dimarts, 5 de juny del 2018

Pdecat i Erc no van errar el tret amb la moció d'En Rajoy

Bé quatre dies desprès d'aprovar-se la moció de censura envers el senyor Rajoy. i veient com els Sociates aquests estan treien els cadàvers politics per a governar. Jo em demano potser no la van cagar donant suport a aquesta moció.
Primer en  Borrell, si aquell assessor de abengoa amb un sou de impressionat que ara sera el ministre d'afers exteriors, anem arreglats els catalans hem canviat uns esclops vells per unes espardenyes foradades. 
desprès la Teresa Ribera com a ministre de medi ambient , te nassos tot plegat aquella senyora que va signar l'estudi del impacte medi ambiental de la Castor la fem ministre de medi ambient això es com demanar-li a la guilla que et guardi els pollets.
Tot plegat increible mentre aqui parlem de dialogar
allí van posant els pitjors cadidats per que aquestes converses arribin a bon port. Calia dons canviar potser era millor rucs coneguts que savis per coneixer i quan veus el resultats encara molt pitjor tot plegat.
Els Catalans sempre estarem condemnats per les nostres decisions i nassos sembla que no tenim bon nas  per triar la millor opció , sempre agafem el pitjor camí .