diumenge, 18 de setembre de 2011

Arenys de Munt Territori Independentista

Avui 18 de setembre del 2011 s`ha realitzat el segon aplec per la independència, ha estat un dia intens, tot just jo només hi he participat per el matí però ha valgut la pena, des de les 10 hores a les 11 hores ala rambla Francesc Macià s'ha realitzat l'assemblea de Comissions a la Sala Municipal, tornar al lloc on es va celebrar  les primeres eleccions per la independència, el lloc on van plantar cara amb tots el tuts a les forces d'ocupació paga la pena , la veritat que allò es un santuari per la independència.
bé desprès des de les 11 fins quasi bé les dos han participat diferents personatges de la nostra cultura i vida política, he vist per el carrer al Senyor Bosch ara envoltat de televisions que desitgen agafar les primeres paraules del candidats dels esquerdats a la Capital de Regne dels Hereus de Felip V.
Intervencions entre els que podem destacar a : Patrícia Gabancho, Vicent Partal, Alfred Bosch, Santiago Espot, Ramon Carner, Enric Canela, Diego Arcos, Carme Frocadell, Jordi Bilbany, Albert Brotons , Juli Carbonell entre altres, la veritat que la sala estava plena fins i tot hi havia gent a la porta per tant no puc especificar si dintres hi havia lloc o no però com hi havia gent dreta a l'entrada he de creure que no . 
Desprès hi havia un dinar de germanor per 10 euros, i per la tarda hi havia homenatge al Omnium Cultural per el 50 aniversari al servei de la nostra nació. també hi havia un apartat de recordatori a la memòria de l'Heribert Barrera, i una dedicació als pobles mexicà i Argentí per l'acolliment solidari als nostres exiliats desprès de la guerra civil.)
Desprès de la compra de la samarreta que uns adjunto amb els nom de tots el pobles que formen la nació catalana ha agafat el cotxe i cap a casa , per avui ja hem fet el matí com a mínim. un dia patriota.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Xula la samarreta!

ALP2500 ha dit...

si la llàstima es que no pots diferenciar però esta feta amb el nom de tots els pobles que vàrem efectuar un referèndum sobre la independència els darrers dos anys, i saps una cosa surt el meu poble i tot, només vàrem votar un 21,5 % però varem guanyar amb un quasi be 90 % de vots.

Joana ha dit...

Per que no havia de sortir el teu poble? Surt el meu?

ALP2500 ha dit...

Can Fanga també hi surt però el darrer de tots, curiosa situació obra el mapa Areny de munt 13-09-2009 que es el dia de la votacions per la independència i tanca el mateix Can Fanga que van ésser de les darreres que es van celebrar, per el mig tots els pobles que van participar en aquest motiu reivindicatiu.