dissabte, 11 de setembre de 2010

El mariner, una cançó que em desperta molts recordsAquesta Cançó me la cantava la iaia Sofia, la veritat que sempre m'ha agradat sobre tot si es canta amb une veu femenina, però be aquí la teniu amb dues veus aixi podem triar, la veritat es que em te robada l'anima
Els Botiflers han actuat de nou

els Botiflers de sempre han fet de les seves, la veritat que uns personatges que demanin fideus i estatut no poden ésser res més que botiflers, estaria bé que si envers de pintar un edifici públic ho fessin a casa seva segur que llavors podríem riure tots.
Però clar que ho facin a un be públic vol dir que desprès això ho paguem entre tots i jo prefereixo que els calers municipals que es dediquin a altres coses que arreglar les tonteries de quatre aixerriats .
Aquest es el 30er any que es celebre el concurs d'arrossaires, dons bé porten tres anys que aquests personatges es dediquen a pintar i a demanar Fideus,I si tant es el neguit que els hi provoca no poder menjar fideus els poden fer ells mateixos i no cal que es dediquin a pintar i embrutir el nostre poble amb les seves reivindicacions absurdes i només per portar la contraria.

Aquest any no canviem la senyera de Roca Castellana.


Aquest any hem decidit que no tocava,que ja n'estem farts d'alimentar als botiflers del nostre municipi, que no pot ésser que posis una estelada i el matí del dia següent questa no en quedi ni rastre, només el cordill que aguantava la senyera .
Per aquest motiu i altres ens quedarem a casa i així aquesta panda de botiflers que hi ha el meu poble s'hauran de dedicar a trencar altres coses, es el problema de confondre la llibertat amb el lliberti natge, la veritat que ja s'ho faran. 
També hem de ressenyar que l'any passat es va oferir acompanyant-nos una persona que en aquests moments no es troba massa de salud potser esperem que ell estigui millor per posar-la si se'n veu en ganes. No cal que sigui el dia de la pèrdua dels pocs drets que tenien els catalans per posar la nostra senyal de identitat.
Hem perdut aquesta batalla però que tinguin clar que no perdrem la guerra. Aquesta està molt clara i es la llibertat de la nostra nació, aquest matí anirem a veure com el nostre municipi posa la bandera a la Molina , cantant els segadors i ens continuen batejant com a Alpins (veïns dels Alps) mentre que en el nostre poble som Alpens(veïns d'Alp).

divendres, 10 de setembre de 2010

La imatge de la Submissió

Be aquesta es la imatge de la submissió , es la imatge del ja ho farem, es la imatge de que tot plegat no va amb nosaltres.sempre que veig actuacions així en ve al cap la una lletra de la cançó dels Brams que deia que els catalans som tant llestos que a la por li diguem seny. (per així amagar la nostra covardia) . Dons ve el partit aquell que no deixa de ser una filial de la casa gra n dels hereus de la Corona de Felip V ha presentat aquest gran invent de demostrar que l¡únic cami que hi ha la rotonda amb pes es el seu i es seguir lligats a les cadenes dels colonitzadors. Potser jo soc pàrtidaris de la part dreta aventures i invents, perquè el que hem vist fins ara es un robatori constant per tant no soc patidari de seguir com ara.
[noticia]
Mentre a la nostra nació cada dia surten mes pobles que es declaren moralment exclosos de la Constitució Imposada per els Hereus de la Corona de Felip V, però només moralment això en si es una obre de teatre [noticia]. Perquè envers de moralment es declara totalment exclosos, perquè aquesta gent no abandona la seva mamella , no això nomes moralement no sigui el cas i aquesta actuació es la de sempre, cridem una miqueta i amagem el coll, així no aconseguirem mai la nostra llibertat sermpre serem presa dels voltors de la capital, perqué ells a l'hora de atacar la nostra nació van en bloc .

