dimecres, 30 de maig de 2012

Margallo, tu si que vals

En aquesta vida un pot sentir moltes bajanades, la ignorància es molt descarada i pot fer que molta gent parli de coses que no enten, però clar que un Ministre del Govern dels Hereus de la Corona de Felip V, i per mes senyes d'Afers Exteriors, tingui els nassos de culpabilitzar als seguidors Catalans i els Seguidors Bascos de l'actual situació històrica de la prima de risc, ja ho trobo vergonyós. 
Però Clar amb aquest país de Pandareta tot es possible i qualsevol indocumentat pot sortir a l'escenari a dir la seva tonteria i tenir el seu minutet de glòria, Dons moltes felicitats senytor Margallo, vostè ho ha aconseguit per tant com diu aquell programa de la Televisió del seu País voste si que val.

I tot això ha vingut perquè segons aquest Gran Personatge que la xiulada a l'himne ha malmçes la identitat d'Espanya de cara a l'exterior. i que això ho han ensumat els mercats. Jo em demano voleu dir que els mercats no s'han ensumat la gran actuació del seu Partit i el de la oposició en el Cas Bankia, Però bé com en aquest país el que interesa es desviar el tema la culpa dels catalans, te collons tot plegat.
Desprès ha sortit  la parella de vall el Ministre de Defensa un altre defensor dels drets franquista també ha insistit en aquest tema i ha deixat anar la seva perla que es de malnascuts xiular l'himne, Vaja que aquest paios no coneixen la llibertat d'expresió o com diu la seva màxima amb nosaltres o contra nosaltres. Bonic panorama ens espera amb aquests impresentables.[noticia]

 


2 comentaris:

Joana ha dit...

Tirar pilotes fora, això és el que saben fer. Esperem que els quatre anys passin ràpid!

ALP2500 ha dit...

Si joan el problema es que l'alternativa es igual o pitjor encara , estem manats per una panda de impresentables.
Hi ha una màxima en les empreses que diu que quan mes burros pugens mes amunt aquí tens una confirmació d'aquesta situació.