dissabte, 24 de setembre del 2011

seguirem somiant


Jo somio una nació lliure

Filosofia i futbol


El filòsof mourinyo i el seu Perquè de tot plegat

Cesk Freixes, A catalunya el meu i el seu País

Una Llengua, una nació una cultura


Som una nació, amb una cultura, una llengua i una manera de pensar diferent, potser que diguem prou de tanta vulneració, potser que diguem prou a tanta opressió, potser que diguem que nosaltres som aquí i tenim dret a decidir.

Volem la llibertat


Volem ser lliures, però lliures de tot, volem ser lliure del govern aquest dels millors, perquè no deixa de ser la llista dels millors hipòcrites que hi ha sota la capa del sol . Em de trencar les cadenes d'aquests venedors de catifes que ens venen una cosa i desprès actuen de manera totalment diferent, perquè la veritat quan els escoltes i desprès els veus actuar porten direccions contraries, tot plegat una vergonya, per això hem de buscar la llibertat, Llibertat de la Corona dels Hereus de Felip v, Llibertat de la hipocresia d'aquests polítics que ens han pres per el pito del sereno i ens venen tot mena de coses que desprès no compleixen mai, llibertat de tota aquests societat que ens ha pres el pel amb tot i que som nosaltres els que hem de sofrir la crisi aquesta que ens han portat tots plegat. La veritat que estem on ens hem deixat portar potser ja va sent hora de dir PRou, prou de tanta presa de pel.

divendres, 23 de setembre del 2011

Fins i tot les forces d'Ocupació es pensen que són els amos de tot

Fins ara havia vist veïns del poble, funcionaris municipals i fins i tot tractors aparcant sobre les voreres, havia vist cotxes anant en contra direcció, havia vist moltes imprudències viàries, però em mancava veure a les forces d'ocupació aparcant damunt de un pas de vianants  per anar a fer una copeta al bar del Globo, la veritat que a 20 metres d'ells hi havia mes de vint lloc per aparcar el cotxe, però no aquest també han de marcar paquet i aparcar on no deuen, qüestions de tics anteriors.

Tornen els vells temps, on la foscor i la por manava aquest mon

Mireu que els Senyors neofeixistes del Partit Popular vulguin controlar la informació fins i tot ho trobo normal ho han fet tota la vida, durant quaranta anys ha estat la seva manera de governar i de dirigir la nació i la colònia, ha estat la força de la inquisició, però clar quan veus que un consell d'Administració precuinat per els partits polítics, i surtin els senyors convenients donant suport a aquesta iniciativa, veus quin tarannà porten aquests botiflers, veus aquella dita que millor un fet que no pas mil paraules, que molta llibertat però a l'hora de la veritat visca la inquisició i visca la imposició informativa, sobre tot si ens es favorable.
Clar fins i tot el representant socialistes es va abstenir curiosa manera de defendre la llibertat d'expressió , i aquests volen defendre la nostra nació, aquests el que hauríem de fer es no votar-los mai mes es impresentable que personatges amb aquesta mentalitat vulguin representat un poble lliure.[noticia].
De tots aquests demòcrates que han votat a favor del control informatiu de les noticies de televisió espanyola hi ha un cas que em xoca es tracta del "Senyor" Josep Manuel Silva de professió periodista i representant dels Convenients i desunits. Que un professional del periodisme estigui a favor d'aquesta imposició tant "democràtica" i voti a favor es per treure's el barret i fer-lo marxar a cop perquè clar que ho facin els altres fins i tot pot tenir explicació per tenir por de la realitat però que ho faci un company de feina ja es per tirar coets. Ara va dient que es va equivocar , ara que han vist les orelles al llop ara volen sortir per el darrera, però resulta que els fets ja els hem vist tots i les paraules no poden amagar la situació,
  Potser la crisi ens està convertit en altres coses però en aquest moment amb actuacions com aquesta estem a la mateixa alçada que els senyor Chavez de Veneçuela o els germans Castro de Cuba, si ens esmerem una miqueta mes podem arribar a l'alçada dels senyor Afganistan i Iran tot es qüestió de voler.

