dimecres, 21 de setembre de 2011

Quan Fets i Paraules porten camins diferents.

La veritat que vinguen del partit dels Convenients i desunits no m'estranya res, es normal amb aquests sangoneres dir una cosa i fer el contrari, durant en temps del peix al cova, ens van vendre una moto que ara ha resultat que no portava ni benzina. 
Dons bé la següent presa de pel ha estat en la Mesa del Parlament, amb majoria absoluta dels Convenients que ha denegat l'admissió a tràmit de la ILP SALVEM EL CATALA A L'ESCOLA. l'argument utilitzat es que és inconstitucional i que està prenent les funcions del Tribunal Anticonstitucional deixant clar que els Convenients s'han acabat fent el que millor saben es baixar-se els pantalons fins els turmells i diuen que a Catalunya hi ha dues llengües oficials i totes dues són vehiculars.
Quan les rates i l'enemic els tenim a casa es molt difícil lluitar contra ell, I això esta passant a Catalunya els Convenients s'han venut per el poder als Feixisites del Pp , i són aquests els que mouen les titelles convenients, i molt cridar, xisclar, parlar de que faran i a l'hora de la veritat el de sempre acuitar el cap  i dir amen .{noticia].