dissabte, 11 de setembre de 2010

Aquest any no canviem la senyera de Roca Castellana.


Aquest any hem decidit que no tocava,que ja n'estem farts d'alimentar als botiflers del nostre municipi, que no pot ésser que posis una estelada i el matí del dia següent questa no en quedi ni rastre, només el cordill que aguantava la senyera .
Per aquest motiu i altres ens quedarem a casa i així aquesta panda de botiflers que hi ha el meu poble s'hauran de dedicar a trencar altres coses, es el problema de confondre la llibertat amb el lliberti natge, la veritat que ja s'ho faran. 
També hem de ressenyar que l'any passat es va oferir acompanyant-nos una persona que en aquests moments no es troba massa de salud potser esperem que ell estigui millor per posar-la si se'n veu en ganes. No cal que sigui el dia de la pèrdua dels pocs drets que tenien els catalans per posar la nostra senyal de identitat.
Hem perdut aquesta batalla però que tinguin clar que no perdrem la guerra. Aquesta està molt clara i es la llibertat de la nostra nació, aquest matí anirem a veure com el nostre municipi posa la bandera a la Molina , cantant els segadors i ens continuen batejant com a Alpins (veïns dels Alps) mentre que en el nostre poble som Alpens(veïns d'Alp).