dijous, 5 d’agost del 2021

Consell Comarcal de la Cerdanya. un pastís molt llaminer.

 Portem uns dies divertits, de gresca per poder obtenir la cadira del poder del Consell Comarcal també hi ha atacs de gent que aprofita l'avinentesa per treure els seus odis envers politics, gent que aprofita qualsevol moment per efectuar. Aquest Atacs..(exemple)

 Ara li tocava al senyor Piñeira ser el President els propers dos anys, i per això va pactar una dimissió del seu càrrec de la Diputació de Girona, i així podia entrar en el seu lloc l'alcaldessa de Queralbs. I mira tu que com el senyor com la presidència del Consell està costa amunt ara no dimitim de la Diputació i tot el que comporta aquesta conducta. Hi ha gent que acusa al Piñeira de covard per no agafar les regnes del poder, altres diuen que degut al seu estat de investigat (no ha estat jutjat i per tant no ha estat acusat per cap jutje) que no pot governar el Consell Comarcal, Jo de tot plegat no hi entenc ni una faba, però trobo que si va pactar una cosa es el moment de complir el pacte. 

Conducta que també podem veure a tots els Consellers que van pactar dos anys i en el seu lloc un altre, gent que com els de Pdecat (proletaris de catalunya) i Junts per ....estan a matar resulta que uns no volen dimitir no sigui el cas que entri un altre de l'altre branca , m'he de treure el barret davant aquesta situació . 

Això ha provocat aquesta lluita que hi ha ara, entre les partidaris del pdecat amb el senyor Chia al capdvant i els de Junts amb el Casamajó. ja veurem qui guanya, el que tinc clar es qui perd , i aquesta es la comarca de la Cerdanya, no entenc com ens hem pogut portar tant malament per acabar amb asquesta panda de panxacontents.

Pactes amb paper mullat que van fer fa dos anys i que ara s'han trencat, com trobo a faltar el passat i la paraules de la gent, quan els pactes que es deien es cumplien i quan la gent tenia per norma fer el que s'havia dit.