dimecres, 21 de setembre del 2011

Joel Joan El Regne dels Hereus de Felip V maltracta CatalunyaJoel Joan ha denunciat aquest dimarts a Brussel·les que l'estat que ens ha colonitzat a més d'això ens maltracta , i li ha demanat als diputats de la Euro-cambra que quan es convoqui un referèndum per la independència ens facin d'observadors.
 Joel Joan ha presentat el documental britànic sobre el conflicte de la nostra nació amb els hereus del Franquisme
"Que el món sàpiga com funcionem catalans i espanyols i de quina manera l'Estat ens tracta i a estones ens maltracta", ha proclamat Joan al Parlament Europeu. "Volem que el món vigili, que estigui pendent de nosaltres", ha reivindicat l'actor, convençut que "tenir a Europa d'observadora i saber que el seu marc democràtic ens empara ens dóna força i ens treu pors". Joan ha avisat els eurodiputats que "aquest conflicte s'està portant de manera educada però algun dia pot ser que Catalunya convoqui un referèndum vinculant i això canviarà les coses".
Amb tot aquesta púrria ho tenim molt dificil trencar les cadenes però com deia en llach si no estirem l'estaca aquesta no caurà mai, per tant estirem uns de un costat i uns altre de l'altre i segur que es tomba.


Quan Fets i Paraules porten camins diferents.

La veritat que vinguen del partit dels Convenients i desunits no m'estranya res, es normal amb aquests sangoneres dir una cosa i fer el contrari, durant en temps del peix al cova, ens van vendre una moto que ara ha resultat que no portava ni benzina. 
Dons bé la següent presa de pel ha estat en la Mesa del Parlament, amb majoria absoluta dels Convenients que ha denegat l'admissió a tràmit de la ILP SALVEM EL CATALA A L'ESCOLA. l'argument utilitzat es que és inconstitucional i que està prenent les funcions del Tribunal Anticonstitucional deixant clar que els Convenients s'han acabat fent el que millor saben es baixar-se els pantalons fins els turmells i diuen que a Catalunya hi ha dues llengües oficials i totes dues són vehiculars.
Quan les rates i l'enemic els tenim a casa es molt difícil lluitar contra ell, I això esta passant a Catalunya els Convenients s'han venut per el poder als Feixisites del Pp , i són aquests els que mouen les titelles convenients, i molt cridar, xisclar, parlar de que faran i a l'hora de la veritat el de sempre acuitar el cap  i dir amen .{noticia].


dimarts, 20 de setembre del 2011

Municipi per la Indepedència

El darrer municipi en sumar-se a la proposta de l'alcalde de Vic en Josep Maria Vila d'Abadal ha estat Tàrrega, els demés municipis són : Port de la Selva, Arenys de Munt, Sant Pere de Torelló i Torelló, i clar com no podia ser Vic al capdavant .
la llàstima que en el meu municipi això no passarà, els botiflers no fan aquestes coses per tant només puc envejar als pobles que s'han sumat a aquesta iniciativa i desitjar-lis molta sort, però poca cosa podem fer més  una pena tot plegat. [noticia]

diumenge, 18 de setembre del 2011

Arenys de Munt Territori Independentista

Avui 18 de setembre del 2011 s`ha realitzat el segon aplec per la independència, ha estat un dia intens, tot just jo només hi he participat per el matí però ha valgut la pena, des de les 10 hores a les 11 hores ala rambla Francesc Macià s'ha realitzat l'assemblea de Comissions a la Sala Municipal, tornar al lloc on es va celebrar  les primeres eleccions per la independència, el lloc on van plantar cara amb tots el tuts a les forces d'ocupació paga la pena , la veritat que allò es un santuari per la independència.
bé desprès des de les 11 fins quasi bé les dos han participat diferents personatges de la nostra cultura i vida política, he vist per el carrer al Senyor Bosch ara envoltat de televisions que desitgen agafar les primeres paraules del candidats dels esquerdats a la Capital de Regne dels Hereus de Felip V.
Intervencions entre els que podem destacar a : Patrícia Gabancho, Vicent Partal, Alfred Bosch, Santiago Espot, Ramon Carner, Enric Canela, Diego Arcos, Carme Frocadell, Jordi Bilbany, Albert Brotons , Juli Carbonell entre altres, la veritat que la sala estava plena fins i tot hi havia gent a la porta per tant no puc especificar si dintres hi havia lloc o no però com hi havia gent dreta a l'entrada he de creure que no . 
Desprès hi havia un dinar de germanor per 10 euros, i per la tarda hi havia homenatge al Omnium Cultural per el 50 aniversari al servei de la nostra nació. també hi havia un apartat de recordatori a la memòria de l'Heribert Barrera, i una dedicació als pobles mexicà i Argentí per l'acolliment solidari als nostres exiliats desprès de la guerra civil.)
Desprès de la compra de la samarreta que uns adjunto amb els nom de tots el pobles que formen la nació catalana ha agafat el cotxe i cap a casa , per avui ja hem fet el matí com a mínim. un dia patriota.