divendres, 23 de setembre de 2011

Tornen els vells temps, on la foscor i la por manava aquest mon

Mireu que els Senyors neofeixistes del Partit Popular vulguin controlar la informació fins i tot ho trobo normal ho han fet tota la vida, durant quaranta anys ha estat la seva manera de governar i de dirigir la nació i la colònia, ha estat la força de la inquisició, però clar quan veus que un consell d'Administració precuinat per els partits polítics, i surtin els senyors convenients donant suport a aquesta iniciativa, veus quin tarannà porten aquests botiflers, veus aquella dita que millor un fet que no pas mil paraules, que molta llibertat però a l'hora de la veritat visca la inquisició i visca la imposició informativa, sobre tot si ens es favorable.
Clar fins i tot el representant socialistes es va abstenir curiosa manera de defendre la llibertat d'expressió , i aquests volen defendre la nostra nació, aquests el que hauríem de fer es no votar-los mai mes es impresentable que personatges amb aquesta mentalitat vulguin representat un poble lliure.[noticia].
De tots aquests demòcrates que han votat a favor del control informatiu de les noticies de televisió espanyola hi ha un cas que em xoca es tracta del "Senyor" Josep Manuel Silva de professió periodista i representant dels Convenients i desunits. Que un professional del periodisme estigui a favor d'aquesta imposició tant "democràtica" i voti a favor es per treure's el barret i fer-lo marxar a cop perquè clar que ho facin els altres fins i tot pot tenir explicació per tenir por de la realitat però que ho faci un company de feina ja es per tirar coets. Ara va dient que es va equivocar , ara que han vist les orelles al llop ara volen sortir per el darrera, però resulta que els fets ja els hem vist tots i les paraules no poden amagar la situació,
  Potser la crisi ens està convertit en altres coses però en aquest moment amb actuacions com aquesta estem a la mateixa alçada que els senyor Chavez de Veneçuela o els germans Castro de Cuba, si ens esmerem una miqueta mes podem arribar a l'alçada dels senyor Afganistan i Iran tot es qüestió de voler.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Suposo que quan les coses van maldades surt el pitjor de la gent. És certament fascista, seria com si a mi, a la feina em posessin un localitzador per saber on sóc en tot moment. Una cosa és que segons qui guanya, posi en els mitjans de comunicació els seus, que tampoc, per que la televisió pública ha de ser plural (quina idea més romàntica), però una altra és que puguin accedir als arxius. On està la llibertat de premsa? Patètic tot plegat.

ALP2500 ha dit...

Si però imagina't si això ho fan en la televisió dels colonitzadors que faran en la nostra, jo estic intrigat per veure com actuen en la televisió de la nostra nació, si allò el volen controlar que faran a casa nostra. Llibertat d'informació una utopia