dissabte, 12 de setembre de 2015

Arcadi Espada, quan no sabem opinar sense insultar.

La manca d'arguments sempre acaba igual, amb l'insult i aquesta es la particularitat que ha posat en marxa el anomenat intel·lectual Arcadi Espada, Segons ell sent menyspreu per els quatre gats que es van manifestar a la meridiana. [arcadi Espasa].
Jo només li vull recordar salvant les diferències entre ell i jo que el seu vot (si es que vota aquí) te el mateix valor que el meu. Per tant pot insultar,  la ràbia per la pèrdua de les coses es així, com els nen petits aquells que ploren quan no poden aconseguir el que desitgen.
tracta a la gent que va participar a la manifestació de ignorants, potser ell que es escriptor amb els seus escrits ha contribuït amb aquesta ignorància . Si hagués escrit alguna cosa espectacular segur que llavors la gent no seria tant ignorant.

Dons be aquest Filòsof, que ataca amb  l'insult tractant als Catalans de Feixistes i moltes barbaritats mes, aquest senyor no deixa de ser un heroi dels independentistes, perquè amb les seves manifestacions aconsegueix que cada cop hi hagi mes gent que veu que els país veí si te com intel·lectual aquest personatge no està acabat .
Aquesta frase que s'atribueix diu molt d'ell perquè en el fons ell es un nacionalista espanyol per tant un pobre amb poca cosa a fer la vida i així li val . Viure a un país veí i insultat la seva terra. I el que no te gens de clar es que la democràcia es per a tots no només per l'interès del colonitzador.