dimecres, 30 de maig del 2012

Margallo, tu si que vals

En aquesta vida un pot sentir moltes bajanades, la ignorància es molt descarada i pot fer que molta gent parli de coses que no enten, però clar que un Ministre del Govern dels Hereus de la Corona de Felip V, i per mes senyes d'Afers Exteriors, tingui els nassos de culpabilitzar als seguidors Catalans i els Seguidors Bascos de l'actual situació històrica de la prima de risc, ja ho trobo vergonyós. 
Però Clar amb aquest país de Pandareta tot es possible i qualsevol indocumentat pot sortir a l'escenari a dir la seva tonteria i tenir el seu minutet de glòria, Dons moltes felicitats senytor Margallo, vostè ho ha aconseguit per tant com diu aquell programa de la Televisió del seu País voste si que val.

I tot això ha vingut perquè segons aquest Gran Personatge que la xiulada a l'himne ha malmçes la identitat d'Espanya de cara a l'exterior. i que això ho han ensumat els mercats. Jo em demano voleu dir que els mercats no s'han ensumat la gran actuació del seu Partit i el de la oposició en el Cas Bankia, Però bé com en aquest país el que interesa es desviar el tema la culpa dels catalans, te collons tot plegat.
Desprès ha sortit  la parella de vall el Ministre de Defensa un altre defensor dels drets franquista també ha insistit en aquest tema i ha deixat anar la seva perla que es de malnascuts xiular l'himne, Vaja que aquest paios no coneixen la llibertat d'expresió o com diu la seva màxima amb nosaltres o contra nosaltres. Bonic panorama ens espera amb aquests impresentables.[noticia]

 


dilluns, 28 de maig del 2012

Capionat de Botifarra per la Marató de la Pobresa

Bé aquest diumenge vaig tenir l'oportunitat d'Organitzar el campionat de Botifarra d'Alp destinat a la Marató de la Pobresa, Bé ésser un campionat amb pocs participants, potser perquè era diumenge, potser perquè la gent encara no està endollada al tema, potser perquè hi havia el darrer Bingo al Casal de Puigcerdà , tot plegat van ésser pocs però desitjo que el pocs que van participar vagin gaudir tant com jo de  la situació.
Bé la classificació del Campionat va ésser el Seguent:
1.- Campio Isidre Irla -Julio Perez
2.- Subcampio Marc Morralla- Susanna Secases
3.- Tercer.- Gerard Diez, - Ferran
....

Bé però el que compte es que tots van participar per un esdevinement solidari, i aquí van guanyar tots. , De pas dir que la Casa Gran del Municipi es va volcar en aquest esdeeniment , potser aquests no fan gran coses, ni edificis monuments, però els petits detalls els porten fins les darreres consequencies, i això també es d'agrair.