dimecres, 8 de setembre de 2010

28-novembre-2010 hi haurà dos partits de futbol

El proper 28 de novembre del 2010 hi haurà dos partits de futbol el barça-madrid i el Convenients-filial de la matriu, tant un com l'altre tenen clars aspirants a la victòria, i si el temps no ho parà està clar qui guanyara, del primer partit com es qüestió de ficar una pilota dintre dels tres pals ja es veurà. Del Segon partit hi ha massa en joc perquè sigui un esport. Es juguem el futur. només en cal un arbitre neutral i això serà molt difícil quan el joc brut es l'esport nacional de la nostra terra.
D'entrada el Monty ja esta el primer en parlar en la llengua d'en Sirvent a l'hora de presentar la data de les eleccions, desprès d'aquesta obra ha anat a re-inaugurar un tram de la Línia 5 que ja ho havia fet fa cosa de dos mesos , qüestió de sortir quan mes millor [noticia]
La sort es que en aquest partit hi ha altres equip que també poden dir la seva, bé en hi ha quatre que no faran ni l'ou, estic parlant dels esquerdats sense iniciativa, Els ciutadans de casa seva i la filial hereva d'en Ciscu, aquests tenen molt clar la seva funció els dos primers emplenar-se les seves butxaques i els dos darrers acabar la feina que va començar en Felip V amb l'espanyolització de la nostra terra. A veure si amb una miqueta de sort aconseguim que els quatre baixin a segona divisió que els el lloc que els hi pertoca.
En quan al vot nacionalista i desprès de totes les lluites de guerrilles poca cosa a dir, que ells solets li estant fent la feina als neofeixistes que ens volen reconquistar la veritat que amb amics així no ens calen enemics.
Si no tinc clar si seran les eleccions del segle, de l'any o del cap de setmana , però potser seran les eleccions on molta gent es treurà la careta  i dirà prou a tanta caradura i engany.

diumenge, 5 de setembre de 2010

Prat d'Aguiló- pas dels Gasolans, el cami dels segadors


Avui m'he llevat tard, tenia que anar a fer muntanya amb el passerell de l'Ignasi però a els 10 no era una bona per sortir a fer algun cim per tant he agafat el cotxe i he anat fins a Prat d'Aguiló (Montellà) desprès dels quinze km de carretera de terra he arribat al final del camí quatre cotxes aparcats allí donaven peu a que havia arribat al començament de l'excursió dels quatre cotxes que hi havia tres son gavatxos. quan he arribat i he vist el camí dels Pas dels Gasolans com sempre no m'he pogut estar i jo amb tres petits companys (tres ulls de poll )hem començat a caminar amunt la pujada rai el problema el tinc a la baixada amb els meus amics, al cap de quasi be una hora he arribat al pas dels Gasolans des d'allí he seguit el camí de saldes fins arribar a tocar el Camí de Terra que agafa la gent per anar a pujar el Pedraforca una horeta i mitja tot plegat i des de allí l'espectacle unes vistes molt maques de tot plegat es veia la vall de Gósol , Llosa de Cadí i tota la vall de Saldes, Grassolet. la veritat que la vista acompanyada de un silenci espectacular on només es podia sentir el soroll del vent i un ramat de cavalls acompanyat de un ramat d'isards tots els companys que he trobat per el camí.

La tornada ha estat mes difícil perquè els meus amics han començat a fer de les seves i sempre que actuen fan mal, però bé ha estat questió de baixar mes poc a poc, he tardat tant en pujar com en baixar però bé a les 15 hores ja havia arribat al cotxe i a punt per marxar.Aquest es el camí que seguien els segadors de Gósol i voltants als començaments de l'estiu per anar a segar a terres ceretanes, la veritat que en aquella època i amb les condicions de llavors era una feina dura i de molts de dies fora de casa .aquests segadors es passaven tota la nit cantant cançons de la seva terra i divertint a la gent de la comarca la veritat que era una manera de bescanviar cultura i coneixements de un costat al altre del Cadí. Ara amb el Túnel es més fàcil la comunicació però abans era tot un drama anar de un costat al altre sobre tot en època hivernal.Qui seria el millor president per la Nació Catalana.?

Seguint els consells de l'amic Isidre, he estat rumiant a veure qui hauria d'encapçalar una llista unitària del nacionalisme Català. Si alguna vegada tots aquests partits que s'auto-denominen Nacionalistes Catalans foten un cop de cap i decideixen l'única sortida que tenen que es anar junts.Dons bé jo em plantejo a veure qui hauria de formar part d'aquesta llista i anar de primer per fer que la gent es mogui i participi.
Ja tinc clar que aixo no passarà mai perquè hi ha masses galls al galliner , però com somniar es gratuït perquè no?
a.-Primer de la llista per Barcelona

 : JOSE GUARDIOLA I SALA

B.- primer per girona


LLUIS LLACH I GRANDE

C Primera per lleida ( i per obrir tot el ventall) la Maria Pascual (MARIA LAPIEDRA)


e.- Primer per Tarragona,  Jo per Tarragona  proposaria a Andreu BuenafuenteBé aquestes son les primeres propostes, segur que amb la participació de la gent es poden anar canviant i sobre tot millorant si es possible. Per una Catalunya Lliure el dia de les votacions no et quedis a casa.