esglèsia per els seus interessos, i ara resulta que són capaços de criticar a una monja per pensar diferents als seus arguments neofeixistes, visca la democràcia d'aquests paios.

Quim Vila- Ara toca indepedència

I l'11 de setembre que ens posin el pacte fiscal on els hi calgui, jo vull independència.

Com la Presó enlloc.

Vist com està carrer, com la presó enlloc, i per això la gent no hi vol sortir, aquesta cançó diu molt de la situació actual. Quim vila i la seva cançó no vull sortir de la presó

Moià molt més que un deute Municipal

A mal Temps molt bona Cara, això deu ésser el que pensen la gent de Moià i per això per el pregó de festa Major han fet aquesta rumba, la veritat que si tot ho fant igual aviat aixugaran el deute de 23 milions d'euros.

dilluns, 27 d’agost del 2012

Del Peix al Cove al Pacte Fiscal. l11 de Setembre Catalunya nou pais d'Europa

Aquests venedors de fum anomenats convenients i desunits son uns grans mags , saben com vendre un producte sense fonament ni substància, i el que es mes greu saben apropiar-se de les convocatòries dels demés per treure profit ells. 
Dons be senyors Convergents l'11 de setembre segon l'ANC no serà una convocatòria per defendre el pacte fiscal sinó una convocatòria per defendre la llibertat de Catalunya.
De pas vull felicitar a la Carme Forcadell, per posar aquests il·lusionistes de la màgia al seu lloc, el lema de la manifestació de l'onze de Setembre, serà : Catalunya, nou estat d'Europa, i aquest no es canviarà, el que interessa es l'aposta del poble per la indepedència, no pas el que pensen quatre botiflers que només van a salvar el seu estatus polític.[noticia]


diumenge, 26 d’agost del 2012

La Serra d'Ensija: Gallina Pelada

Avui tocava fer una muntanya ràpida perquè per la tarda hi havia campionat de Botifarra a Montellà de Cadí, per tant he anat al Bergadà i  mira tu que avui he pogut comprovar aquella dita de pagès que diu que al pot petit hi ha la bona confitura.
He agafat el cotxe fins a Saldes, allí al coll de la Trapa he trencat direcció al Parc de Palomera i un pel mes amunt del parc junt al parquinq de la font Freda he deixat el cotxe. He agafat aigua de la font, per cert ara entenc el nom de la mateixa se m'han quedat els dits glaçats.
De pujada he tardat una hora i quart, la veritat que allò puja bastant en el començament però no es fa pesat un cop arribes al coll i comences anar planer direcció al refugi Delgado Úbeda, i només resta vint minuts per arribar i fer el cim, la sorpresa l'he tingut que he arribat al cim, trobar allí una estalada ha aconseguit posar-me els pels de gallina, es el primer cop que veig una senyera d'aquest tipus a dalt de tot de una muntanya, i no es arrancada per qualsevol impresentable.
Un cop he fet el cim, he seguit per la carena de la muntanya gaudint de la vista, la veritat que el paisatge era increïble, es pot veure des d'alli la vall de Gósol, saldes, les pistes d'esquí de Rasos de Peguera, es veu Manresa, la veritat que per lo petit que es la muntanya la gran vista que es veu des d'allí. paga la pena tot plegat. Al cim de gallina Pelada pots trobar una caixeta per escriure i dedicar la pujada, aquest cop no tocava escriure res, total avui no tenia clar que trobaria el que he trobat

De l'excursió d'avui he tret un petit detall, que mai mas de menysprear res per petit, per fàcil, perquè tant veure el Pedraforca i resulta que davant seu hi ha aquesta petita muntanya que es molt gran, avui he pogut contrastar que potser es molt millor i molt gratificant aquesta pujada que moltes que he fet amb molta mes alçada.